Puhu Erkek Termal Içlik Üst

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S/M
S/M
M/L
L/XL
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Puhu Erkek Termal Içlik Üst

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KutupAyısı Outdoor Satıcı Ünvanı: KUTUPAYISI TEKSTİL TURİZM DAĞCILIK VE DOĞA SPORLARI MALZEMELERİ DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0600015855600017 Vergi Kimlik Numarası: 6000158556
    Bu ürün KutupAyısı Outdoor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Puhu Erkek Termal Üst İçlik Neden Termal İç Giyim? Çünkü doğa sporlarında ısınızı korumak hayati önem taşır ve bu kuru kalmanızla mümkündür. Termal içlikler terinizi hızla dışarı atarak kuru kalmanızı ve bu sayede çok katmanlı giyinmeden de ısınızı koruyabilmenizi sağlarlar. Neden Puhu? Termal içliklerde bulunması gereken en kaliteli materyalleri yüksek oranda barındırır. Çoğu termal içlikte ısı yalıtımını sağlayan Polipropilen (PP) miktarı %8-12 oranındayken Puhu’da bu oran %37’dir. Bu sayede birçok rakibinden daha üstün bir performansa sahiptir. Yüksek teknoloji ile üretilmiş micro filament iplik kullanılarak özel bir apre ile koku giderici özellik sağlanmıştır! Dikişsiz yapısıyla teninizde iz bırakmaz, rahatsızlık vermez. Yüksek esneme kabiliyetiyle size maksimum hareket özgürlüğü kazandırır. Beden Ölçüleri S/M Beden Erkeklerde 175 cm. boy, 75 kg.
  • Bayanlarda 165 cm. 55 kg. kadar uygundur. Daha uzun boy ve daha yüksek kilolarda L/XL beden tavsiye edilir. Puhu ürün içeriği Poliamid (PA): Daha yüksek dayanım! %54 Polipropilen (PP): Daha kuru, daha sıcak! %37 Elastan (EA): Daha özgür!%9 Poliamid (PA): Uzun ömürlü ve sağlamdır. Aşınma dayanımı çok yüksektir. Polipropilen (PP) Sahip olduğu mikro gözeneklerle hem vücudunuzda oluşan terin hızla dışarı atılmasını, hem de çok güçlü bir ısı yalıtımı sağlar Elastan (EA) Kopmadan 5 katın üzerinde esneyebilir. Performans esnasında vücudunuzun alacağı şekillere uyum sağlayarak, özgürce hareket etmenizi sağlar. Yıkama Talimatları 40° derecede yıkanmalı Taburlu kurutucuda kurutulmamalı Ağartma yapılmamalı Ütülenmemeli Kuru temizleme yapılmamalı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Elastan
  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni54% Poliamid, 37% Polipropilen, 9% Elastan
Geri Bildirim Ver