Queen's Kitchen Çelik El Rendesi Ve Soyacak-Oyacak Seti

199,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Queen's Kitchen Çelik El Rendesi Ve Soyacak-Oyacak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Queens Of The Kitchen Satıcı Ünvanı: CMS HOME E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211139672800001 Vergi Kimlik Numarası: 2111396728
    Bu ürün Queens Of The Kitchen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çelik El Rendesi Ve Soyaca- Oyacak Seti.Paslanmaz Çelikten imal edilmiştir.Rende:26cm Soyacak:22cm
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Queen'S Kitchen Çelik El Rendesi ve Soyacak-Oyacak Seti

Zamanın büyük bölümünü geçirdiğiniz mutfaklarda günü verimli kullanabilmek adına tasarruf sağlayan ekipmanlar kullanmak önemlidir. Küçük mutfak aletlerinin işlevli olması ve dayanıklı ve uzun ömürlü tasarımı, yemek yapma zevkinizi katlayarak artırır. Kullanılan aletlerde pratiklik büyük önem taşır. Mutfakta yapılan çeşitli işlemler sonucu leziz yemekler ortaya çıkar. Sık başvurulan yemek hazırlama teknikleri arasında soyma, rendeleme ve oyma vardır. Kaliteli tasarımıyla çelik el rendesi ve soyacak oyacak seti, mutfakta yapacağınız işlemleri kolay ve pratik hale getirir. Boyutu ideal ve kullanışlı olan bu paslanmaz ürün, hafif olması sayesinde kullanım kolaylığı ve pratiklik sağlayarak rendeleme işlemini kolay hale getirir. Keskin dişleri ve güçlü dayanıklı gövde yapısı ile fazla kol kuvveti kullanmadan kolaylıkla ve rahatlıkla rendeleme işlemi yapılabilir.

  • Paslanmaz çelik
  • Hafif yapı
  • Dayanıklı gövde

Kullanışlı Queen’s Kitchen El Rendesi Oyacak-Soyacak Seti

Kullanışlı Queen’s Kitchen El Rendesi Oyacak-Soyacak Seti

Mutfakta olmazsa olmazlardan olan rende, oyacak ve soyacak aletleri yemek hazırlama konusunda etkili küçük yardımcılardır. Queen’s Kitchen çelik el rendesi ve soyacak-oyacak seti MİT-1903-18 pratikliği ve işlevselliği sayesinde mutfakta geçirilen zamanları kaliteli kılarak sevdiklerinize leziz sunumlar yapmanıza yardımcı olur. Çelik el rendesi ve soyacak oyacak seti, tasarlandığı paslanmaz çelik sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar. Rende 26 cm olup ideal boyuttadır. Sap kısmı hariç boyutu ise 12 cm olup gövde uzunluğu da yeterlidir. Ürünün, oyacak ve soyacak kısmı ise dayanıklı paslanmaz çelikten tasarlanır. Oyacak ve soyacağın boyutu ise 22 cm’dir ve rahat bir kullanım sağlar. Ürün, ideal sap kısmı ve dayanıklı gövdesi ile her alanda kullanım sağlarken hafifliği ile elinizi yormadan rende ve soyma oyma işlemlerinizi yapmanıza yardımcı olur.

Queen’s Kitchen El Rendesi ve Oyacak-Soyacak Seti İşlevleri

Queen’s Kitchen El Rendesi ve Oyacak-Soyacak Seti İşlevleri

Yemek hazırlarken fazla zaman alan işlemlerden bazıları rendeleme, oyma ve soymadır. Pratik kullanım ve fonksiyonel işlevler sunan Queen’s Kitchen çelik el rendesi ve soyacak-oyacak seti mutfakta elinizin altında güçlü bir yardımcıdır. Dayanıklı ve paslanmaz çelik gövdesi ile havuç ve turp gibi sert yapılı sebzeleri rendeleyebileceğiniz bu ürün, oyma ve soyma işlemlerini de aynı anda yapabilen keskin bir bıçağa sahiptir. Ürünü temizlemesi ve saklaması kolaydır. Uzun ömürlü kullanım sağlayan çelik gövde yapısı, her türlü yumuşak ve sert ürünü rendeleme, oyma ve soyma imkanı verir. Çelik el rendesi ve soyacak-oyacak seti havuç, turp, patates gibi sert yapılı sebzeleri ve limon, sarımsak, peynir gibi yumuşak olan gıdaları da rendeleyebilir. Paslanmaz çelik olduğu için su ile temasta kararma görülmez. Ürün, özenle hazırladığınız yemeklerin ve mutfağınızın vazgeçilmez bir yardımcısı olur.

Avantajlı Queen’s Kitchen El Rendesi ve Oyacak-Soyacak Seti

Avantajlı Queen’s Kitchen El Rendesi ve Oyacak-Soyacak Seti

Queen’s Kitchen çelik el rendesi ve soyacak-oyacak seti fiyatları ürünün fonksiyonel ve dayanıklı işlevleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Sofralarınızı güzelleştirmek ve şık sunumlar yapmak için bu oyacak soyacak ve rendeleme seti ideal özelliktedir. Ürünün soyacak kısmı ile ince dilimlemeler yapabilir, oyma işlemini yerine getirebilirsiniz. Keskin yapısı sayesinde rendeleme işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz. Queen’s Kitchen çelik el rendesi ve soyacak-oyacak seti yorumları sayesinde ürünü kullanan deneyimli müşterilerin görüşleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün, paslanmaz çelik yapısı ile sağlığa zararlı maddeler içermez. Queen’s Kitchen çelik el rendesi ve soyacak-oyacak seti kullananlar ürünün sunduğu pratiklikten memnun kaldıklarını dile getirirler. Ürünün rahat kavranabilen yapısı ile zahmetsizce yemekler hazırlayabilirsiniz. Bu kullanışlı, dayanıklı ve işlevsel ürüne uygun fiyat seçeneği ile Trendyol üzerinden kolaylıkla sahip olabilirsiniz.