Prozinc Salicade Ve Kepek Karşıtı Şampuan 300ml

219,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
277,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Prozinc Salicade Ve Kepek Karşıtı Şampuan 300ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOAKTİF Satıcı Ünvanı: EES KOZMETİK SAĞLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324073954100001 Vergi Kimlik Numarası: 3240739541
    Bu ürün DERMOAKTİF tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saçın yapı taşını oluşturan keratin ile aynı görevi gören ve saçın kaybettiği aminoasitleri geri kazandırarak saçı nemlendiren, besleyen ve güçlendiren phytokeratin kepek önleyici etkisiyle sebumu dengelemeye yardımcı olur
  • Dengeleyici ve kepek engelleyici özelliğiyle ichtammol içermektedir
  • Saçlı deride oluşan pullanma, kabuklanma, kızarıklık ve kaşıntı gibi rahatsızlıklara karşı güçlü etkiye sahiptir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Kepek Önleyici
  • İçerik Keratin
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Yağlı
Geri Bildirim Ver

Prozinc Salicade Şampuan 300 ml

Prozinc Salicade şampuan saçları beslemek ve nemlendirmek için kullanılır. Saçların sağlıksız olduğu durumlarda iyileşmeye yardımcı olur. İçerdiği özel formül sayesinde saçları baştan uca onararak sağlıklı bir görünüm kazanmalarını sağlar. Çok işlem görmüş, yıpranmış veya kepeklenmiş saçların iyileşme sürecine katkıda bulunur. Saç derisine bakım yapar ve canlandırır. Dökülmeye engel olarak uzamasına yardımcı olur. Kabuklanma ve kepeklenme gibi sorunları gidererek saçın sağlıklı görünüm kazanmasını sağlar. Salicade kepek şampuanı yağlanmayı giderir böylece saçlarda bakımlı görünüme daha kolay ulaşılır. Kepekleri önleyerek saç derinizin daha sağlıklı olmasını sağlar ve yaşam kalitenizi artırır. Birden çok bakımı aynı anda yapan şampuan sayesinde saçlar sağlığına kavuşur. Salicade şampuan oldukça etkilidir. Güçlendirilmiş yeni formül sayesinde Prozinc Salicade saçlarınıza yeni bir görünüm verir.

  • Bakımlı saçlar
  • Onarılmış saç derisi
  • Sağlıklı görünüm

Yeni Formül ile Güçlü Saçlar

Yeni Formül ile Güçlü Saçlar

Çeşitli rahatsızlıkların sonucu olarak ortaya çıkan saç derisi tahribatının giderilmesini sağlayan özel ve yoğun formül sayesinde kabuklanma probleminin önüne geçer. Prozinc saç derisi bakım şampuanı 300 ml sedef ve egzama gibi saç derisini doğrudan etkileyen hastalıkların etkilerini gidermede yardımcı olur. Saç derisinde oluşan dermatolojik problemlerin giderilmesinde ve oluşan dökülmelerin onarılmasını sağlar. Paraben ve renklendirici içermediği için herkes tarafından rahatlıkla kullanılır. Dermatolojik testlerden geçmiş olduğu için alerji yapmaz. Salicade şampuan içerisinde bulunan ardıç katranı doğal kokusunu verir. Saç dökülme karşıtı formülüyle tüm saç tipleri için uygundur. Saçı besler ve güçlü bir görünüm kazandırır. Güçlü formülü sayesinde dipten uca bakım uygulayarak tahrip olmuş saçları canlandırır. Düzenli kullanımda kalıcı sonuçlar görülür. Nemlendirir ve parlak görünüm sağlar. Salicade şampuan 300 ml hızlı etki gösterir.

Saçlarınıza Yeni Bir Görünüm Kazandırın

Saçlarınıza Yeni Bir Görünüm Kazandırın

Prozinc Salicade yoğun kepek karşıtı peeling etkili şampuan 300 ml şişelerde satışa sunulur. Yenilenen formülünde bulunan Ardıç Katranı, Salicylic Asit, Ichtammol, Phytokeratin ve Allantoin sayesinde saçları dipten uca besler ve güçlü bir görünüm kazandırır. Prozinc Salicade kullananlar düzenli kullanım sürecinde etkileri kısa sürede görür. Saç derisindeki kuruluğu giderir ve saçların uzamasını sağlar. Haftada en az iki kez kullanılması tavsiye edilir. Saç derisinin dibine parmaklarla daire çizerek masaj yapılması önerilir. Yoğun formülü sayesinde hızlı etki gösterir. Kuruluğun sebep olduğu kaşıntının da giderilmesini sağlarken nemlendirir ve besler. Salicade Şampuan yorumlarında düzenli kullanımda hızlı etkisinden bahsedilir. Kuruluğu giderir ve yağlanmayı da önler. Saçların sağlıklı şekilde uzaması için katkı sağlar. Parlak ve güçlü bir görünüm oluşturur. Salicade Şampuan kullananların olumlu yorumları oldukça fazladır.

Prozinc Salicade Şampuan Yorumları ve Fiyatları

Prozinc Salicade Şampuan Yorumları ve Fiyatları

Prozinc Salicade şampuan 300 ml şişelerde satışa sunulur. Saçlara hızlı etki ettiği için çok tercih edilir. Tek ebatta satışa sunulduğu için fiyat aralıkları dardır. Tek ebat olarak 300 ml’lik şişede satışa sunulur. Dermatolojik problemler yaşayanların kullandığı ve tavsiye ettiği bir ürün olarak oldukça çok olumlu yorum alır. Saçları tahrip olmuş, kaşıntı ve kuruluk problemi yaşayan herkesin kullanabileceği bir ürün olduğu için oldukça sık tavsiye edilir. Prozinc Salicade şampuan 300 ml yorumları olumlu ve fazla olduğu için problem yaşayan herkesin satın almak istediği bir üründür. Paraben ve alerjen içermemesi özellikle tercih sebebidir. Dermatolojik testlerden geçmiş ve onaylanmıştır. Saç derisini onarırken besler ve güç verir. Prozinc Salicade şampuan 300 ml fiyatı her bütçeye uygun şekilde değerlendirilir. İstediğiniz Prozinc Salicade şampuan fiyatına Trendyol’dan ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.