PUGALO Kalorifer Petek Radyatör Yatağı Kedi Köpek Geniş Kalorifer Yatağı Sarı

449 TL
Beden: XL
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

PUGALO Kalorifer Petek Radyatör Yatağı Kedi Köpek Geniş Kalorifer Yatağı Sarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PUGALO Satıcı Ünvanı: PUGALO EVCİL HAYVAN VE TEKSTİL ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733118577100001 Vergi Kimlik Numarası: 7331185771
    Bu ürün PUGALO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pugalo Kalorifer- Radyatör Yatağı Görmekte olduğunuz ürün tamamen hayvan sağlığına uygun koşullarda üretilmiştir. ÖLÇÜLER Uzunluk 52 cm Genişlik 35 cm Kalorifer arkasında kalacak olan kısım (duvar ile kalorifer arası) 2 cm dir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Tip Kalorifer Üstü Yatak
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

PUGALO Kalorifer Petek Radyatör Yatağı Kedi Köpek Geniş Kalorifer Yatağı Sarı Trendyol'da

PUGALO kalorifer petek radyatör yatağı, genellikle kedi ve köpek gibi ev hayvanları için tasarlanmış bir yataktır. Bu yatağın özelliği kalorifer petekleri, radyatörler veya diğer ısı kaynakları gibi sıcak yüzeylere kolayca takılabilen özel bir tasarıma sahip olmasıdır. Bu şekilde ev sıcaklığından en iyi şekilde yararlanarak evcil hayvanların konforunu arttırmaktadır.

 
  • Hayvan sağlığına uygun
  • Konforlu tasarım
  • Parlak sarı renk

PUGALO Kedi Köpek Geniş Kalorifer Yatağı Sarı Özellikleri

PUGALO Kedi Köpek Geniş Kalorifer Yatağı Sarı Özellikleri

PUGALO kedi köpek geniş kalorifer yatağı sıcak yüzeylere uygun tasarımıyla dikkat çeker. Yataklar kalorifer petekleri, radyatörler veya diğer ısı kaynakları gibi sıcak yüzeylere kolayca takılabilen özel bir tasarıma sahiptir. Bu sayede evcil hayvanların evlerde bulunan ısı kaynaklarından en verimli şekilde yararlanmalarını sağlar. Evcil hayvanların rahat ve konforlu bir şekilde uyuyabilmelerini ve vakit geçirmelerini sağlamak için yastık ve battaniye ile donatılabilir. Kolay kurulumu ve montajı ile evin sıcaklığından en verimli şekilde yararlanır. Dayanıklı malzemelerden üretilenPugalo kedi köpek geniş kalorifer yatağı sarı uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. Yatakların temizliği kolaydır. Çıkarılabilir yastık ve battaniyeler sayesinde temizlik daha da kolaylaşır. Evcil kedi ve köpeklerin rahat ve konforlu bir şekilde yatakta sıcak kalmasını ve aynı zamanda evlerin sıcak noktalarını en verimli şekilde kullanılmasını sağlar.

 

PUGALO Kedi Köpek Geniş Kalorifer Yatağı Sarı Yorumları

PUGALO Kedi Köpek Geniş Kalorifer Yatağı Sarı Yorumları

PUGALO kalorifer ve petek yatağı evcil hayvanlar için rahat bir uyku alanı sağlaması ve aynı zamanda evin ısısından en iyi şekilde yararlanarak enerji tasarrufu yapması nedeniyle tercih edilmektedir. Yataklar kaliteli malzemeden üretilmesi ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sunmaktadır. Konforlu ve kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Yatakların temizliği kolaydır. Çıkarılabilir yastık ve battaniyeler kolay bir şekilde yıkanarak temizlenebilir. Bu sayede evcil hayvanların temiz ve rahat bir konfora sahip olmaları sağlanır. Kalorifer peteği, radyatör veya diğer ısı kaynaklarına sıkıca takılabilen özel kanca ve kayışlarla donatılan basit ve pratik kullanımı ile dikkat çekmektedir. Pugalo geniş kalorifer yatağı, yastık ve battaniyelerle donatılmıştır. Böylece kedi veya köpekler için rahat bir yatma alanı sunar. Pugalo kedi köpek geniş kalorifer yatağı sarı yorum ve değerlendirmeleri de genel anlamda olumludur.

 

PUGALO Kedi Köpek Geniş Kalorifer Yatağı Sarı Fiyatı

PUGALO Kedi Köpek Geniş Kalorifer Yatağı Sarı Fiyatı

PUGALO; kalorifer peteği, radyatör veya diğer ısı kaynaklarına sıkıca takılabilen özel kanca ve kayışlarla donatılmıştır. Sarı renkli geniş kalorifer yatağı sıcak yüzeylere uygun bir tasarıma sahiptir. Yataklar kalorifer petekleri, radyatörler veya diğer ısı kaynakları gibi sıcak yüzeylere kolayca takılabilen özel bir tasarımı ile dikkat çekmektedir. Kalorifer yatakları evcil hayvanlar için rahat bir uyku alanı sağlar. Aynı zamanda evin ısısından en iyi şekilde yararlanarak enerji tasarrufu yapılmasına yardımcı olur. Ürün, geniş bir tasarıma sahiptir. Kedi veya köpeğin rahat yatabileceği boyutlarda yapılmıştır. PUGALO kalorifer yatağı evcil hayvanların peteklere ve radyatörlere rahat takılabilmesi sayesinde soğuk havalardan etkilenmeden rahat etmelerini sağlar. Ürünün yorumları genel olarak olumludur. Pugalo kedi köpek geniş kalorifer yatağı sarı fiyatı Trendyol’da mevcuttur. Dilerseniz ürüne hemen sahip olabilirsiniz.