PURE BEAUTY New Jenaration Bb Cream Spf50 Pa+++ Ivory(açık Ve Orta Ten ) 30 Ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PURE BEAUTY New Jenaration Bb Cream Spf50 Pa+++ Ivory(açık Ve Orta Ten ) 30 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendHepsi Satıcı Ünvanı: FATMA DENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7620228238
    Bu ürün TrendHepsi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eğer hızlıca doğal görünümlü, hafif, makyajsız bir makyaj görünümü elde etmek istiyorsan, cildine tek ürünle 10 fayda sağlayacak Pure Beauty BB Kremin yeni versiyonuyla tanış! Ivory ve Natural olmak üzere iki ton alternatifiyle formülasyonumuzu kullanıcıların yorumları ve beklentileri doğrultusunda yeniledik! Bu formüle bayılacaksın! Yenilikçi Damlalık Sistemiyle ihtiyacın olan miktarı ayarlayarak hem daha uzun süre hem de daha hijyenik ürün kullanım kolaylığı. Yumuşak kremsi yapısıyla, pürüzsüz ve yüksek kapatıcı bir bitiş sağlayan, tüm gün kalıcı Pure Beauty BB Krem, içerisinde bulunan Lespedeza Capitata özü sayesinde cildi mavi ışığın zararlı etkilerinden ve SPF 50 koruması sayesinde güneş ışığının zararlı etkilerinden korur. Antioksidan özelliği olan Camellia Japonica Çiçeği ile cildi kirlilikten koruyarak canlı bir görünüm sağlar. Gözenekleri ve renk eşitsizliklerini gizler. Cildin kıvrımlı noktalarında bile kapatıcılık sağlayarak doğal, ipeksi ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Cilt görünümüne parlaklık katar. Sivilce oluşumuna ve cilt lekelerine meyilli, kızarık ve donuk görünümlü cilt tipleri de dahil olmak üzere her cilt tipinin kullanımına uygundur. Tek üründe 10 fayda! 1- Yumuşak & Pürüzsüz Bitiş 2- Gelişmiş Cilt Dokusu 3- Tam Örtücü Canlı Cilt Görünümü 4- Mavi Işık Koruması 5- Gözenek Görünümü Giderici 6- Nemlendirme 7- Spf50 Pa+++ Yüksek Güneş Koruması 8- Hafif Yapı 9- Leke Görünümü Giderici & Parlaklık Verici Formulasyon 10- Antioksidan İçindekiler: Camellia Japonica Çiçeği: Güçlü bir antioksidandır ve cildi kirlilikten yüksek oranda korur. Deniz Kestanesi: Cilt dokusunun elastikiyetini düzenleyerek cildi yenilemeye destek olur. Myrothamnus Flabellifolia Yaprak Ekstresi: Cildi nemlendirir, canlandırır, yeniler ve hasar görmüş cildi güçlendirmeye yardımcı olur. Niacinamide: B3 Vitamini olarak bilinen Niacinamide fazla melanin toplanması sonucu oluşan Melonozomların cilde etki etmesini engelleyerek cilde beyazlık ve parlaklık sağlar. Lekeye meyilli ciltlerde leke açıcı görevi görür. Lespedeza Capitata Özü: Teknolojik cihazlardan yayılan ve cildi yaşlandıran önemli etmenlerden biri olan mavi ışığın sebep olduğu oksidatif stresten cildi korur. Kullanımı: Temel cilt bakımınızdan sonra yeterli miktarda aldığınız Pure Beauty BB Kremi yüzünüzün merkezinden başlayarak alın, burun ve çene bölgesi olmak üzere göz ile temasından kaçınarak hafif dışa doğru hareketler ile orta ve işaret parmağınızı kullanarak uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Renk Bej
  • SPF SPF 50 +
  • Görünüm Parlak
  • Kapatıcılık Orta
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Pure Beauty BB Krem Ivory SPF 50 PA+++ Ivory 30 ml (Açık ve Orta Ten)

Pure Beauty New Jenaration BB cream bir güneş koruyucu (SPF 50) ve yüksek UV koruma (PA+++ ) içeren bir BB kremidir. Ivory renk seçeneği, yüzde aydınlık bir ton verir. BB kremler, yüzdeki cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve tonunu düzgünleştirmek için kullanılır. Bu BB krem ile birlikte açık ve orta renkte bir teniniz varsa renk eşitsizliklerini giderirken cildinize parlak bir görünüm katabilirsiniz.

