Puma FLYER RUNNER Bordo Erkek Sneaker Ayakkabı 101119113

773,23 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
40
40,5
41
42,5
43
44
44,5
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Puma FLYER RUNNER Bordo Erkek Sneaker Ayakkabı 101119113

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Panvarone Satıcı Ünvanı: GSA DERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411088772600001 Vergi Kimlik Numarası: 4110887726
    Bu ürün Panvarone tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • FLYER RUNNER

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Puma Flyer Runner Bordo Erkek Sneaker Ayakkabı 101119113

Puma Flyer Runner bordo erkek sneaker ayakkabı günlük konforunuzu azami düzeye çıkarabilen, canlı renk tonları ile de göze çarpan bir ürün seçeneği olabilir. Gün içerisindeki yoğunluğa yetişebilmeniz için hızlı hareket etmeniz gerekebilir. Aynı zamanda işlerinize odaklanabilmeniz için tercih edeceğiniz eşyaların size uygun olmasını isteyebilirsiniz. Yaşam kalitenizi yükseltme potansiyeline sahip ürün modellerini üreten Puma markasının sunduğu Flyer Runner koşu ayakkabısı yoğun iş günlerinde, sporda, hafta sonu etkinliklerinizde severek tercih edebileceğiniz bir sneaker modelidir. Gün içerisinde tercih edeceğiniz ayakkabıların konforu, enerjinizi ve zamanınızı verimli bir şekilde kullanmanızda önemli bir etken olabilir. Ayak bileğini kavrayan ürünün zemininde kullanılan kauçuk yapının kaliteli malzemelerden üretilmesi, ayağınızın zemine temasını yumuşatarak yürüyüş ve koşuda alacağı darbeleri dengeli hale getirebilir.

  • Ayak yapısı ile uyumlu
  • Estetik ve elastik
  • Konforlu

Konforlu Puma Flyer Runner Koşu Ayakkabısı Özellikleri

Konforlu Puma Flyer Runner Koşu Ayakkabısı Özellikleri

Puma Flyer Runner bordo erkek koşu ayakkabısı modelini gün içerisinde farklı etkinliklerde kullanabilirsiniz. Özellikle spor yaparken tercih edeceğiniz ayakkabının tabanı ayak yapısına uygun olmalı ve kumaşının nefes alan kaliteli malzemelerden üretilmesi gereklidir. Bu özelliklere sahip nitelikli bir ayakkabı almak ayak konforunuzu destekleyebilir. Puma markasının sunduğu sneaker modelleri arasında yer alan ve oldukça ilgi gören 19225712 ürün koduna sahip koşu ayakkabısı, dış mekanlarda, salonda veya evde spor yaparken tercih edebilirsiniz. Kauçuk tabanının zemine hafif iniş sağlaması, esnek yapıya sahip olması hareketlerinizi kolaylaştırır. Bununla birlikte modelin bilek bölümünün ayak bileğinin anatomik yapısına uygun olması olası sakatlıkların önüne geçebilir. Puma markasının sunduğu Flyer Runner koşu ayakkabısında bulunan darbe emici yapı, ayağın gün içerisinde dışarıdan alabileceği kontrolsüz darbeleri minimum seviyeye indirmenizi sağlar.

Puma Flyer Runner Bordo Erkek Sneaker Ayakkabı Fiyatları

Puma Flyer Runner Bordo Erkek Sneaker Ayakkabı Fiyatları

Puma Flyer Runner koşu ayakkabısı konforu ve estetiğinin yanı sıra makul fiyatlarıyla da müşterinin tercihleri arasında yer alır. Ayakkabı satın alırken hangi ortamlarda kullanacağınız, rengi, modeli ve konforunun yanı sıra bütçeniz de önemli bir etkendir. Tercih edeceğiniz modelin gün içerisinde herhangi bir etkinlik yaparken veya egzersiz sırasında kullanılabilmesi avantaj sağlar. Ayrıca bu özelliğiyle bütçenizi de koruyabilir. Bu nedenle size sunulan Puma Flyer Runner bordo erkek sneaker ayakkabı fiyat konusunda sizi yormadan ürüne sahip olmanızı sağlar. Enerjinizi artırmaya yardımcı olan konforu ve bordo rengi ile birçok kıyafetinizle de uyumu yakalayabilirsiniz. Ayrıca, modelin sahip olduğu temizlenebilir kumaş, sıklıkla kullandığınız ayakkabılarınızın her defasında yeni gibi görünmesine yardımcı olabilir. Modelin tabanında kullanılan topuk boyu, koşu ve yürüyüşlerinizde bacağınızı destekleyerek hareketlerinizi yumuşatır.

Şık Puma Flyer Runner Erkek Sneaker Ayakkabı Yorumları

Şık Puma Flyer Runner Erkek Sneaker Ayakkabı Yorumları

Sert zemine bile hafif iniş yaparak, bilek ve bacak sağlığınızı korumanıza imkan sağlayan Puma Flyer Runner bordo erkek sneaker ayakkabı yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu yorumlar ürünün kumaşı, elastik yapısı ve kalitesi hakkında kapsamlı bilgiler edinmenize yardımcı olabilir. Aynı zamanda ürünün bakımı hakkında detaylı bilgiler edinerek modelin kullanım ömrünü uzatabilirsiniz. Kaliteli materyallerden üretilen markanın sportif modeli, egzersizlerinden yüksek verim almanıza yardımcı olurken, sakatlıkların önüne geçmenizi de sağlayabilir. Ayak yapınız, tarzınız, bulunduğunuz ortamlar ürün seçiminizde önemli etkenlerdir. Puma Flyer Runner bordo erkek sneaker ayakkabı kullananlar yorumlarını Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Burada ürünleri detaylı bir şekilde tanırken müşterilerin deneyimlerini de öğrenme imkanı bulabilirsiniz. Siz de ürünün özelliklerini ve değerlendirmelerini okuyarak bilgi sahibi olabilir, uygun fiyatlı modeli rahatça satın alabilirsiniz.