PSC Pamuk Şeker Servis Çubuğu 100 Adet

80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

PSC Pamuk Şeker Servis Çubuğu 100 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALYA MELEK BEAUTY DIŞ TİC.GIDA TURZ.İNŞ. Satıcı Ünvanı: İSMET PERİM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7280094353
    Bu ürün ALYA MELEK BEAUTY DIŞ TİC.GIDA TURZ.İNŞ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Psc pamuk şeker çubuğu-Çıtası-Değneği-Sopası 100 adet Pamuk şekeri dolama çubuğu - Pamuk şekeri çıtası pamuklu helva dolamak için profesyonel pamuk şekeri çıtası. Avm lerde kullanıma uygun kaliteli ekonomik pamuk şekeri çıtası pamuklu şeker sarmak için endüstriyel pamuk şekeri çıtası, okul önlerinde cotton candy sarmak için kullanılan pamuk şekeri dolama çıtası, özellikleri kaliteli ağaçtan pamuk şekeri çıtası imalatçısıyız. Pamuk şeker çubukları pamuk şeker çıtalarından ahşap tahtadan 33*0,5 cm.Lik ölçülerdedir. Pamuk şeker çubuğu paketinin imalatı kaliteli ağaç pamuk şeker dolama çubukları fabrikası üretimi profesyonel pamuk şeker çubuğudur. Pamuk şeker çubuğu avmlerde oyun parklarında pamuk şeker satışı yapan pamuk şeker imalatı yapan işletmecilerin kullandığı tahta pamuk şeker çubuğudur - Pamuk şeker çubuğu
Geri Bildirim Ver