Decathlon - Çocuk Outdoor Bot Sıcak Tutar Kaymaz Ve Su Geçirmez Cırtlı Yapı

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 34
33
34
35
36
37
38
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Decathlon - Çocuk Outdoor Bot Sıcak Tutar Kaymaz Ve Su Geçirmez Cırtlı Yapı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hsh Store Satıcı Ünvanı: MENDERES GENÇOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3930226876
    Bu ürün Hsh Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuk Outdoor Bot Sıcak Tutar Kaymaz Ve Su Geçirmez Cırtlı Yapı Cırt Cırtlı Bandı Sayesinde Kolay Giyilir Ve Hafif Bot Karlı arazide yapılan doğa yürüyüşleri sırasında kış hava şartlarından korunmak isteyenler için tasarlandı. Sıcak tutar. Su geçirmez ve nefes alır. Geniş ağızlı. Ayarlanabilir ve ayağı kavrayan cırt cırtlı bant sayesinde daha iyi bir koruma sağlar. UYARI: ÜRÜNÜN KALIBI DARDIR.BİR BEDEN BÜYÜĞÜNÜ ALMANIZI ÖNERİRİZ ÜRÜN AVANTAJLARI Isı yalıtımı Limit sıcaklık -10°C Su geçirmezlik Su geçirmeyen ve nefes alan membran kaplaması sayesinde ayaklarınız kuru kalır. Kaymazlık 4 mm tırtıklardan oluşan tabanı sayesinde karlı zeminde yer tutuş sağlar. Darbe emici Topukta bulunan darbe emici sistemi (CS) ile yürüyüş sırasında rahatlık sağlar Giyme / çıkarma kolaylığı Cırt cırtlı bandı sayesinde kolay giyilir. Hafiflik 34 numarada 665 g. TEKNİK BİLGİLER Botların su geçirmezlik testleri. Laboratuvar ve kullanım testlerine tabi tutulan botlar, mükemmel su geçirmezlik ve nefes alabilirlik sunar. Öncelikle, basınçlı suya batırılan botların yüzeyinde baloncuk oluşup oluşmadığı test edilir. Ardından, botlar mekanik bir ayağa giydirilerek yarısına kadar suya girmiş şekilde yürüyüş simülasyonu uygulanır ve içlerinin tamamen kuru kaldığı doğrulanır. 3 su geçirmezlik seviyesi. Su geçirmezlik testleri sırasında 3 seviye test edilmektedir: 2000 bükülme (yaklaşık 4 kmlik yürüyüş), 4000 bükülme (yaklaşık 8 kmlik yürüyüş) ve 8000 bükülme (yaklaşık 16 kmlik yürüyüş). Bu testler aracılığıyla, botun kurur kurumaz, başlangıçtaki su geçirmezlik seviyesine kavuştuğu onaylanır. Botun su geçirmezlik seviyesi. 500 sıcak tutan su geçirmez bot 4.000 bükülmeye kadar su geçirmezdir. BİLEŞENLER / TAVSİYELER BİLEŞENLER 80.00% Polyester, 20.00% Poliüretan Bakım önerileri Kullanımdan sonra duru suyla durulayın. Dry in the open air. Yıkama önerileri Elde yıkayınız Saklama önerisi Işık ve nemden uzak, hava alan bir yerde saklayın. Uyarılar Yetişkin ayak numaralarına uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Kalın Topuklu
  • Kumaş Teknolojisi Su Geçirmez
  • Bağlama Şekli Bantlı
  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Renk Pembe
  • Ek Özellik Su Geçirmez
Geri Bildirim Ver