Quik Muhabbet Kuşu Yem Katkısı Yemi 150 gr

28 TL
(0,19 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
32,50 TL
9 saat 38 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
21 saat 38 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
9 saat 38 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Quik Muhabbet Kuşu Yem Katkısı Yemi 150 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gezeroğlu Petshop Satıcı Ünvanı: SİNAN GEZEROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3950587512
    Bu ürün Gezeroğlu Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Quik Muhabbet Kuşu YEM KATKISI Yemi 150 Gr

Ürün Özellikleri

  • Mama Türü Yetişkin
  • Şekil Granül
  • Mama Cinsi Yavru Kuş Yemi
Geri Bildirim Ver

Quik 150 gr Kızıştırıcı Kuş Yemi Trendyol'da!

Quik 150 gr muhabbet kuşu kızıştırıcı yemi çiftleşme döneminde kuşların enerjilerini arttırmak amacıyla kullanılır. Muhabbet kuşlarının sağlıklı bir çiftleşme dönemi geçirebilmesi için takviye olarak kullanılan ürün, oldukça besleyicidir. Muhabbet kuşlarının verimli bir üreme dönemine sahip olması; uygun eş seçimi, kafes konforu ve beslenmesine bağlıdır. Uygun koşullar oluşturulduğunda küçük canlılar üreme dönemine geçiş yapabilir. Bu dönemde en önemli olan unsur muhabbet kuşunun beslenmesidir. Her dönem üremeye istekli olmayan kuşlar Quik muhabbet kuşu kızıştırıcı yem kullanılarak istenilen kondisyon seviyesine getirilebilir. Özel formüle sahip Quik 150 gr muhabbet kuşu kızıştırıcı yemi içeriği sayesinde kuşunuzun sağlıklı bir şekilde çiftleşmesini sağlar.

  • Ürün hekim ve beslenme uzmanları tarafından hazırlanmıştır.
  • Muhabbet kuşlarına enerji verir.
  • Kuşun kızışma evresine geçiş sürecini hızlandırır.

Quik Muhabbet Kuşu 150 Gr Kızıştırıcı Yeminin İçeriği Nasıldır?

Quik Muhabbet Kuşu 150 Gr Kızıştırıcı Yeminin İçeriği Nasıldır?

Quik 150 gr kızıştırıcı yem içeriği oldukça besleyicidir. Kızıştırıcı yem, beslenme uzmanları ve hekimler tarafından özel olarak hazırlanmıştır. Ürün içerisinde: kırmızı darı, sarı darı, nijer, çekilmiş keçi boynuzu ve kanarya yemi bulunur. Muhabbet kuşları için çiftleşme dönemi her daim istenen şekilde geçmeyebilir. Kızıştırıcı yem bu dönemi destekleyen bir üründür. İçerdiği vitamin ve mineraller sayesinde kuşun daha enerjik ve zinde olmasını sağlar. Yemle beraber uygun ortam sağlandığında çiftleşme süreci sorunsuz gerçekleştirilir. Muhabbet kuşlarının sağlıklı yavrulara sahip olması yeterli beslenmesine bağlıdır. Quik kızıştırıcı yem enerji verirken kuşun ihtiyacı olan besin değerini de sağlar. Çiftleşmenin ardından doğan yavruların sağlıklı olma olasılığı yükselir. Muhabbet kuşlarına özel hazırlanan yeme sahip olarak minik dostunuzun ihtiyacı olan enerjiyi ona verebilirsiniz.

Quik Muhabbet Kuşu 150 Gr Kızıştırıcı Yeminin Faydaları Nelerdir?

Muhabbet kuşları her daim çiftleşmeye hazır olmayabilir. Sağlıklı bir çiftleşme dönemi için uygun bir eş ve ortamın yanı sıra yeterli beslenme gerekir. Kızıştırıcı yem muhabbet kuşunun ihtiyaç duyduğu besin değerini ona sağlar. Üründen aldığı vitaminlerle kuş kendini daha enerjik ve formda hisseder. Uygun miktarda tüketilen yemle problemsiz bir çiftleşme dönemi geçirir. Hormonları harekete geçen muhabbet kuşunun kur aktiviteleri artar ve eşiyle iletişim hâline geçer. Çiftleşmenin ardından sağlıklı bir yumurtlama dönemi için de yüksek besleyicilik değerine sahip kızıştırıcı yem kullanılabilir. Yüksek kaliteye sahip tohumlardan üretilen yem, kuşunuzun bağışıklık sistemini güçlendirir. Gerçekleşen yumurtlama döneminin ardından zinde ve sağlıklı kalmasını sağlar. Quik muhabbet kuşu kızıştırıcı kuş yemiyle kuşunuzun rahat bir yumurtlama dönemi geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Quik Muhabbet Kuşu 150 Gr Kızıştırıcı Yemi Nasıl Kullanılmalıdır?

Muhabbet kuşları için hazırlanan kızıştırıcı yem, günlük olarak kullanılması gereken bir gıdadır. Yem, çiftleşme döneminde kuşun yem kabına karıştırılarak ya da ayrı bir kap kullanılarak verilebilir. Gıdayla beraber muhabbet kuşu kafesinde mutlaka yeterli miktarda su da bulundurulmalıdır. Kabuklu bir ürün olan kızıştırıcı yem, muhabbet kuşuna daima taze olarak verilmelidir. Yem kabında ürün kalması hâlinde üzerine taze ürün eklenmemelidir. İlk olarak bayat yem kaptan boşaltılmalıdır. Kızıştırıcı yem kullanımında en sık göz ardı edilen konulardan biri kap içerisinde yemden kalan kabukların bırakılmasıdır. Muhabbet kuşlarının yeterli miktarda beslenmesini önleyen bu durumun oluşmaması için her gün yem kabı temizlenmelidir. Kullanılmayan kızıştırıcı yem kuru ve serin yerde muhafaza edilebilir. Ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için Quik 150 gr muhabbet kuşu kızıştırıcı yemi yorumlarını okuyabilirsiniz. Quik kızıştırıcı yeme uygun fiyatlarla Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.