QUEEN AKSESUAR Osanit Propolis Özlü Doğal Bitkisel Anestezi Diş Eti Jel Kremi Bebek Çocuk

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

QUEEN AKSESUAR Osanit Propolis Özlü Doğal Bitkisel Anestezi Diş Eti Jel Kremi Bebek Çocuk

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • (diş eti masaj parmak fırçası hediyelidir) Bebeğinizin ilk dişleri açığa çıktığında, bu özel dikkat gerektirir. Osa® bitki diş jelimiz, diş etlerinin özellikle tahriş olduğu yerlerde tam olarak çalışır. Sevgi dolu bir diş eti masajı diş etlerini serinletir, yatıştırır, bakımını yapar ve bu gelişim aşamasını çocuk için kolaylaştırır. Osa® bitkisel diş jeli, propolis tentürünün yanı sıra papatya, karanfil, adaçayı ve nane uçucu yağlarını içerir. Osa® Bitkisel Diş Jeli, yetişkinler için protez baskı noktalarının bakımı ve ağız boşluğu ve diş etlerinde tahriş için de uygundur. İlk dişin yavaşça diş etlerine itildiği dönemde çok tipik semptomlar sıklıkla ortaya çıkar . Genellikle basınç noktası hafifçe kızarır ve ağrılıdır. Ağrıyı hafifletmek için birçok ebeveyn , dört uçucu yağ ve iyileştirici gücüne sahip Osa® bitkisel diş jeline güveniyor . Doğal soğutucular, doğal anestezi Osa® bitkisel diş jeli uçucu yağlar içerir papatya, bir , ve gibi . Bu bileşim tahriş olmuş diş etlerini yatıştırır ve soğumayı sağlar ve ayrıca iltihaplanmaya karşı korur. Karanfil her zaman diş çıkarma problemleri için kullanılmıştır çünkü uyuşturma etkisi vardır. Jel, çürük nötr ile ve bu nedenle dişe zarar veren şeker içermez . Osa® Bitkisel Diş Jeli'nin zamanı ne zaman? At ilk doğal diş çıkarma sürecinin belirtileri ve ne zaman ilk dişleri görünür parmağınızla dişeti etkilenen bölgeye bazı jeli uygulayın ve nazikçe masaj. Gerekirse yarım saat sonra tekrarlayın. Uygulama, gerekirse 24 saat içinde, tercihen yemeklerden sonra ve yatmadan önce üç defaya kadar tekrarlanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver