Qlüx Ananas Pipetli Suluk L-00758

49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
10.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
69,50 TL
Kurumsal Fatura
79,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
109,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Qlüx Ananas Pipetli Suluk L-00758

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sazak Hırdavat Satıcı Ünvanı: FATİH SAZAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7570373098
    Bu ürün Sazak Hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ananas Pipetli Suluk L-0075812,5 cm x 12 cm x 24,5 cm

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 450-550 ml
  • Materyal Cam
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Qlüx Ananas Pipetli Suluk

Ananas pipetli suluk içeceklerin daha eğlenceli hale getirilmesi için tasarlanmıştır. Kolay kullanımı ile kalabalık organizasyonlara canlılık ve renk katar. Ananas ve tropikal temalı partiler için kullanımı oldukça uygundur. Kapağındaki ince düşünülmüş yapı sayesinde asla sıvı sızdırmaz özelliğe sahiptir. Ürün kendine ait bir pipet ile kullanıcılara sunulmaktadır. Bu sayede ürün kullanımı için fazladan başka bir araca ihtiyaç duyulmaz.Her türlü sıvı gıda tüketimine uygun olarak tasarlanan pipetli suluk, çocukların erken yaş dönemlerinde sıvı tüketme alışkanlığı kazanmasına da yardımcı olabilir. Bu sayede çocukların gün boyunca alması gereken, vücutları için gerekli olan vitamin ve mineralleri eğlenceli bir şekilde tüketmeleri sağlanmış olunur.

  • Kaliteli plastik malzemeden üretilmiştir.
  • 750 ml içecek muhafaza etme kapasitesindedir.
  • Sarı-yeşil renkli, kendinden pipetli ve çok şık bir tasarıma sahiptir.

Ananas Pipetli Suluk Genel Özellikleri nedir?

Ananas Pipetli Suluk Genel Özellikleri nedir?

Pipetli suluk, eğlenceli ve gösterişli tasarımı ile tüm davetlerin gözdesi olmaya aday bir üründür. Meyve ve tropikal konsept temalı davetlerde kullanılması son derece uygundur. 750 ml sıvı muhafaza etme kapasitesi oldukça tatmin edicidir. Tek seferde ortalama bir birey için yeterli miktarda sıvı tüketimine olanak sağlar. Gidilen her yere kolayca götürülmesi için tek elle taşınabilecek şekilde üretilmiştir. Kaliteli plastik malzemeden üretilmiş olan bu ürün, sağlığa zararlı kimyasal içerikli hiçbir madde barındırmaz. Vidalı kapak tasarımı sayesinde muhafaza ettiği sıvıyı asla sızdırmaz. Üzerinde bulunan ve rahat bir şekilde sıvı tüketilmesini sağlayan pipet kolay kolay deforme olmaz. Ananas görüntüsü ile kullanılan her ortamda dikkatleri üzerine çeker. Cıvıl cıvıl olan renkleri sayesinde küçük yaştaki bireylerin oyun ortamlarında eğlenceli vakit geçirmesini sağlar.

Ananas Pipetli Suluk Kullanışlı mıdır?

Qlüx Ananas Pipetli Suluk

Bu ürün, sağlam yapısı ve meyve konseptli gösterişli tasarımı ile kullanıldığı her yerde eğlenceli vakit geçirilmesi için oldukça uygundur. Doğum günü etkinliklerine, ev organizasyonlarına ve yazın yapılacak olan partilere canlılık verir. Tasarımındaki ince düşünülmüş dış yapısı sayesinde tek elle bile kolaylıkla kavranabilir. Bu sayede yolda yürürken ya da sabit bir şekilde durarak sıvı tüketilmesine yardımcı olur. Pipetli suluk, evlerde kişisel kullanım için de son derece kullanışlıdır. Ev ortamında hazırlanacak olan meyve suları gibi sıvı içeceklerin tüketilmesini de sağlar. Aynı zamanda kapaklı tasarımı sayesinde muhafaza ettiği sıvının buzdolabında da uygun ısıya gelene kadar saklanmasını sağlayabilir. Masabaşı iş yapan bireylerin de kullanabileceği pipetli suluk, çalışma hayatına eğlence katmak isteyen her birey için oldukça uygundur.

Ananas Pipetli Suluk Kaliteli midir?

Kendinden pipetli olarak kullanıcılara sunulan bu ürün oldukça kalitelidir. Yüksek sıvı muhafaza kapasitesi ve vidalı şık tasarımlı kapağı sayesinde bu suluk hiçbir zaman içerisindeki sıvıyı sızdırmaz. Eğlenceli tasarımı sayesinde kullanılan her ortamda ilgi çeken Qlüx ananas pipetli suluk yorumları için ilgili ürünün müşteri yorumları bölümü incelenebilir. Kullanıcılarının gerçek yorumları ile bu ürünü daha iyi anlama şansı edinebilirsiniz. Bu sayede ürünü satın almadan önce ürün ile ilgili en doğru bilgilere bizzat kullanıcılardan ulaşabilirsiniz. Pipetli suluk fiyatları konusunda araştırma yapıldığında muadillerine göre son derece uygun fiyatlı olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiş olan bu ürünü yıl boyunca yaptığı kampanyalar ile dikkat çeken Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bu sayede güvenli online alışveriş noktasından bu ürünü hızlıca temin edebilir ve dostlarınız ile birlikte hemen eğlenceli vakit geçirmeye başlayabilirsiniz.