Psikonet Yayınları Takıntılarla Başa Çıkma

180,62 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,24 TL212,98 TL
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Psikonet Yayınları Takıntılarla Başa Çıkma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Takıntılarla Başa Çıkma Obsesif Kompulsif Bozukluğunuzu Kontrol Altına Almanın Yolları"...OKB üzerine yazılmış en iyi kitaplardan biri"- Robert L. LeahyTekrarlayan eylemlerinizi ve zorla zihninize giren düşüncelerinizi tanımayı ve bunlarla başetmeyi, istenmeyen düşüncelerle ilgili korkularınızdan kurtulmayı, kaygılarınızı azaltmayı, takıntılı düşünmeyle ilgili duygusal rahatlama yolları bulmayı öğrenebilirsiniz.Takıntılı düşünceleri yönetmede etkisi kanıtlanmış teknikler hepimizin zaman zaman sıra dışı düşünceleri olur. Örneğin, gözümüzün önüne şöyle bir görüntü gelir
  • akan trafikte arabamızı birdenbire ters bir yöne doğru sürebiliriz ya da akşam yemeği hazırlamakta kullandığımız bıçağı alıp sevdiğimiz birine zarar vermek için kullanabiliriz. Birçoğumuz, bu tür düşünceleri hiç önemsemez, ama bazılarımızın zihni sürekli bunlarla meşgul olur. Ya bir kazaya sebep olursam? Ya bakımını üstlendiğim birine zarar verirsem?Şiddet içeren, hoş olmayan, dine saygısızlık içeren düşüncelerden ne kadar deneseniz de kurtulamıyorsanız, bu kitap size yardımcı olabilir. Bu tür takıntılı düşünceler, obsesif-kompulsif bozukluğun (OKB) belirtileri olabilir. OKB tanısı almışsanız ya da tanı almamış olsanız da bu tür düşünceleriniz varsa, bu kitaptaki güvenli ve etkili teknikler tekrar huzura kavuşmanız için size yardımcı olabilirler.Takıntılı düşünceleri yönetme süreciniz, takıntılı düşüncelerin neden ısrarcı olduklarını ve bu düşünceleri tedavi etmek için profesyonellerin kullandıkları yolları keşfetmekle başlar. Kendi takıntılı düşüncelerinize anlam vermeyi de öğrenirsiniz bu düşünceleri neyin tetiklediğini ve bu düşüncelerle başa çıkmak için halihazırda ne yaptığınızı. Ardından, kitap sizi, takıntılı düşüncelerinizi yönetmenize yarayacak ve bu düşüncelerin yaşam kaliteniz üzerindeki olumsuz etkilerini sınırlayacak bir dizi güvenli ve kontrollü yüzleşme egzersizine doğru yönlendirecektir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Takıntılarla Başa Çıkma - Psikonet Yayınları

Takıntılarla Başa Çıkma Psikonet Yayınları tarafından yayınlanan, yol gösterici bir kitaptır. Eser psikoloji biliminin farklı alanlarında eğitimli ve deneyimli iki yazar tarafından kaleme alınmıştır. Kitabın odağında obsesif kompulsif bozukluk olarak adlandırılan takıntılı ve yinelenen düşünceler yer alır. Bu tarz bir düşünce yapısı, kişinin hayat standardını pek çok açıdan olumsuz etkiler. Ayrıca tedavi edilmezse daha büyük sorunlara neden olabilir. Takıntılarla Başa Çıkma, bu sorunun tedavisine yardımcı olmaya yönelik olarak kaleme alınmış bir eserdir.

  • Takıntılarla Başa Çıkma Christine Purdon ve David A. Clark tarafından kaleme alınan bir psikoloji kitabıdır.
  • Takıntılarla Başa Çıkma kitabı son derece bilgi verici ve anlaşılırdır.
  • Psikoloji alanına ilgi duyan veya bu konuda desteğe ihtiyaç duyan herkes tarafından okunabilir.

