Pst Type-c To Aux 3.5mm Kulaklık Çevirici Dönüştürücü

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pst Type-c To Aux 3.5mm Kulaklık Çevirici Dönüştürücü

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • PST Type-C To Aux 3.5mm Kulaklık Çevirici Dönüştürücü Adaptör Usb-C Adaptör Ürün Tipi: Dönüştürücü Kablo Fonksiyon: 3.5mm Jack’tan USB Type-c’ye Renk: Beyaz Ürün Detayları: Kablo Girişi: 3.5mm Jack Kablo Ucu: Type-C Gövde Malzemesi: PVC Kaplama Verimlilik: Daha Verimli Ses performanssi için Yüksek Güç Kapasitesi Çalışma Profilleri: Dönüştürücü Boyut ve Ağırlık: Kablo Ağırlığı: ~ 2.56gr Kablo Uzunluğu: ~ 9cm Paket içeriği: 1 x PST Orijinal Type-C to 3.5mm Aux Kulaklık Dönüştürücü Kablo

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Pst Type-C to Aux 3.5mm Kulaklık Çevirici Dönüştürücü Adaptör Usb-c Adaptör

Farklı donanımlarla üretilen akıllı cihazlar, birbiriyle uyum sağlamaz ve çalıştırılamaz ise dönüştürücü aparatlar devreye girer. PST Type-C to AUX 3.5 mm kulaklık çevirici dönüştürücü adaptör USB-C adaptör PRA-1664196-3053, cihazınızın Type-C uyumlu şarj girişine takılarak kullanılır. Özellikle son model akıllı cihazlarda yer alan Type-C girişi, kulaklıklarda da mevcut şekilde üretilir. Jak girişi yerine, Type-C kulaklık girişi olarak üretilen akıllı cihazlarda, kulaklık kullanma imkanı olmadığından dönüştürücüden yardım alınır. Kablo uzunluğu 9 cm olan ürünü cihazınızın şarj yerine takarak diğer ucunda yer alan jak girişinden faydalanabilirsiniz. Böylece mevcut kulaklığı kullanma imkanına sahip olarak, telefonunuzla müzik dinleyebilir, film keyfi yapabilirsiniz. Type-C kalitesi ile üstün ses aktarımı yapan ürün sayesinde kulaklığınızı verimli kullanabilirsiniz.

  • Üstün ses kalitesi
  • Hafif tasarım
  • Dayanıklı malzeme

PST Type-C to AUX Kulaklık Çevirici Dönüşürücü Özellikleri

PST Type-C to AUX Kulaklık Çevirici Dönüşürücü Özellikleri

Type-C yaygın olarak kullanılan ve yeni üretilen akıllı cihazların genelinde olan bağlantı teknolojisidir. Tablet ve telefonların yanı sıra şarj aletleri, kulaklıklar ve şarj kablolarında kullanılan Type-C teknolojisi, taşıdığı akım miktarının yüksekliği ile bilinir. Kullanılan cihazdan yüksek verimle ses aktarımı sağlayan dönüştürücü yardımıyla iletişiminize kalite katabilirsiniz. PST Type-C to AUX 3,5 mm kulaklık çevirici dönüştürücü adaptör USB-C adaptör, yalnızca kulaklık dönüşümü değil şarj dönüşümü de sağlar. Ürün, 9 cm kablo boyu ve 2,56 gr ağırlığıyla her yere taşınabilir. Type-C girişli tüm akıllı cihazlarla uyumlu olan AUX kulaklık çevirici ile müzik dinlemek dışında birçok aktiviteyi de yapabilirsiniz. Bu pratik ürün eğitim dinlerken, video izlerken ve sevdiklerinize ses kaydederken hayatınızı kolaylaştırır. Kalabalık ortamlarda ses izolasyonuna yardımcı teknolojiyle donatılan ürünle görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Type-C to AUX Kulaklık Çevirici Dönüştürücü Kullananlar

Type-C to AUX Kulaklık Çevirici Dönüştürücü Kullananlar

Kulaklıklar özellikle kalabalık ortamlarda insanları rahatsız etmemek için gerekli ürünlerdir. Cihazınıza uyumlu olmayan bir kulaklıkla karşı karşıya kaldığınız zaman USB-C adaptör yardımı ile mevcut kulaklığı cihaza uyumlu hale getirebilirsiniz. Farklı ürünleri bir arada kullanma imkanını yüksek verimle sunan adaptörle işlerinize ve keyfinize devam edebilirsiniz. PST Type-C to AUX 3.5 mm kulaklık çevirici dönüştürücü adaptör USB-C adaptör yorumları, ürünün faydaları hakkında bilgi verir. Uyumlu cihazlarla tam performans çalışan dönüştürücüden jak girişi takacak yer bulamadığınız her ortamda faydalanabilirsiniz. PST Type-C to AUX 3.5 mm kulaklık çevirici dönüştürücü adaptör USB-C adaptör kullananlar ürünün performansından memnun kalır. Lokasyondan bağımsız çalışanlar için gerekli olan kulaklıklar, bu fonksiyonel ürünle USB-C girişli tüm aletlerde kullanılabilir. İşlevsel özelliğiyle dikkat çeken ve kolay kullanım vadeden ürünü severek kullanabilirsiniz.

PTS Type-C Kulaklık Dönüştürücü Fiyatları

PTS Type-C Kulaklık Dönüştürücü Fiyatları

Görüşmelerinizin etraftan duyulmasını istemediğiniz zamanlarda acilen bir kulaklığa ihtiyaç duyabilirsiniz. Her an telefonunuzla uyumlu kulaklık bulmanız söz konusu olmayabilir. Elleriniz meşgulken veya spor yaparken de kulaklıklardan faydalanabilirsiniz. Eğer kulaklık jakı cihaz girişi ile uyumlu değilse bu işlevsel ürün devreye girerek hayatınızı kolaylaştırır. Cihazınızda jak girişi olmadığı için kendinizi kısıtlanmış hissetmenizi engelleyen dönüştürücü, iletişimi ve eğlenceyi özgürce yaşamanıza vesile olur. Type-C girişli tabletlerde, telefonlarda, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda kullanarak özelliklerinden istifade edebileceğiniz kulaklık çevirici dönüştürücü, fiyatıyla da memnun eder. PST Type-C to AUX 3,5 mm kulaklık çevirici dönüştürücü adaptör USB-C adaptör fiyatları, her bütçeye uygun ve ekonomiktir. USB-C çevirici pratik kullanım özelliği, taşınabilirliği ve kalitesiyle tercih sebebidir. Trendyol güvencesiyle satın alabileceğiniz bu fonksiyonel ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.