Puti Eva 50x70 Klasik 10 Lu Karışık Renk

185 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
256,27 TL
9.1
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Puti Eva 50x70 Klasik 10 Lu Karışık Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tifoys Satıcı Ünvanı: AHMET ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7901217910
    Bu ürün Tifoys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Puti? eva klasi?k 50x70 cm 10 lu paket Karişik renk.

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Puti Eva 50x70 Klasik 10’lu Karışık Renk

Renkli eva kağıtları hobi ve el işi tasarımlarında sıklıkla tercih edilen oldukça kullanışlı malzemelerdir. Çocukların el becerisini geliştirmek için yapılan el işi çalışmalarında da sıklıkla kullanılır. Eva kağıdı esnek yapısıyla kolay şekil alır. Eva ismi, ürünün üretildiği malzemelerin kısaltılmış halidir. Etilen vinil asetat maddelerinin karışımından elde edilen bir üründür. Ürün normal el işi kağıtlarına oranla daha kalın, süngerimsi, yumuşak yapılı esnek bir malzemedir. Bu özellikleri ile çok çeşitli tasarımlar yapmaya olanak sağlar. Yapılan işlerin daha gerçekçi olması için oldukça sağlam ve kaliteli bir üründür. Siz de Puti eva 50x70 klasik 10’lu karışık renk olan ürünü inceleyebilirsiniz. Her zevke hitap eden bu ürüne kolaylıkla ulaşabilir, siparişinizi oluşturabilirsiniz.

  • 50x70 cm lik ideal boyut
  • Karışık renkli içerik
  • 10 adet avantajlı paket

Puti Eva 50x70 Klasik 10’lu Karışık Renk Özellikleri

Puti Eva 50x70 Klasik 10’lu Karışık Renk Özellikleri

Parti ve kutlama konseptlerinde fazlaca tercih edilen eva kağıtları son yıllarda birçok farklı tasarımda kullanılır. Her türlü el işi ve hobi tasarımlarında kolaylık sağlayan özellikleri ile 10’lu eva müşteriler tarafından oldukça ilgi görür. Ürün, renkli ve parlak yapısıyla ortama şıklık katar. Dayanıklıdır kolay deforme olmaz. Ürün, 50x70 cm’lik ideal boyutuyla hazırlayacağınız tasarımlarınız için kolay kullanım imkanı verir. Çocukların el becerisini geliştirmek için tercih edilen kullanımı kolay bir üründür. Siz de Puti eva klasik karışık renkli ürün ile çocuklarınızın tasarım ödevlerini ya da kendi hobilerinizi hazırlayabilirsiniz. Farklı renk seçenekleri ile yaratıcı tasarımlar ortaya çıkarabilirsiniz. Kendi konseptinize uygun çeşit çeşit üründen dilediğinizi seçerek tasarımlarınız oluşturabilirsiniz. Avantajlı fiyatıyla ürünü değerlendirebilir, Puti eva 50x70 klasik 10'lu karışık renk satın alma işlemini kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Puti Eva 50x70 Klasik 10’lu Karışık Renk Yorumları

Puti Eva 50x70 Klasik 10’lu Karışık Renk Yorumları

Popüler süsleme ve tasarım malzemelerinden biri olan eva kağıdı büyük beğeni toplar. İstediğiniz şekli kolayca verebilirsiniz. İsim yazmak için, geometrik şekiller çıkartmak için kolayca keserek farklı tasarımlar elde edebilirsiniz. Anaokulu çocukları için kolay kesilebilir formda olması sayesinde bu kağıt sıklıkla tercih edilir. Çocuklarla beraber renkli kağıtlarla şekiller, hayvan figürleri gibi birçok tasarımı yapabilirsiniz. Eğlenceli vakit geçirirken aynı zamanda el becerilerinin gelişmesine katkı sağlayabilirsiniz. Bu el işi kağıdının yumuşak ve kalın yapılı olması sayesinde 3 boyutlu çalışmalar tasarlayabilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak 50x70 eva kağıdı çeşitleriyle her türlü tasarım ve süsleme uygulamalarını gerçekleştirebilirsiniz. Ürünü deneyimleyen müşterilerin Puti eva 50x70 klasik 10'lu karışık renk yorumları ve değerlendirmelerini hızlı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Siz de avantajlı özelliklere sahip bu ürünü değerlendirebilir, siparişinizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Puti Eva 50x70 Klasik Karışık Renk Fiyatı

Bütçenize Uygun Puti Eva 50x70 Klasik Karışık Renk Fiyatı

Puti eva 50x70 klasik 10'lu karışık renk fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürünü tercih ederek her türlü kutlama ve organizasyonlarınızı renklendirecek tasarımlar yapabilirsiniz. Ayrıca çocuklar için eğlenceli çalışmalar hazırlayabilir, kesme ve yapıştırma yaparak parmak kaslarının gelişmesine yardımcı olabilirsiniz. Bu ürünle magnet, kapı süsü, çiçek gibi çeşitli hediyelik ve ev dekorasyon eşyası gibi birçok hobi tasarımını hazırlayabilirsiniz. Ürünün fiyatı bütçenize uygun olarak belirlendiğinden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Avantaj sağlayan çok amaçlı kullanım özellikleri ve uygun fiyatıyla dikkat çeker. Siz de Puti eva 50x70 klasik 10'lu karışık renk kullananlar tarafından yazılan ürün değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Avantajlı fiyatı ve renkli seçeneklere sahip olan bu ürünü değerlendirebilirsiniz. Siparişinizi kolayca oluşturabilir, bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.