Pro Plan Original Kitten Tavuklu Ve Pirinçli Yavru Kedi Maması 400 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Plan Original Kitten Tavuklu Ve Pirinçli Yavru Kedi Maması 400 gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Pro plan original kitten optistart chicken yavru kediler için tavuklu tam kuru kedi maması Purina pro plan tam kuru kedi maması ürün gamı, kedinizin hayır diyemeyeceği lezzet ve bilimsel uzmanlık ile formüle edilmiştir. Kedinizin öğünleri için seçtiğiniz lezzete göre yüksek kaliteli somon, hindi veya tavuk kuru mamalarımızın bir numaralı ana içeriğidir, yapay renklendirici ve yapay tatlandırıcı içermez. Kediniz purina pro plan ile besleyici ve dengeli bir öğünün tadını çıkarır! Kedinizin her yaştaki ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirdiğimiz formüllerimiz, kedinizin uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesine destek olur. Yavru kediler için pro plan kitten ile doğal bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine destek olan tavuklu çeşidimiz, yetişkin kediler için pro plan adult ile temel yaşamsal duyularının desteklenmesine yardımcı olan somonlu ve tavuklu çeşitlerimizin yanı sıra kısırlaştırılmış kediler için pro plan sterilised ile sağlıklı böbreklerin desteklenmesine yardımcı olan somonlu ve hindi etli formülümüzü de tercih edebilirsiniz. Yavru, yetişkin, kısırlaştırılmış ve ileri yaştaki kedilerin ihtiyaçlarına özel geliştirilmiş lezzetler ile kedinize farklı tatlar sunuyoruz. Yavru kediler için gelişimlerini destekleyen pro plan original kitten tavuklu kedi maması, yetişkin kediler için bağışıklık sistemini ve böbrek sağlığını destekleyici pro plan original tavuklu veya somonlu, kısırlaştırılmış kediler için üriner sistem sağlığının sürdürülmesine yardımcı pro plan sterilised somonlu veya hindili çeşitleri arasından dilediğinizi seçebilir ve kedinize hem besleyici hem de lezzetli öğünler sunabilirsiniz. Içindekiler: Tavuk eti (%20), kurutulmuş kanatlı proteini, pirinç, buğday gluteni unu, hayvansal yağ, mısır, mısır gluteni unu, bezelye proteini konsantresi, mısır nişastası, kurutulmuş yumurta, mineraller, sakatat, mayalar, balık yağı, kolostrum (%0.1).

Ürün Özellikleri

  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
Geri Bildirim Ver