R.O.C.S. Bebek 0-3 Yaş Diş Macunu Ve Diş Fırçası - Kırmızı

393 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

R.O.C.S. Bebek 0-3 Yaş Diş Macunu Ve Diş Fırçası - Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOLİST Satıcı Ünvanı: RPT SAĞLIK GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735167985000001 Vergi Kimlik Numarası: 7351679850
    Bu ürün DERMOLİST tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Florürsüz Papatya Özlü Diş Macunu ile 0-3 Yaş diş fırçası set olarak avantajlı fiyata sunulmaktadır. Set İçeriğindeki Ürünler özellikleri: R.O.C.S. Baby Diş Macunu ilk çıkan dişten itibaren bebek dişlerinin bakımı için üretilmiştir. Ürünün formülü tamamen doğal kökenli BIO-bileşenlerine dayanır. Düşük sıcaklıkta ve yüksek basınçta kaynatma teknolojisi (COLD-BOIL) sayesinde bu bitkisel kökenli BIO bileşenlerin aktifliği ve etkisi korunur. Dişin doğal mineralizasyonunu destekler. Huş ağacından elde edilen doğal ksilitol sayesinde, çürüklere karşı etkili korumaya yardımcıdır, ayrıca prebiyotik özellikleriyle ağız içi mikroflorayı normalleştirir. Papatya özü diş çıkarma sırasında oluşabilecek diş eti diş eti kaynaklı huzursuzluğu azaltmaya yardımcı olur. Florür, sodyum lauril sülfat (SLS), yapay tatlandırıcı ve renklendirici içermeyen formülüyle, R.O.C.S. Baby bebekler tarafından yutulabilir. R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Diş Fırçası ile birlikte yetişkin gözetiminde kullanılması önerilmektedir. R.O.C.S. Baby Diş Fırçasının tasarımı narin bebek dişlerinin etkili ve güvenli fırçalanması için geliştirilmiştir. Ultra yumuşak ve özel yuvarlatılmış fırça kılları ile bebek diş ve diş etini nazikçe temizler. Pamuksu yumuşaklığa sahip fırça kılları narin diş etleri ve kırılgan bebek diş minesi için oldukça güvenlidir. Geniş fırça sapı, diş fırçasının bebeğin ağız boşluğuna gereğinden fazla girmesini özellikle engellemeye yardımcı olur. UYARI: DİŞ FIRÇASI OYUNCAK DEĞİLDİR. ÇOCUĞUNUZU DİŞ FIRÇASI İLE YALNIZ BIRAKMAYINIZ. BEBEKLER DİŞ FIRÇASI KILLARINI DİŞLERİ İLE ÇEKİP KOPARTABİLDİĞİNDEN MUTLAKA YETİŞKİN GÖZETİMİNDE KULLANILMASI GEREKMEKTEDİR.
Geri Bildirim Ver