QLine Q Line - Qs-200.4 (4 Kanal Midrange Anfisi Gerçek Güç)

7.800 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

QLine Q Line - Qs-200.4 (4 Kanal Midrange Anfisi Gerçek Güç)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMRE Elektronik34 Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İNCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4760321917
    Bu ürün EMRE Elektronik34 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayrıntılar TEKNİK ÖZELLİKLER MODELİ QS 200.4 SINIFI A-B Class 4 Kanal RMS GÜÇ 4 OHM 4 x 200 Watts RMS GÜÇ 2 OHM 4 x 310 Watts RMS GÜÇ KÖPRÜDE 4 OHM 2 x 620 Watts DİSTORSİYON < %0,2 FREKANS ARALIĞI 20 HZ -20KHZ GÜRÜLTÜ MİKTARI > 92 DB DUYARLILIK 0,2 - 6V ÖLÇÜLER 440mm x 155mm x 64mm

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Bmw Z8
  • Kanal Sayısı (Amfi) 4
  • Güç (Watt) 6000 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Qline QS-200.4 (4 Kanal Midrange Amfisi Gerçek Güç)

Araçlarda kullanılan ve farklı özelliklere sahip olan Qline QS-200.4 (4 kanal midrange amfisi gerçek güç) amfi, araba içlerinde ön plana çıkar. Özellikle ses sistemi üzerinden iyileştirme için kullanılan cihaz, araç içi ses deneyiminin de iyileştirilmesini sağlar. Bunun yanında yükseltici özelliğe de sahip olan cihaz, ses ve müzik açısından sıkça tercih edilir. Teknik özellikleriyle de öne çıkan ürün bu yönüyle de oldukça dikkat çekici bir tercih olur. Araç kullanımlarında sıkça uzun yola gidenler için Q Line amfi cihazı rahatlıkla tercih edilebilir. Böylece hem uzun yolda hem de sıkışık şehir trafiğinde araç içinde olmak daha zevkli hale gelir. Sistem tarafından üretilen seslerin daha tiz, bas ve yüksek olmasını sağlar. Cihaz, 20 KHz gürültü seviyesi ile dikkat çeker. Siz de rahatlıkla deneyimleyebilirsiniz.

  • Kaliteli tasarım
  • Konforlu deneyim
  • Pratik kullanım

Kaliteli Tasarımıyla Öne Çıkan Qline QS-200.4 Kullanımı

Kaliteli Tasarımıyla Öne Çıkan Qline QS-200.4 Kullanımı

Araç içi amfi sistemi olarak adlandırılan ürün, ses sisteminin güçlendirilmesini sağlar. Estetik açıdan da öne çıkan seçenek, bu noktada araç içinde son derece şık bir görüntü oluşturur. Bu bakımdan Qline QS-200.4 (4 kanal midrange amfisi gerçek güç) satın alırken avantaj elde etmeniz mümkün hale gelir. Cihaz, ergonomik bir şekilde dizayn edilir. Seslerin daha tiz, bas özellikli ve diğer programlarla da dinlenmesini sağlar. Elektrik aksamı açısından da son derece korunaklı bir şekilde imal edilir. Ürünü deneyimleyenlerin fikirleri için Qline QS-200.4 (4 kanal midrange amfisi gerçek güç) yorumları incelenebilir. Ayrıca ürünü modifiye edilmiş araçlarda yüksek ses çıkması amacıyla da tercih edebilirsiniz. Her türlü müzik ve sesi en zirve noktada dinleyip kaliteye başarılı biçimde ulaşmak için bu ürünü satın alabilirsiniz.

Dikkat Çeken Özellikleriyle Qline QS-200.4 Seçeneği

Dikkat Çeken Özellikleriyle Qline QS-200.4 Seçeneği

Araç içi amfi cihazları, önemli teknik özellikleriyle ses kaynağındaki seslerin kalitesini artırır. Sahip olduğu güç noktasında Qline QS200.4 modeli, yüksek seste müzik dinleyenler için tercih edilebilir. Bu bakımdan en ince tondan en kalın tona kadar sistemden çıkan tüm seslerin kolay ve sağlıklı bir şekilde duyulmasını sağlar. Bununla birlikte Qline QS-200.4 (4 kanal midrange amfisi gerçek güç) kullananlar müzik zevkine göre de optimizasyon sağlayabilirler. Cihaz, son derece kolay ve pratik bir kullanım sağlar. Özel koruma aparatı ile uzun ömürlü ve sağlam bir kullanım sunar. Cihaz, bu sayede ekonomik bir kullanım da sağlar. Teknik özellikleriyle oldukça daha güçlü bir deneyim yaşatır. Siz de bu ürünü aracınız için tercih edebilirsiniz. Bu sayede kaliteli ve yüksek sesli bir deneyime sahip olabilirsiniz.

Qline QS-200.4 (4 Kanal Midrange Amfisi Gerçek Güç) Fiyatı

Qline QS-200.4 (4 Kanal Midrange Amfisi Gerçek Güç) Fiyatı

Pek çok kişi tarafından tercih edilen ürün; estetik yapısı, pratik kullanımı ve ekonomik yönden uygun olmasıyla tercih sebebi halindedir. Bu bakımdan Qline QS-200.4 (4 kanal midrange amfisi gerçek güç) fiyatı; model, teknik özellikler ve kalite açısından şekil alır. Ürüne sahip olduktan sonra her türlü müziği rahatlıkla aracınızda dinleyebilirsiniz. Kaliteli ve şık yapısıyla aracınız için en iyi tercih olur. Ürünün satış fiyatları ise farklı gelir düzeyine sahip kişilere hitap eder. Ürünle ilgili müşteri yorumlarına, puanlara ve kullanım özelliklerine de son derece kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Araç içi ses sistemi olan amfi cihazını kolay ve hızlı bir şekilde Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Ayrıca size sunulan avantajlardan da faydalanarak cihazı daha cazip bir şekilde satın alma ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.