R.O.C.S. Rocs Kids 4-7 Yaş Diş Ağız Bakım Seti - 2 Diş Macunu Ve 2 Diş Fırçası

470 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

R.O.C.S. Rocs Kids 4-7 Yaş Diş Ağız Bakım Seti - 2 Diş Macunu Ve 2 Diş Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EliteSepet Satıcı Ünvanı: 4 K ITRİYAT KOZMETİK MEDİKAL PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001206928100001 Vergi Kimlik Numarası: 0012069281
    Bu ürün EliteSepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 adet ROCS Kids çocuk diş macunu ve 2 adet diş fırçası set olarak avantajlı fiyata sunuluyor. Set, 2 adet Rocs Kids 3-7 Yaş diş fırçası, Balon Sakızı tadında ve Ahududu Çilek Tadında Diş Macunu ürün çeşitleri ile oluşturulmuştur. Uzman diş hekimleri ile birlikte geliştirilen 4-7 yaş arası çocuklar için etkili bir diş macunudur. R.O.C.S. Kids 500ppm Amin florür içerir. Amin florür yüksek etkili florür kaynağıdır ve dişlerin yüzeyinde koruyucu tabakanın hızlı bir şekilde (20 saniye içinde) oluşmasını sağlar. Diş minesinin kalsiyum ve fosfor kaybetmesini önler ve yoğun mineral içeriği sayesinde besleyerek güçlenmesine yardımcı olur. Bu noktada diş macununun hızlı bir şekilde koruyucu bir tabaka oluşturabilme özelliği çok önemlidir çünkü çoğu çocuk uzun süre diş fırçalamaya devam etmez. Cazip tadı ile çocukları düzenli olarak diş fırçalama için motive eder. Düşük aşındırıcı formülü diş dokularına zarar vermez. Sodyum lauril sülfat içermez.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver