Puma EVOSTRIPE TEE Siyah Kadın T-Shirt 100547674

135,92 TL
Beden:
Beden Tablosu
XS
S
M
L
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Puma EVOSTRIPE TEE Siyah Kadın T-Shirt 100547674

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnstreet Satıcı Ünvanı: FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388023942900019 Vergi Kimlik Numarası: 3880239429
    Bu ürün İnstreet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Puma Evostripe Tee Kadın T-shirt 58124101

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Materyal Pamuklu
  • Desen Baskılı
  • Kol Tipi Kısa Kol
  • Stil Trend
  • Yaka Tipi Bisiklet Yaka
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Rahat ve Kullanışlı Puma Evostripe Tee Kadın T-shirt

Tişörtler, kadınlar ve erkekler tarafından her zaman kullanılan giyim ürünleridir. Farklı tarzlara hitap eden tişörtler herkes tarafından büyük beğeni toplarken; farklı kalitelere, modellere ve tasarımlara sahip tişörtler bulunabilir. Spor ürünleri üretmesiyle bilinen Puma’da tişörtleri ile pek çok kişi tarafından ilgi görmektedir. Puma Evostripe tişört gerek kumaş kalitesi gerekse tasarımı ile büyük ilgi gören ürünler arasında yer almaktadır. Kadınlara özel olarak üretilen tişört kumaş kalitesi ile pek çok kişinin dikkatini çekerken aynı zamanda baskı kalitesi ve dokusu ile tercih edilir. Günlük hayatta kullanılabileceği gibi aynı zamanda spor yaparken de rahatlıkla kullanılabilecek Puma Evostripe t shirt farklı renk seçenekleriyle de pek çok kişiye hitap edebilmektedir. Spor giyim ürünlerinin rahat ve konforlu olması pek çok kişi tarafından ilgi görmesine ve tercih edilmesine neden olur.

  • Şık Tasarım
  • Nefes Alabilen Kumaş
  • Geniş Renk Seçeneği

Evostripe Tee Siyah Kadın T-Shirt

Evostripe Tee Siyah Kadın T-Shirt

Evostripe Tee siyah kadın t-shirt Puma tarafından kadınlara özel olarak geliştirilen tişörtler geniş renk seçeneğine sahiptir. Nefes alabien kumaş tasarımıyla dikkat çeken ürün günlük kullanım için uygun olurken dokusu ve formu ile pek çok spor dalında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Puma markası; spor ürünlerinin üretimini üstlenen markalardan birisi olması nedeniyle seçilen kumaşlar ve tasarımlar direkt olarak sporculara uygundur. Tişörtler yazlık ve kışlık kategorilerine göre farklı üretimleri olan ürünlerdir. Yazlık tişörtlerde kısa veya sıfır kol seçenekleri kullanılırken kışlık modeller genel olarak uzun kollu üretilmektedir. Puma Evostripe t shirt kısa kollu olması nedeniyle yaz aylarını ve kapalı alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Spora uygun olması nedeniyle salon sporları ve spor dallarında rahatlıkla kullanılabilecek olan Evostripe modeli üzerinden bulunan Puma amblemi şık tasarımlı ve konforlu kullanımıyla dikkatleri üzerine çeker.

Evostripe Tee Siyah Kadın T-Shirt 100547674

Evostripe Tee Siyah Kadın T-Shirt 100547674

Puma, 1924 yılında kurulmuş bir spor giyim üreticisidir. Adidas’ın kurucusunun abisi tarafından kurulan firma iki firmanın da kardeş olmasına neden olmuştur. Günümüzde gerek tanınırlık gerekse kalite noktasında en büyük markalardan birisi olan Puma, kadınlara ve erkeklere özel olarak üretimler ile adından söz ettirirken aynı zamanda spor kulüplerinin takımlarının da sponsorluğunu üstlenmektedir. Dünyanın önde gelen spor kulüplerinin forma ve diğer ekipmanlarının üretimlerini üstlenen Puma markası kulüpler dışında da sporcular için özel üretim pek çok giyim malzemesi imal etmektedir. Evostripe tee siyah kadın t-shirt 100547674 kadınlara özel olarak üretilen pamuklu yapısı sayesinde rahat hava alabilen tişörtlerinden bir tanesidir. Egzersiz sırasında ve günlük kullanıma uygun üretilmiştir. Puma Evostripe kadın modeli farklı renk seçeneklerine sahip olması nedeniyle de her zevke hitap ederken, kalitesi ile sıklıkla tercih edilmektedir.

Evostripe Tee Siyah Kadın T-Shirt 100547674 Yorumları

Evostripe Tee Siyah Kadın T-Shirt 100547674 Yorumları

Evostripe Tee siyah kadın t-shirt 100547674 yorumları online alışveriş yapan ve ürünü deneyimleyen kullanıcılar tarafından şeffaf bir şekilde yapılır. Profesyonel sporla uğraşan kişiler, okul takımında antreman yapan kişiler ve günlük kullanımda spor giyimi tercih edenler tarafından ürün hakkında olumlu yorumlar bulunur. Evostripe tişört ile ilgili çok sayıda deneyim bulunmaktadır. Gerek tasarımı gerekse kumaş kalitesi yönünde yapılan yorumlar ürünü satın almak isteyenler tarafından dikkat çekerken renk seçeneklerinin bol olması da farklı tarzlara sahip kişilerin ilgisini çekmektedir. Evostripe tee siyah kadın t-shirt 100547674 kullananlar tarafından yapılan yorumlar arasında yaka özellikleri de yer almaktadır. Evostripe tee siyah kadın t-shirt 100547674 içeriği pamuktan oluşmaktadır. Pamuğun nefes alabilen yapısı spor anında rahat bir kullanım sunarken pamuk tercihi ile ilgili olumlu yorumlara ulaşabilirsiniz. Yıkama talimatlarına uygulduğunda, tişörtünüzü uzun süre kullanabilirsiniz. Siz de Trendyol üzerinden 100547674 58124101 kodu ile bu ürünü inceleyebilir, dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.