Prox -250 Harç Beton Kum Eritici Lavoba Gider Açıcı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prox -250 Harç Beton Kum Eritici Lavoba Gider Açıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstanbul e-hırdavat Satıcı Ünvanı: ŞEVKİ YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1883334343000011 Vergi Kimlik Numarası: 9650073585
    Bu ürün İstanbul e-hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PROX-250 harç, taş, kum, beton, eritici Mutfak için : Harç,taş,kum,beton vs atıklardan oluşan tıkanıklarda. Banyo için : Banyo lavaboları ve banyonun diğer boru,pimaş giderlerinde harç,taş,kum,beton vs. atıkalrdan oluşan tıkanıklarda. Tuvalet için : Tuvalet giderleri tahliye borularında harç,taş,kum,beton vs.oluşan tıkanıklarda.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

PROX-250 Harç Beton Kum Eritici Lavabo Gider Açıcı

Bazı zamanlarda kötü ve özensiz kullanım sonucu lavabo giderleri tıkanabilir ve geri dönüşü oldukça zor olur. PROX-250 harç beton kum eritici lavabo gider açıcı ürünün mutfak, banyo ve tuvalet için kullanım özelliği mevcuttur. Ürün ağırlığı 1000 gram değerindedir. Harç, taş, kum ve beton kaynaklı meydana gelen tüm tıkanmalarda gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ürün sıvı bir yapıya sahip olması ile bilinir. Özenle üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Ürünü tıkanmış bölgeye dökerek kolayca uygulama sağlayabilirsiniz. Kullanma talimatı okunmadan kullanılmamalı ve kullanım esnasında eldiven takılmalıdır. Başka bir ürün ya da madde ile karıştırılmamalıdır. Göz ve cilt temasından kesinlikle kaçınılmalıdır. Eğer temas edilen bir bölge olursa anında soğuk su ile yıkanması önerilir.

  • Geniş kullanım seçeneği
  • Her türlü tıkanıklık için kullanım alanı
  • Kalite ve özenli üretim

PROX-250 Harç Beton Kum Eritici Lavabo Açıcı Kullanımı

PROX-250 Harç Beton Kum Eritici Lavabo Açıcı Kullanımı

Lavabo gider açıcı harç, beton ve kumları anında eriterek tıkanıklıkları açması ile bilinir. Ürünü kullanacağınız ortamda dilerseniz camları açarak daha rahat olabilirsiniz. Yakıcı bir ürün olduğundan gıda maddelerinden son derece uzak tutulmalıdır. Gider açıcıyı gerekli bölgeye uyguladıktan sonra üzerine soğuk su dökmeniz başarılı bir işlem için yeterli olur. İhtiyaç halinde inşaatlarda da kullanılabilir. Sıvı bir forma sahiptir. Kalite ile üretilerek müşteri beğenisine özenle sunulur. Son derece yüksek performans gücüne sahiptir. Kullanım talimatları okunmadan bilinçsiz bir şekilde kullanılmamalıdır. Kimyasal bir madde olduğundan vücuda direkt temas halinde olması çok tehlikeli bir durumdur. Kullanım sırasında mutlaka plastik eldiven takılmalıdır. Kıyafetinize temas ederse hemen kıyafetinizi çıkarmanız önerilir. Çocukların erişemeyeceği yüksek bir yerde saklanmalıdır ve üzerine başka bir kimyasal madde ya da ürün ilave edilmemelidir.

PROX-250 Harç Beton Kum Eritici Lavabo Açıcı Yorumları

PROX-250 Harç Beton Kum Eritici Lavabo Açıcı Yorumları

Müşteri hayatını kolaylaştırmak ve konforlu bir hale getirmek için özenle geliştirilen ürünün kullanımı sırasında ortamın havadar olmasına dikkat edilmesi önerilir. Mutfak, banyo ve tuvalet için kullanım seçeneği mevcuttur. Tıkanıklığa sebep olan maddeyi anında eriterek problemi çözer. Balkon giderleri için de kullanılabilir. İnşaat yerlerinde tadilat sonrası evinizde tıkanmış bölgeyi kolayca açabilirsiniz. Müşteriyi istenmeyen su birikintilerinden kurtarmaya yardımcı olur ve hayat kalitesini yükseltir. Harç, taş, kum ve beton birikmesi oluşan bütün sorunlara çözüm olanağı sağlar. Başka bir temizlik ürünü ya da kimyasal madde ile karıştırılmamalı ve çocuklardan uzak tutulmalıdır. İstenmeyen bir durum meydana geldiğinde anında müdahale edilmelidir. İhtiyaç sahibi müşteriler gönül rahatlığı ile bu açıcıyı tercih edebilir. Deneyimlere ulaşmak isterseniz PROX-250 harç beton kum eritici lavabo gider açıcı yorumları bölümüne göz atabilirsiniz.

PROX-250 Harç Beton Kum Eritici Lavabo Açıcı Fiyatı

PROX-250 Harç Beton Kum Eritici Lavabo Açıcı Fiyatı

Zorlu gider tıkanıklıkları müşteri hayatını son derece zorlaştırır ve çoğu zaman büyük bir problem haline gelir. PROX-250 harç beton kum eritici lavabo gider açıcı fiyatı belirlenirken ürünün kalitesi ve müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurulur. Doğru ve uygun kullanım sağlandığı takdirde son derece işe yarayan bir maddedir. Ürünün birçok kullanım seçeneği mevcuttur. Mutfak, tuvalet, banyo, küvet ve balkon giderleri için kullanılabilir. Sıvı bir forma sahiptir ve ürün ağırlığı 1 kg değerindedir. Uzun süreli kullanım olanağı sağlar. Direkt temasından kesinlikle kaçınılmalıdır. Kalite ve özenle üretilerek müşteriye sunulur ve sağlam bir paketlemeyle müşterinin eline ulaşır. Tahliye tıkanıklıklarında kırmadan sorunu çözmenize yardımcı olur. Ürün hakkında değerlendirmeler mevcuttur. Bu değerlendirmeleri merak ederseniz yorumlara göz atabilir ve Trendyol güvencesi ile ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.