Puhu Kitap Yayınları Mikro Kahramanlar 2 Mantarlarla Mücadele

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
199,90 TL

Ürün Bilgileri

Puhu Kitap Yayınları Mikro Kahramanlar 2 Mantarlarla Mücadele

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mikro Bazar Satıcı Ünvanı: MİKRO GRUP DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621046607000013 Vergi Kimlik Numarası: 6210466070
    Bu ürün Mikro Bazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzun bir eğitimin ve bir suru maceranın ardından, Zek, Gep ve Poks eğitimlerini tamamlayıp uzman alyuvar oldu. Artık vucudun icindeki butun hucreler, onların getireceği oksijene ihtiyac duyuyor. Gep ve Poks oksijen transferlerine başladı. Zek ise alyuvarların yeni eğitmeni oldu. Fakat karşılaşacakları duşmanlardan sonra, akyuvarlara yardım edip duşmanları alt etmek istiyorlar. Kahramanlarımız bu maceralarında bağırsakları istila eden ve kana karışan mantar hucrelerinin gizemini cozmeye calışacak. Olayın en başına gidip nelerin buna sebep olduğunu bulmaları gerekecek. Bu surecte başı deme olan akyuvar Mito ve Luks'u kurtarmaları gerekiyor. Bir anlık cesaretle başladıkları araştırmalarında başarılı olacaklar mı? Mantarların gizemini cozup arkadaşlarını kurtarmak icin az zamanları var. Onlarla birlikte ipuclarını takip etmeye ve vucudun icinde yolculuğa devam etmeye ne dersin?

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
Geri Bildirim Ver