6
Islak Mendil kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Pure Baby Organik Pamuklu Islak Havlu 12×90 (1080 Yaprak)

390 TL
(0,36 TL / yaprak)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
11 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
230,17 TL
11 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279 TL259 TL
23 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pure Baby Organik Pamuklu Islak Havlu 12×90 (1080 Yaprak)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bebisss Satıcı Ünvanı: KADİR ÇALLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1910943982600001 Vergi Kimlik Numarası: 2270710132
    Bu ürün bebisss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Pure baby ıslak mendil organik 90'lı x 12 adet
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenidoğan
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçi Mendil Adedi 1080
  • Paket İçeriği 12'li
Geri Bildirim Ver

Pure Baby Organik Pamuklu Islak Havlu 12x90 (1080 Yaprak)

Pure Baby marka organik pamuk havlu yumuşak dokusu sayesinde bebeğinizin cildini korur. Pratik kullanım özelliği ile birçok ebeveynin tercihi olmayı başarır. Yumuşak dokuda üretildiği için bebeğinizin cildine herhangi bir zararı yoktur. Yenidoğan bebeklerde kullanıma uygundur. Pamuk içeren bileşeni ve havlu dokusu sayesinde ciltte tahriş ya da kızarıklık oluşumunu engeller. Islak dokuya sahip olan bu ürün, üst düzey performans sergileyerek vücudu temizler. 1080 yaprak olması ile uzun süre kullanımlar için uygundur. Hafif ve minimal tasarımı sayesinde gün boyu rahatlıkla taşınabilir. Pratik kullanımı sayesinde bebeğinizin altını değiştirirken kolaylık sağlar. Tek tek çekilerek kullanılan ürün, israfı engelleyerek tasarruf etmeye yardımcı olur. Bebeğinize her zaman konforu ve hijyeni sağlayabilmek için Pure Baby organik pamuklu ıslak havlu 12×90 (1080 yaprak) tercih edebilirsiniz.

  • 1080 yaprak
  • Uzun süre kullanım
  • Organik pamuk

Pure Baby Organik Pamuklu Islak Havlu 12x90 Özellikleri

Pure Baby Organik Pamuklu Islak Havlu 12x90 Özellikleri

Islak havlu yenidoğan bebeklerin cildini temizlemek için birçok ebeveyn tarafından tercih edilir. Pratik bir şekilde kullanılabilmesi ürünün tercih edilirliğini artırır. Bebeklere tam koruma ve hijyen sağlayabilmek için kullanılır. Bu ürün sayesinde bebeğinize sağlıklı ve hijyenik bir hayat sunabilirsiniz. Hassas cilt yapısına uygundur. Bu sayede yetişkinler de gönül rahatlığıyla kullanabilir. 1080 yapraktan oluşan ürün uzun süre kullanımlar için idealdir. Ergonomik tasarımı sayesinde kolay bir şekilde açılır ve kullanılır. Pratik kullanımı bebeğinizin altını temizlerken kolaylık sağlar. Ebeveynlere kolaylık sağlarken bebeklerin ferah ve rahat hissetmesine yardımcı olur. Hafif kokusu ve yumuşak dokusu sayesinde bebeğinizin de hoşuna gider. Sağlıklı ve hijyeni bir araya getiren bu ürün ile bebeğinizin cildini maksimum derece koruyabilirsiniz. Organik pamuktan tasarlanan Pure Baby, kullanışlı özellikleri sayesinde birçok ebeveynin tercihi olmayı başarır.

Pure Baby Organik Pamuklu Islak Havlu 12x90 Avantajları

Pure Baby Organik Pamuklu Islak Havlu 12x90 Avantajları

Pure Baby organik pamuklu ıslak havlu 12x90 (1080 yaprak) kullananlar, avantajlardan yararlanarak hayatı konforlu hale getirir. Ergonomik tasarıma sahip olan bu ürün, kilitli kapak sistemi sayesinde içerisindeki havluların kurumasını önler. Bu sayede ürünü kullanmaya başladığınızda hemen bitirmenize gerek yoktur. Uzun süre sonra dahi ıslaklığını korur ve ilk günkü gibi derinlemesine temizlik sağlar. Korunaklı paketi sayesinde içerisindeki havluların zarar görme ihtimali düşüktür. Gün boyunca rahatlıkla yanınızda taşıyabilir ve bebeğinizin cildini her zaman koruyabilirsiniz. Organik pamuktan üretildiği için yumuşak yapıdadır ve hassas ciltler için uygundur. Yenidoğan bebeklerin cildine uygunluk gösterir. Cilde dost olan bu ürün tahriş ya da kızarıklığı önleyerek bebeğiniz gün boyu mutlu ve rahat olmasını sağlar. Pure Baby organik pamuklu ıslak havlu 12x90 (1080 yaprak) yorumlarını okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Pure Baby Organik Pamuklu Islak Havlu 12x90 Fiyatı

Pure Baby Organik Pamuklu Islak Havlu 12x90 Fiyatı

Pure Baby organik pamuklu ıslak havlu 12x90 (1080 yaprak) fiyatı özelliklerine göre belirlenir. Ebeveynlerin sık tercihi olmayı başaran Pure Baby, organik içeriği ile dikkat çeker. Yumuşak dokusu sayesinde cilde zarar vermeden temizleme imkanı tanır. Kapaklı sistemi sayesinde ıslaklığını uzun süre korur. Böylece açıldığı gibi hepsinin kullanılmasına gerek yoktur. 1080 yapraktan oluşan ürün uzun süre kullanıma olanak tanır. Minimal tasarıma sahip olduğu için bebek çantasında rahatlıkla taşınabilir. Yetişkinlerin de kullanabileceği bir üründür. Özellikle hassas cilt tipine sahip kişilerin sık tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Organik pamuktan tasarlanarak tahriş ve kızarıklık ihtimalini minimuma düşürür. Siz de Trendyol’dan bebeğinize gün boyu konforlu, temiz ve rahat hissettirecek olan Pure Baby organik pamuklu ıslak havlu 12x90 (1080 yaprak) satın alabilirsiniz.