Genel Markalar Plus Milk Liquid Kahve Makinesi Sıvı Temizleyici 1 L 1000ml

430 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
455,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Plus Milk Liquid Kahve Makinesi Sıvı Temizleyici 1 L 1000ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SELF ENDÜSTRİYEL YEDEK PARÇA Satıcı Ünvanı: SELF ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0760048447000011 Vergi Kimlik Numarası: 7600484470
    Bu ürün SELF ENDÜSTRİYEL YEDEK PARÇA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğrudan İtalya'dan ithal edilen Puly Milk temizleyici ve kireç çözücü, süt kalıntılarını köpürtme aparatınızdan çıkarmak için hazırlanmıştır. Hızlı ve verimli bir şekilde yağ birikintilerini kırar ve gece boyunca ıslanmaya bırakıldığında sert süt tortusunu bile eritebilir, bu da ekipmanınızı hijyenik ve tamamen temiz kalmasını sağlar. Tüplerdeki ve içindeki süt ve kalsiyum birikintilerini gidermek için kök tüpünüzün en az günde bir kez Puly Milk ile temizlenmesi önerilir. Tortu birikmesi kalıcı makine hasarına neden olabilir. Düzenli Puly Milk köpürtücü temizleyici kullanımı, bakım maliyetlerinizi azaltır ve mikro köpük yapısını ve kalitesini iyileştirir. Puly Milk süt köpürtücü ve buhar çubuğu temizleyicinin faydaları nelerdir? Ekipmanınızın ömrünü uzatır. Geleneksel, otomatik ve otomatik kahve makineleri için idealdir. Süt köpürme süresini azaltır. Tehlikesiz ve kullanımı kolaydır. Puly Milk plus süt köpürtücü temizleyicisi nasıl kullanılır? 50 ml Puly milk'i 1 litre temiz ve oda sıcaklığında olan suya ekleyiniz. Kahve makinenizin kullanma kılavuzunda özel bir temizlik işlemi bulunmuyorsa sütlü bir kahve yapıyormuş gibi bir menüye basınız ve süt yerine bu solüsyonu çekmesini sağlayınız. Solüsyon bitene kadar bu işlemi tekrarlayabilirsiniz. Buhar çubukları için de yine bu solüsyon kullanılabilir ve buhar çubukların iç kısmına nüfus etmesi için buhar vanasını solüsyon içeresindeyken açıp kapatma işlemi yapılmalıdır (solüsyon buhar çubuğunun içine çekilecektir bu işlem ile).

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver