10
Çamaşır Parfümü kategorisinde
en çok ziyaret edilen 10. ürün

Quick&Shine Kurutma Makinesi Koku Kapsülü

179,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Quick&Shine Kurutma Makinesi Koku Kapsülü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: QUİCK&SHİNE-MİRO TAMAMLAYICI ÜRÜNLER Satıcı Ünvanı: AYVALIK TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0126091156700001 Vergi Kimlik Numarası: 1260911567
    Bu ürün QUİCK&SHİNE-MİRO TAMAMLAYICI ÜRÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARÇELİK BEKO ALTUS MARKA KURUTMA MAKİNELERİ İÇİN UYGUNDUR. FİLTRE KISMINA ÜRÜNÜ KOYARAK ÇALIŞTIRILIR. APARATI MEVCUT DEĞİLDİR.MAKİNENİN KENDİ APARATINI KULLANMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Quick&Shine Kurutma Makinesi Koku Kapsülü Çeşitleri Trendyol'da!

Ferah ve hafif bir aroması bulunan Quick; Shine kurutma makinesi koku kapsülü, iç haznede yer alan mekanizmaya monte edilerek kullanılır. Proscent teknolojisine sahip ısı pompalı kurutma makineleri için özel olarak üretilen bu koku kapsülü, profesyonel bir şekilde ev temizliği yapılmasına olanak tanır. Kurutma makinenizden çıkan çamaşırlarınızın mis gibi kokmasını sağlayacak olan bu ürün, güvenle kullanabilmeniz için tasarlanmıştır. Pratik bir kullanım vadeden Quick; Shine kurutma makinesi koku kapsülü, beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. Yoğun bir kokuya sahip olmadığı için pek çok farklı kişinin beğenisini kazanmıştır. Siz de bu ürünü tercih ederek giysilerinizin mis gibi kokmasını sağlayabilirsiniz.

  • Bu ürün, 30 kurutma işlemi için yeterlidir.
  • Kapsül şeklinde tasarlanmıştır.
  • Arçelik, Beko ve Altus marka makineler için uygundur.

Quick&Shine Kurutma Makinesi Koku Kapsülünün Kokusu Nasıldır?

Quick&Shine Kurutma Makinesi Koku Kapsülünün Kokusu Nasıldır?

Kurutma makinesinin çalışma prensibi gereği, ısınma sırasında plastik kokusunun duyulması normal bir durumdur. Hem bu durumdan rahatsız olan kullanıcıların hem de ferah aromalardan hoşlananların ilgisini çeken Quick; Shine koku kapsülü, yaşam alanlarınızı çok daha konforlu bir hâle getirir. Çamaşırların yıkandıktan sonra tertemiz kokmasını isteyen herkesin severek kullanacağı bu ürün, uzun ömürlüdür. Ferah kokusu sayesinde çamaşırlarınızın mis gibi olmasını sağlar. Özellikle nevresimlerin üzerinde kullanıldığında tertemiz bir yatağa girme hissi uyandırır. Bu durum, ürünün sıkça tercih edilmesinin başlıca sebeplerindendir. Quick; Shine kurutma makinesi koku kapsülü, evinizin de güzel kokmasını sağlar. Bu ürün, giysilerinizi muhafaza ettiğiniz odada âdeta bir bahar havası estirir. Özellikle gün içinde çok fazla çamaşır kurutan ve plastik kokusundan hoşlanmayan bireyler için söz konusu ürün, idealdir.

Quick&Shine Kurutma Makinesi Koku Kapsülü Nasıl Kullanılır?

Quick; Shine kurutma makinesi kokusuyla büyüleyen bir özelliğe sahiptir. Bu ürünü kullanabilmek için kurutma makinenizde kapsül yuvası bulunmalıdır. Makinelerde yer alan koku kapsülü haznesine renkli kısmı öne gelecek şekilde yerleştirilerek kullanılan bu ürün için cihazlarda kimi zaman yer bulunmaz. Bu gibi durumlarda kapsül, genellikle makinenin kapağı açıldığında karşılaşılan filtrenin içine yerleştirilir. Buraya da uyum sağlayan söz konusu ürün, çamaşırlarınızın uzun süre hoş kokmasını sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Koku kapsülü için özel olarak üretilen haznelerde herhangi bir problem yaşanmaz. Öte yandan ürün filtre kısmına yerleştirildikten sonra burada hava akışının sağlandığından emin olunmalıdır. Kapsül filtre kısmına konulduğunda ürünün üzerinde biriken hav, bir bez yardımıyla silinebilir. Öte yandan bu ürünün su ile yıkanması tavsiye edilmez. Kapsül, haznesi bulunmayan makinelerde direkt olarak tambura atılarak kullanılmamalıdır.

Quick; Shine Kurutma Makinesi Koku Kapsülü Ne İçin Kullanılır?

Quick; Shine kurutma makinesi koku kapsülü, çamaşırlarınızın temizlendiğini hissetmenizi sağlayacak kadar ferah bir aromaya sahiptir. Kurutma makinesinden çıkan çamaşırların farklı bir kokuya maruz kalmadan kullanılabilmesi bu ürün sayesinde mümkün hâle gelir. Çamaşır makinelerindeki yumuşatıcıya benzer bir şekilde çalışan bu temizlik malzemesi, kurutucularda bazı durumlarda meydana gelebilen kimi kokuların önlenmesini sağlar. 30 kurutma işleminde rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün, çamaşırlarınızın kokusunu güzel bir hâle getirir. Uzun ömürlü yapısı sayesinde ihtiyacınızı pek çok kez karşılamanızı sağlar. Arzu ederseniz Quick; Shine kurutma makinesi koku kapsülü yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu, diğer kişilerin ürün hakkındaki düşüncelerini öğrenmenizi mümkün hâle getirir. Siz de kurutma makinesinden çıkan giysilerinizin temiz kokmasını istiyorsanız bu ürünü Trendyol üzerinden birkaç adımda kolaylıkla satın alabilirsiniz.