Psn Volkswagen Polo Mk6 (2017-..) Alt Ile Uyumlu - Araca Özel Bagaj Havuzu

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Psn Volkswagen Polo Mk6 (2017-..) Alt Ile Uyumlu - Araca Özel Bagaj Havuzu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Personas Dijital Satıcı Ünvanı: PERSONAS DİJİTAL SATIŞ PAZARLAMA TASARIM VE YAZILIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728068394200001 Vergi Kimlik Numarası: 7280683942
    Bu ürün Personas Dijital tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bazı jenerik fotoğraflar temsili olabilir. İlk fotoğraf her zaman birebir gelecek ürünü yansıtır. İade veya Değişim: Siparişin tesliminden itibaren iade veya değişim süresi 15 gündür. Orijinal Tasarım: “İşlevselsellik” ve “Estetik” bir arada. -> Kusursuz Uyum Lazer ölçümlerin üzerine bilgisayar-destekli yapılan orijinal ve tescilli tasarımlar her bir araç modelinin zeminine kusursuz uyumludur. -> 3 Boyutlu Koruma 3 ile 4 cm arasında değişen yüksek kenar bariyerler, 3 boyutlu koruma sağlayarak zemini toz ve sıvılardan korur. -> Estetik Ekibimiz tarafından ince düşünülerek yaratılmış özgün yüzey tasarımların sağlayacağı tazelik, ferahlık ve devamlılık hissiyatları sayesinde aracın içi çok daha iyi görünecek. -> Kesintili barlarla harmanlanmış doğrusal ve ileri gitmeyi dürten desenler Kusursuz Uyumlu Bagaj Havuzu -> Bagajınız İlk Günkü Gibi Aracınızın bagaj tasarımına kusursuz uyumlu bagaj havuzu sayesinde bagaj alanınız istediğiniz her an ilk günkü gibi temiz kalacak. -> Her Şeyi Taşı, Kafan Rahat Olsun Plajdan dönüşte kumlu terlikleri, parktan dönüşte çamurlu sandalyeyi, marketten dönüşte dökülen zeytinyağını dert etmeyin. Bagaj havuzu ile hareket halinde taşırken rahat edeceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Volkswagen Polo
Geri Bildirim Ver