QUARDEX Granül Ph Düşürücü 25 kg

1.100 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

QUARDEX Granül Ph Düşürücü 25 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADKGroup Mühendislik Satıcı Ünvanı: ADKGROUP MÜHENDİSLİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008134898100001 Vergi Kimlik Numarası: 0081348981
    Bu ürün ADKGroup Mühendislik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Havuz suyunda pH değerini istenilen sınırlar içerisine düşürmektir. Havuz suyunda çözündüğünde sülfirik asit benzeri iyonizasyon gösterir. UYGULAMA VE DOZAJ pH düşürücü granül önce 1/10 oranında eritilerek dozaj tankına doldurulur. Dozlama cihazı ile filtrasyon sisteminden önce kullanılmalıdır. Otomatik ölçüm cihazları varsa, sistem kendisi otomatik pH ölçümü yaparak ihtiyaç halinde yeteri kadar dozlama yapar. Direk uygulamada ise pH 0,1 birim düşürmek için yumuşak sularda 0,5 kg , sert sularda ise 1 kg kullanılmalıdır. Kullanılacak miktar tespit edildikten sonra, plastik bir kapta eritilerek denge deposundan, skimerli havuzlarda ise skimerden uygulanmalıdır. KULLANIM ŞARTLARI Uygun koruyucu maske, gözlük eldiven ve giysi kullanılmalıdır. Başka bir ürün veya madde ile karıştırılmamalıdır. AMBALAJ VE DEPOLAMA 10-25 kg’lık PE bidonlarda satışa sunulur. Kapağı sıkıca kapatılmış bir kap içerisinde saklanmalıdır. Serin, kuru ve iyi havalandırılan bir yerde saklanmalı, güneş ışığından ve uygunsuz maddelerden uzak tutulmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Klor
Geri Bildirim Ver