1
Eğitici Oyuncaklar kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

yopigo Özel Pop Duyusal Oyuncak Zihinsel Stres ( Rainbow Renk, Kare )

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

yopigo Özel Pop Duyusal Oyuncak Zihinsel Stres ( Rainbow Renk, Kare )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YOPİGO TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: FATMA AKTI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0420292736
    Bu ürün YOPİGO TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stresi Rahatlatır : Aile içi oynanabilen, Çocuk, genç ve yaşlıların oynayabileceği sizi rahatlatan bir oyun. Rahatlatan Baloncuklar: Fare baloncuklara bastırın, hafif bir pat sesi çıkararak patlarlar. Sonra ters çevirin ve tekrar bastırarak patlatın, nasıl da zevkli olduğunu göreceksiniz. Sonsuza kadar yeniden kullanabilir ve kirlendiğinde yıkayabilirsiniz. Motor Becerilerini geliştirme Oyunu: Oyuncular istedikleri sıradaki baloncuk fareyi aşağı bastırarak patlatırlar. Son fareyi bastıran oyuncu oyunu kaybeder. Reflekslerinizi geliştiren çok keyifli bir oyun. Yerinde duramayanlar için mükemmel bir oyun. Defalarca Bas ve Patlat ! RENK :Rainbow , Gökkuşağı ŞEKİL:KARE ÖLÇÜ:12 CM

Ürün Özellikleri

  • Dil Evrensel Dil
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 1+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver

Toys Pop It Push Bubble Fidget Özel Pop Duyusal Oyuncak Zihinsel Stres Rainbow Kare Fiyatı

Pop it push bubble özel pop 12 cm kare rainbow oyuncak, stresi azaltmak ve rahatlamak için kullanılabilecek bir gereçtir. Kare şekilli bu ürünün köşeleri yuvarlaktır. En ve boy ölçüleri 12 cm’dir. Toplam 6 satırdan oluşan oyuncaktaki her bir şerit farklı renktedir. Şeritlerde ise altışar adet baloncuk bulunur. Bu balonlara bastırılarak ters yöne doğru çevrilmeleri sağlanır. Ardından aynı işlem ürünün kendisi ters çevrilerek tekrar gerçekleştirilir. Oyuncakla istenildiği kadar oynamak mümkündür. Ürün yumuşak bir yapıya sahiptir ve eğilip bükülebilir. Aynı zamanda dar yerlere de kolaylıkla sığdırılabilir ve muhafaza edilebilir. Kokusuz olan bu gereç, oynarken kullanıcıyı rahatsız etmediği gibi elde koku bırakmaz. Bu oyun aracı için belirli bir yaş aralığı bulunmaz herkesin kullanımına uygundur.

  • Renk: Gökkuşağı Pop It Push Bubble Özel Pop Kare Rainbow Oyuncak
  • Şekil: Kare Pop It Push Bubble Özel Pop Kare Rainbow Oyuncak
  • Ölçü: 12 cm Pop It Push Bubble Özel Pop Kare Rainbow Oyuncak

Pop It Push Bubble Özel Pop Kare Rainbow Oyuncak Stresi Azaltır mı?

Pop It Push Bubble Özel Pop Kare Rainbow Oyuncak Stresi Azaltır mı?

Pop it push bubble özel pop 12 cm kare rainbow oyuncak stresli anlarda dikkat dağıtmak ve rahatlamak için kullanılabilir. Sürekli tekrarlayan ve basit bir fonksiyona sahip olan bu gereç sayesinde gergin anlarda baloncuklara odaklanarak sakinleşmek mümkündür. Yumuşak yapısıyla elleri acıtmaz. Basit oynanış tarzı ile oyuncağın nasıl oynandığı hemen anlaşılabilir ve tekrar tekrar kullanılabilir. Oyunun süresini kullanıcı kendisine göre belirleyebilir. Gergin veya stresli anlarda rahatlamak için üründen destek alınabilir. Bu oyuncak kullanıcının kazanma veya kaybetme gibi bir sonuç elde etmesini değil eğlenmesini ve iyi vakit geçirmesini amaçlar. İstenilen zamanda uzun süre oynanabilmesi de kullanıcının rahatlaması için pop it’in sahip olduğu avantajlı özelliklerinden biridir. Evde, ofiste, yolda ihtiyaç duyulan her an bu gereçle rahatlamak mümkündür.

Pop It Push Bubble Özel Pop Kare Rainbow Oyuncak Kimler Alır?

Pop It Push Bubble Özel Pop Kare Rainbow Oyuncak Kimler Alır?

Bu oyuncak 3 yaşından büyük çocukların motor becerilerinin gelişmesine katkıda bulunur. Çocukların bu gereçle uzun süre oynayarak keyifli zaman geçirmesi sağlanabilir. Kokusuz, yumuşak ve esnek olması ürünün güvenle tercih edilebilmesini sağlar. Refleks geliştirme, kavrama, sayma veya renkleri tanıma gibi çeşitli amaçlarla Pop it push bubble özel pop kare rainbow oyuncaktan yararlanılabilir. Bununla birlikte daha büyük çocuklar ve yetişkinler de bu üründen yararlanabilirler. Pop it, rahatlamak ve keyifli vakit geçirmek için değerlendirilebilecek alternatiflerden biridir. Rainbow oyuncak ile kullanıcının kendi kurallarını oluşturduğu çeşitli oyunlar geliştirmesi mümkündür. Pop it push bubble özel pop 12 cm kare rainbow oyuncakla aynı anda birden fazla kişi oynayabilir.

Pop It Push Bubble Özel Pop Kare Rainbow Oyuncak Yıkanabilir mi?

Pop It Push Bubble Özel Pop Kare Rainbow Oyuncak Yıkanabilir mi?

Pop it push bubble özel pop 12 cm kare rainbow oyuncak yıkanabilir özelliktedir. Ürün esnek ve sağlam materyalden üretilir. Islandığında veya nemli bir ortamda bulunduğunda ürüne zarar gelmez. Ancak oyuncağın yüksek ısılı noktalardan uzak tutulması tavsiye edilir. Oyuncağı yıkamak için nemli bir bezden yararlanılabilir. Bununla birlikte gereç musluğun altında akan suya tutularak da temizlenebilir. Pop it, elde de yıkanabilir. Oyuncağın temizliğinde materyaline zarar vermeyeceğinden emin olunan hijyen malzemeleri kullanılabilir. Toys pop it push bubble fidget özel pop kare rainbow oyuncak temizlenirken baloncuklar ters çevrilebilir. Ürünün esnek yapısı suyun veya kullanılan hijyen ürünlerinin her noktaya ulaşabilmesini sağlar. Temizliğinin rahatlıkla yapılabilmesi sayesinde her seferinde gerecin hijyenik bir biçimde kullanılması mümkündür. Satın alma işlemi gerçekleştirilmeden önce Trendyol üzerinden Pop it push bubble özel pop 12 cm kare rainbow oyuncak 11116233 yorum içerikleri incelenebilir. Kullanıcı deneyimleri ve incelemelerinden faydalanılabilir.