Gourmet Gourmet Gold Kıyılmış Tavuk Etli Kedi Konservesi 85 gr X 24 Lü Avantajlı Paket

500 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
655,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gourmet Gourmet Gold Kıyılmış Tavuk Etli Kedi Konservesi 85 gr X 24 Lü Avantajlı Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toraman Ticaret Satıcı Ünvanı: TRAL GIDA İNŞAAT NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859130578100001 Vergi Kimlik Numarası: 8591305781
    Bu ürün Toraman Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gourmet Gold Kıyılmış Tavuklu Konserve Yetişkin Kedi Maması 24 x 85 G Mamayla Desteklenen Kas Sistemi Gourmet Gold içerisinde yüksek protein oranı bulunuyor. Protein kedilerin kas ve iskelet sistemlerinin daha sağlıklı olmasına yardımcı oluyor. Protein oranı tavuktan geliyor. Kediniz Hiç Olmadığı Kadar Enerjik Doğru beslenme kendini doğru enerji, hareketlilik ve dinamizm ile gösterir. Kediniz bu mamayı yemeye başladıktan sonra çok daha canlı olacak. Kedinizi Hastalıklardan Korur Gorumet Gold kedinizin hastalıklardan korunmasını sağlar. Çünkü mama içeriği bağışıklık sisteminin destekleneceği şekilde hazırlanmıştır. Daha Kolay Sindirim Mama tüketimi sonrasında gaz, şişkinlik vb. problemleri olmayacak. Çünkü mama sindirimi oldukça kolaydır. Kedilerin İştahını Açan Lezzet İştahsızlık problemini yaşayan kediniz için Gourmet Gold, iştah açar, onun yeterli miktarda yemesini sağlar. Aşırı zayıf, yemeyen kediler Gourmet Gold’u gördükten sonra adeta gurme olacaklar! Dengeli Beslenen Kediler Mama içerisindeki besin değerleri, kedilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak en kaliteli besin maddeleriyle hazırlanmıştır. Gourmet Gold’u düzenli olarak tüketen kediler, besin ihtiyaçlarını eksiksiz şekilde karşılamış olurlar.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 0 - 100 gr
  • Aroma Tavuk
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver