9
Bebek Diş Fırçası kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Diş Fırçası Ve Flipper Baykuş Hijyenik Saklama Kabı Seti - Mavi Baykuş Figürü

255 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
3. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
305,90 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
305,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Diş Fırçası Ve Flipper Baykuş Hijyenik Saklama Kabı Seti - Mavi Baykuş Figürü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAĞLIK GROUP Satıcı Ünvanı: EMRE GÜNEY GRUP SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334115178500001 Vergi Kimlik Numarası: 3341151785
    Bu ürün SAĞLIK GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baby 0-3 Yaş Diş Fırçası Ve Flipper Baykuş Hijyenik Saklama Kabı Seti - Mavi Baykuş Figürü avantajlı settir. Yeşil Baykuş Figürü Diş Fırçası ve Flipper Baykuş Hijyenik Saklama Kabı Seti avantajlı settir. saklama kabı:Flipper'ın sihirli mekanizması çocukların diş fırçalarını güvenle saklamasına yardımcı oluyor. Tek bir fırça hareketi ile otomatik açılıp kapanan kapaklar, diş fırçalamaya eğlence katıyor. Flipper aynaya veya fayansa güçlü vakumları ile yapışır. Gagasını çevirdiğinizde 1 dakika süreli kum saatine dönüşür, çocukların doğru sürede diş fırçalamalarına yardımcı olur. Diş fırçası:Rocs baby diş fırçası: Ultra yumuşak ve özel yuvarlatılmış fırça kılları ile bebek diş ve diş etini nazikçe temizler. Pamuksu yumuşaklığa sahip fırça kılları narin diş etleri ve kırılgan bebek diş minesi için oldukça güvenlidir. Geniş fırça sapı, diş fırçasının bebeğin ağız boşluğuna gereğinden fazla girmesini özellikle engellemeye yardımcı olur. Uyarı: Bu diş fırçası oyuncak değildir. Çocuğunuzu diş fırçası ile yalnız bırakmayınız. Bebekler diş fırçası kıllarını dişleri ile çekip kopartabildiğinden mutlaka yetişkin gözetiminde kullanılması gerekmektedir.
Geri Bildirim Ver