PUNTO Deco Kuğu Eviye Bataryası (A41082)

890 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PUNTO Deco Kuğu Eviye Bataryası (A41082)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVDENİSTE Satıcı Ünvanı: AŞUROĞLU İNŞAAT MALZEMELERİ SIHHİ TESİSAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0092014983500012 Vergi Kimlik Numarası: 0920149835
    Bu ürün EVDENİSTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PUNTO Deco Kuğu Eviye Bataryası (Kuğu Borulu) Artemanın güvencesi altında PUNTO adı ile üretilmiş 5 yıl garantili ve geniş servis ağına sahip birinci kalitede bataryalardır. KROM KAPLAMA
  • ÇIKIŞ UCU UZUNLUGU 165 MM
  • ÇIKIŞ UCU YÜKSEKLİGİ 215 MM
  • SERAMİK DİSKLİ ÖZEL KARTUŞ
  • DÖNER BORULU
Geri Bildirim Ver

Özel Tasarımları ile Punto Deco Kuğu Eviye Bataryası

Punto Deco kuğu eviye bataryası, modern tasarımı ve eşsiz detayları açısından birçok kişinin ilgisini çekmeyi başarmaktadır. Piyasanın oldukça göz alıcı ürünleri arasında bulunmakta bununla birlikte estetik formu ile dikkat çekmektedir. Punto Deco kuğu eviye bataryası, eşsiz dizaynı ve özellikleri ile gözler önüne serilmekte ve aynı zamanda bir çok kişinin ihtiyacına uygun bir form yansıtmaktadır. Oldukça kaliteli ve dayanıklı olarak sunulan bu ürün modeli, materyali açısından kullanıcılarına güvenli alanlar oluşturmaktadır. Kuğu borusu tasarımıyla gözler önüne serilen Punto mutfak bataryası, birinci kalitede bulunan malzemelerle dizayn edilmiştir. Estetik formu ile göz kamaştıran bir yapısı sonucunda krom kaplama olarak piyasada yerini almaktadır. Piyasaya sunulmadan önce birçok farklı işlem ve testten geçen bu eviye bataryası, özellikleri ve estetik duruşuyla eşsiz bir ürün modeli ortaya koymaktadır.

  • Modern Tasarım
  • İşlevsel Özellikler
  • Yüksek Kalite

Deco Kuğu Eviye Bataryası ile Modern Tasarım

Deco Kuğu Eviye Bataryası ile Modern Tasarım

Hiçbir zararlı materyali bulunmayarak piyasanın üst konumlarında yer almayı başarmaktadır. Punto Deco kuğu eviye bataryası a41082, evin lavabo olan her alanında rahatlıkla kullanıma uyum sağlamaktadır. Yüksek kalitesi ve dayanıklı krom kaplaması sayesinde özel bir tasarım sunmakta bunun aynısı zarif formu ile evinizde oldukça modern bir görünüm yansıtmaktadır. Punto Deco kuğu eviye bataryasının çıkış uzunluğu 165 mm ve çıkış ucu yüksekliği ise 215 mm olarak ideal boyutlarda yansıtılmaktadır. Döner boru tasarımı iel hem kolay hemd epratik bir kullanım olanağı oluşturulan bu tasarım, geniş bir çerçeveye hizmet sunmaktadır. Punto Deco eviye bataryası, dış tasarımı ve iç mekanizması ile birçok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Estetik detayları açısından oldukça dikkat çeken bu eviye bataryası, seramik diskli özel bataryası ile kaliteli bir kullanım sağlamaktadır.

Deco Kuğu Eviye Bataryası Kullanımı

Deco Kuğu Eviye Bataryası Kullanımı

Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden bu ürün modeli, belirli meslek gruplarının elinde dizayn edilerek piyasaya sürülmektedir. Estetik duruşlu ve modern dizaynıyla hem kullanışlı hem de oldukça çağdaş bir görünüm sunarak pek çok birey tarafından tercih edilmektedir. Punto Deco kuğu, kolaylıkla kullanılabilir bir yapı ve etkili materyali ile oldukça geniş bir müşteri ağında ilgi uyandırmakta bununla birlikte teknik özellikleri açısından üst düzey kalite sergilemektedir. Bu sayede birçok kişi tarafından tercih edilen bu ürün modeli, piyasasının çok satan modelleri arasında yer almaktadır. Deco Punto a41082 geniş işlevselliği ve eşsiz bir performansı açısından dikkat çekmektedir. Kullanıcıların tercih ve beklentileri ile şekillenen kuğu eviye bataryası, pratik bir kullanım olanağı sunmaktadır. Ürünler özellikleri ile farklılık ortaya koymakta ve genel bir çerçevede müşteri beğenisi kazanmaktadır.

Deco Kuğu Eviye Bataryası ile İşlevsel Özellikler

Deco Kuğu Eviye Bataryası ile İşlevsel Özellikler

Özel teknik sistemler eşliğinde pek çok detay ile sergilenen bu ürünler, dış tasarımı ve dizaynı açısından oldukça dikkat çekmektedir. Punto Deco kuğu eviye mutfak bataryası a41082, birçok özellik ortaya koyarak kullanışlı bir yapı, ideal ölçü ve boyutlar ile üstün bir potansiyel oluşturmaktadır. Şık bir zarif bir görüntü sayesinde potansyelini yansıtan kuğu eviye bataryası, pk çok özelliğini sunarak göz kamaştırmaktadır. Punto Deco kuğu eviye bataryası, eşsiz potansiyeli ile su akışını sağlarken özel iç mekanizmasıyla birlikte tasarruf oluşturulmasına katkı sağlamaktadır. Modern dizaynının yansıtma pek çok özellik barındıran bu ürün, müşterisine güvenli kullanım alanları sunarak ilgi uyandırmaktadır. Pek çok kişinin ihtiyacını ve beklentisini karşılayan Punto Deco kuğu eviye bataryası yorumları sayesinde piyasanın özel ürünleri arasında bulunmakta ve eşsiz tasarımı ile müşteri beğenisine sunulmaktadır. Siz de Punto Deco kuğu eviye bataryası satın almak isterseniz Trendyol üzerinden ürünü inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.