Queen's Kitchen Borasilikat Cam Lüx Cezve 450ml

149,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Queen's Kitchen Borasilikat Cam Lüx Cezve 450ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Queens Kitchen Satıcı Ünvanı: CAMSA HEDİYELİK EŞYA TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195068957400001 Vergi Kimlik Numarası: 1950689574
    Bu ürün Queens Kitchen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Borasilikat Cam Lüx Cezve 450Ml.Borasilikat Camdan İmal Edilmiştir.Isıya Ve Direk Ateşe Dayanıklıdır.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Kahverengi
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Queen'S Kitchen Borasilikat Cam Lüx Cezve 450 ml

Türk kahvesi ya da süt pişirmede kullanılan cezve modelleri, her evin olmazsa olmaz küçük mutfak eşyaları arasında yer alır. Queen’s Kitchen markası tarafından satışa sunulan cezve borosilikat özelliğine sahiptir. Bu sayede içerisinde bulunan malzemeyi uzun süre sıcak tutar ve ısı kaybını önler. Aynı zamanda yüksek ısıya dayanıklı yapısı ile birlikte dilediğiniz sıcaklıkta pişirme olanağı tanır. İnce cam tasarımına sahip olarak pratik ve kolay bir kullanım sağlar. Bununla birlikte darbelere karşı dayanıklı yapıya sahiptir. Bu sayede herhangi bir düşme durumunda kırılmaz, uzun süre formunu korur. Büyük boyu ile tek kullanımda 3 fincan kadar kapasiteye sahip olarak misafirlerinize yapacağınız kahve servislerinin hızlanmasını sağlar. Siz de ısıyı içine hapseden borosilikat cam cezve sayesinde kaliteli kullanım elde edebilirsiniz.

  • İnce cam tasarımlı
  • Isıya dayanıklı
  • Kaliteli kullanım

İnce Cam Tasarımlı Queen’s Kitchen Cezve

İnce Cam Tasarımlı Queen’s Kitchen Cezve

İnce cam tasarımına sahip olan cezve modelleri konforlu ve sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Queen’s Kitchen tarafından satışa sunulan borosilikat cam lüx cezve 450 ml kapasiteye sahiptir. Bu sayede tek kullanımda 3 fincan kahve ve süt pişirebilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda ikramlarınızın da hız kazanmasını sağlar. Bu sayede siz de pratik bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Cam yapısından faydalanarak antibakteriyel bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Ayrıca kolay temizlenebilen yapısı ile birlikte bulaşık makinesinde ya da elinizde yıkayabilir, kahve ve süt kalıntılarından arındırabilirsiniz. Küçük boyuta sahip olan bu cezve modelini mutfak dolaplarınızda güvenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Üretiminde insan sağlığına zarar veren kimyasallar içermediğinden sağlıklı ve konforlu kullanım sağlayabilirsiniz. Siz de Queen's Kitchen borosilikat cam lüx cezve 450 ml BLS-CZV-01-Y ürününü bularak satın alabilirsiniz.

Isıya Dayanıklı Özellik Sunan Queen’s Kitchen Cezve

Isıya Dayanıklı Özellik Sunan Queen’s Kitchen Cezve

Isıya dayanıklı özellik gösteren cezve modelleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu modeller ısıyı içine hapsettiğinden sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte istediğiniz sıcaklıkta süt ya da kahve pişirebilmenize yardımcı olur. Queen's Kitchen borosilikat cam lüx cezve 450 ml kapasiteye sahiptir. Dayanıklı malzemelere sahip olarak uzun süre formunu korur. Kırılmaz ve çizilmez bir özellik göstererek herhangi bir dış darbeden etkilenmez. Queen's Kitchen borosilikat cam lüx cezve 450 ml kullananlar ısıya dayanıklı özelliğinden oldukça memnundur. Hızlı pişirme özelliği sayesinde gelen misafirlerine pratik bir şekilde kahve pişirebilirler. Bununla birlikte kaliteli ve konforlu bir kullanım imkanı elde ederler. Siz de ısıya dayanıklı özellik gösteren bu ürünü satın alabilir, mutfağınızda güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca dekoratif görünümünden faydalanarak sunumlarınızı şık bir şekilde yapabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Queen’s Kitchen Borosilikat Cezve

Bütçe Dostu Fiyatlarla Queen’s Kitchen Borosilikat Cezve

Queen’s Kitchen tarafından satışa sunulan cam cezve, kaliteli bir kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda şık tasarıma sahip olarak dekoratif bir görünüm sağlar. Bu ürün sayesinde hem süt ısıtabilir hem de kahve pişirebilirsiniz. Isıya dayanıklı özelliğinden faydalanarak sunumlarınızı güvenle yapabilirsiniz. Kullanışlı tasarımlı kulpu sayesinde yaptığınıza kahveleri fincanlara kolay bir şekilde boşaltabilirsiniz. Uygun fiyatıyla satışa sunulan bu ürünü bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Trendyol sayesinde Queen's Kitchen borosilikat cam lüx cezve 450 ml fiyatlarını inceleyebilir, ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilmek için alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Queen's Kitchen borosilikat cam lüx cezve 450 ml yorumları sayesinde ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan sorulara da yanıt bulabilir, beğendiğiniz bu ürünü kolayca satın alabilirsiniz.