Takıntılarla Başa Çıkma Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

Takıntılarla Başa Çıkma Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

Takıntılarla Başa Çıkma kitap hâline getirilmiş bir psikolojik destek rehberi olarak nitelendirilebilir. Fikirlere karşı takıntı oluşturan, hayatlarını buna göre şekillendiren ve çeşitli duygu durum bozukluklarına sahip kişilere yönelik bir terapi çalışmasıdır. Bu kitap psikolojik bir problem olarak kabul edilen obsesif kompulsif bozukluk üzerine eğilir. Yazarların deneyimlerine ve eğitimlerine dayanan bilimsel teknikler eşliğinde rahatlama sağlanması için çeşitli teknikler eserde yer alır. OKB ile başa çıkarak hayat kalitesinin artırılması, kitabın ana konusudur. Bu sebeple Psikonet Takıntılarla Başa Çıkma kitabını, Bilişsel ve Davranışçı Terapiler Serisi’ne dahil etmiştir.

Eser, psikolojik olarak, okuyucunun kendini bulunduğu noktadan daha iyi bir yere taşımasını amaçlar. Bu kitapta, önemli ve ciddi tedavi gerektiren bir sorun olan OKB’nin etkilerinin azaltılması ve kişilerin kendileri ile ilgili olumlu bir farkındalık yaşaması hedeflenir.

Takıntılarla Başa Çıkma Kitabı Uygun Fiyatlı mıdır?

Takıntılarla Başa Çıkma Kitabı Uygun Fiyatlı mıdır?

Takıntılarla Başa Çıkma, özellikle etkili içeriği ve bilimsel bakış açısı göz önünde bulundurulduğunda, uygun fiyatı ile öne çıkan bir kitaptır. Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformu Trendyol’dan, bu kişisel gelişim kitabını bütçenize dost bir şekilde kolayca temin edebilirsiniz. Takıntılarla Başa Çıkma yorum ve tavsiyelerine ulaşabilir; kitap hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Evinizin ya da iş yerinizin konforundan ödün vermeden, birkaç tıklama ile kolayca alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Güvenilir online alışveriş deneyimi ile ihtiyaçlarınızı zahmetsiz şekilde karşılayabilirsiniz.

Takıntılarla Başa Çıkma Kitabı Kimlere Hitap Etmektedir?

Takıntılarla Başa Çıkma - Psikonet Yayınları

Takıntılarla Başa Çıkma, geniş bir okuyucu kitlesine hitap eder. Bu alanda eğitim alan ya da bilimsel çalışmaları bulunan herkes için iyi bir kaynak kitaptır. Tanılı ya da tanısız obsesif kompulsif bozukluk yaşayan herkes ve çevrelerindeki insanlar için bu kitap etkili bir rehber görevi üstlenebilir. İçindeki önemli bilimsel veriler ve teknikler, bu bozukluğun neden olabileceği sorunları ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir. Kişisel gelişime önem veren, psikoloji ile ilgilenen herkes bu kitabı keyifle okuyabilir.

Takıntılarla Başa Çıkma, yazarların eğitimlerini ve deneyimlerini aktardığı bilgi verici bir kitaptır. Kitabın amacı, tekrarlayan ve takıntı hâline gelen düşünceleri tanımak, tanımlamak ve tedavi etmektir. Bu amaçla, son derece sade ve anlaşılır bir dille psikoloji biliminin tespitlerini ve tekniklerini anlatır. Verdiği bilgiler ile, bu tarz düşünce yapısına sahip ya da meyilli okuyucuların daha sağlıklı bir bakış açısı kazanmasına destek olur. Bu sayede, okuyucuların hayat kalitesini artırmaya da katkı sağlayan başarılı bir eserdir. Sunduğu tüm bilgiler, bilimsel verilere dayanır; ancak bu veriler zorlayıcı teknik bir dil yerine daha anlaşılır bir şekilde aktarılır.