Quechua - Çanta Nh 100 10 L Koyu Mavi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Quechua - Çanta Nh 100 10 L Koyu Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Spor Yürüyüş Kamp Bisiklet Sırt Çantası QUECHUA NH100 Çanta RENK SEÇENEKLERİ KARBON GRİ / KARBON GRİ GÜL KURUSU / VİŞNE ÇÜRÜĞÜ MOR / MÜRDÜM HAKİ FÜME / KOYU PETROL MAVİSİ MÜREKKEP RENGİ KULLANIM TESTLERİFransa'da, Mont Blanc dağının eteklerinde yer alan tasarım ekibimiz Quechua ürünlerini hayal eder, düşünür ve tasarlar Ürünlerimizi, rahatlık ve dayanıklılık özelliklerini onaylamak adına kullanıcılarımızla test ederiz. Breton, Korsika... Mümkün olan her bölgede ve her hava koşulunda ürünü kullanırız. Fikir alışverişiyle görüşlerinizi aldığımız anlar bizim için çok değerli, bu şekilde gelecek koleksiyonlarımızı geliştiriyoruz! 10 YIL GARANTİ, KOŞULLARGaranti, ürünün normal yıpranma süreci ve kullanıcı hatasından oluşan hasarlar dışında kalan durumları kapsar. Bu 10 yıllık özel garanti, yalnızca ürünün ve kasa fişinin ibraz edildiği durumlarda geçerlidir. Ürün garanti kapsamındaysa ücretsiz olarak onarılır veya ikame ürünle değiştirilir. Bu özel garanti, ülke ve/veya devlet kanunlarında geçerli olan garanti koşullarından hariç tutulamaz. ÇEVRESEL ÖNLEMLERQuechua olarak sırt çantalarının yaşam döngüleri boyunca oluşturduğu çevresel etki konusunda sizleri bilgilendirmeyi tercih ediyoruz. Bu çalışma, Temmuz 2011 tarihinde Fransa Çevre Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirilen deneyin devamı niteliğindedir. Sırt çantaları arasında karşılaştırma yapmak amacıyla sadece Quechua tarafından uygulanan ABCDE puanlama sistemi kullanılır. Bu proje ve puanlama yöntemi hakkındaki bilgiler ÜRÜN AVANTAJLARI KAPASİTEHacim: 10 litre / Ağırlık: 145,6 g / Boyutlar: Y 39 cm
  • G 30 cm
  • D 12 cm. TAŞIMA KOLAYLIĞISünger dolgulu sırt ve askılar ile taşıma rahatlığı. Başparmak geçirme yerleri.Taşıma kolaylığı sağlayan çift fermuarlı 1 iç cep, 1 adet derin dış cep. HAVALANDIRMASırt ve askıları basit bir şekilde ayarlanabilir ve havalandırma sistemi yoktur ÇOK GÖZLÜ1 adet fermuarlı cep YIPRANMAYA KARŞI DAYANIKLILIK10 yıl garantili.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver