R.O.C.S. Kids 3-7 Yaş Meyve Külahı 35 ml Diş Macunu ve Fırçası Seti Kırmızı

305,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

R.O.C.S. Kids 3-7 Yaş Meyve Külahı 35 ml Diş Macunu ve Fırçası Seti Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: R.O.C.S. TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: DENTAVİT SAĞLIK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292061233900018 Vergi Kimlik Numarası: 2920612339
    Bu ürün R.O.C.S. TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rocs 3-7 yaş diş macunu (meyve külahı) ve diş fırçası ürün özellikleri rocs 3-7 yaş diş macunu 3-7 yaş için tasarlanan diş macunu doğal bileşimlerden elde edilen aromatik içeriğinin cazip tadı ile çocukları diş fırçalamak konusunda yönlendirir. Doğal içeriği ile çürümeye yol açan bakteri florasını engellemeyi hedefler. Düşük aşındırıcı içeriğiyle diş dokularına zarar vermeden temizlemeye yardımcıdır. Çocuklara ağız bakımını sevdiren diş fırçası! R.O.C.S. Kids 3-7 yaş diş fırçaları çocuklara canlı renkleri ve karakter figürlerinin eğlenceli detaylarıyla fırçalama alışkanlığı kazandırırken, ağız bakımı sunar. Kullanılan daha yüksek sayıdaki fırça kılları sayesinde daha etkili temizlik sağlamaya destek olur. Kıl uçları ekstra yuvarlatılmış olup, pürüzsüz yapıdadır. Ürün kullanım şekli her iki üründe günlük kullanıma uygundur. Ürün ambalaj şekli r.O.C.S firmasının hijyenik fabrikalarında üretilmiştir, orijinal ambalajında satışa sunulmuştur. Özel ambalajında diş macunu 35 ml ve diş fırçası ile birlikte paketlenip satılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver