Purederm Mucizevi Peeling Ayak Maskesi Ölü Deri Soyan Çorap Peeling Maskesi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
98,90 TL

Ürün Bilgileri

Purederm Mucizevi Peeling Ayak Maskesi Ölü Deri Soyan Çorap Peeling Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ES GRUP PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: SERKAN ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 2440720358
    Bu ürün ES GRUP PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Purederm Peeling Etkili Ayak Maskesi Peeling etkili,çorap tipi olan bu maske zamanla tüm nasırları giderir,ayaklarınızı 2 hafta içinde gözle görülürşekilde düzeltir. Papaya, Limon, Elma, Portakal ve diğer doğal bitkisel özler nasırları temizlerken Papatya Özü cildi yatıştırır. Kullanım şekli 1. İşaretli yerden makasla keserek açın. 2. Ayaklarınızı iyice yıkadıktan sonra maske 3.60-90 dakika sonra suyla yıkayın 4. Kullanımdan 5-10 gün sonra peeling başlar. Takip eden 3-5 gün gün içinde peeling işlemi tamaml 5.Ölü Derileri Soyar. Maske ayaktaki ölü deri yoğunluğuna göre az yada çok soyulma olur.

Ürün Özellikleri

  • Form Soyulabilen
Geri Bildirim Ver