 
  • 50 faktör SPF koruyucu
  • Hafif yapı
  • Pürüzsüz bitiş

PURE BEAUTY New Jenaration BB Cream Özellikleri

PURE BEAUTY New Jenaration BB Cream Özellikleri

Doğal görünümlü, hafif ve makyajsız bir makyaj görünümünü hızlıca elde etmek istiyorsanız Pure Beauty BB Krem'in yeni versiyonunu sizin için ideal olabilir. Kullanıcıların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda iki ton alternatifi sunulmaktadır. Bu ürün yeni formülasyonu ile ivory rengini açık ve orta tenli kullanıcılara sunulurr. Yenilikçi damlalık sistemi ile daha uzun ve hijyenik ürün kullanımı için ihtiyacınız olan miktarı ayarlayabilirsiniz. Yumuşak ve kremsi bir dokuya sahip olan Pure Beauty BB krem pürüzsüz bir bitiş ile yüksek kapatıcılık sağlamaktadır. İçeriğindeki Lespedeza Capitata özü cildin mavi ışıktan korunmasını sağlamaktadır. BB kremin içerisinde bulunan 50 faktör güneş koruması da ekstra artı bir özelliktir. Camellia Japonica Çiçeği cildinizi kirlilikten korur ve canlı bir görünüm sağlar. Renk eşitsizliklerini mümkün olduğunda gidererek gözenekleri gizlemeye yardımcı olur. Cilt kıvrımlarında bile doğal, ipeksi ve pürüzsüz bir kapatıcılık sağlar. Pürüzsüz bir bitiş ile istediğiniz doğal ve makyajsız bir görüntü elde edebilirken cildinize bakım da yapabilirsiniz. Pure Beauty BB cream Spf50 pa+++ ivory sağladığı pek çok avantaj ile kullanıcılarının yeni gözdesi olmaya aday bir BB kremdir.

 

PURE BEAUTY New Jenaration BB Cream Kullanımı

PURE BEAUTY New Jenaration BB Cream Kullanımı

Pure Beauty BB cream Spf50 pa+++ ivory 30 ml içeriği ile dikkat çeken ve uzun ömürlü bir kullanım vadeden bir üründür. Bu ürün çok fonksiyonlu faydaları olan yenilikçi bir cilt bakım ürünüdür. Cildinizi dönüştürebilen olağanüstü inşa edilebilir tam kapatıcılık sağlama yeteneği ile bilinir. SPF50 PA++++ sağlarken aynı zamanda cilt tonunuzun, gözeneklerin ve lekelerin görünümünü pürüzsüzleştirir ve yumuşatır. Melanin toplanmasını önleyen deniz kestanesi özü, cildinizde beyazlık ve parlaklık etkisi sağlayan B3 Vitamini niasinamid, teknoloji cihazlarından yayılan ve oksidatif strese neden olan mavi ışığa karşı cildi koruyarak yaşlanma belirtilerini azaltan lespedeza capitata özleri ile bu formül size aşırı makyajlı görünmeden güzel ve kusursuz bir cilt kazandırır. Temel cilt bakımından sonra elinize aldığınız az miktar BB kremi tüm yüzünüze eşit bir şekilde dağıtarak kullanabilirsiniz. Dağıtırken dilerseniz el ile dağıtabilir dilerseniz fırça veya süngerden yardım alabilirsiniz.

 

PURE BEAUTY New Jenaration BB Cream Fiyatı ve Yorumları

PURE BEAUTY New Jenaration BB Cream Fiyatı ve Yorumları

Pure Beauty BB cream Spf50 pa+++ ivory 30 ml ürünün yüzdeki cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve tonunu düzgünleştirmek için ideal olduğunu belirtmektedir. İçerisinde bulunan damlalık sistemi sayesinde ihtiyacınız olacak kadar krem kullanabilirsiniz. Yumuşak kremsi yapısı sayesinde pürüzsüz ve yüksek kapatıcı bir bitiş sağlar. İçeriğindeki çeşitli bitkilerin özleri ile cildi mavi ışığın yaşlanma etkilerinden ve kirlilikten korur. Yüksek güneş korumalı özelliği ile ön plana çıkan bu ürün cilde canlı bir görünüm sağlar. Yüksek kapatıcı özellikte olan bu ürün yüzün kıvrımlı bölgelerinde bile etkilidir. Sivilce oluşumuna meyilli, kızarık ve donuk görünümlü cilt tipleri dahil her cilt tipi için uygundur. Pure Beauty BB cream Spf50 pa+++ ivory 30 ml fiyatı tüm bu özellikleri düşünülerek hesaplanmıştır. Dilerseniz ürünü hemen Trendyol’dan tek tıkla satın alabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Pure Beauty BB cream Spf50 pa+++ ivory 30 ml yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.