R.O.C.S. Rocs Sensation Whitening 74 Gr.

188 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,99 TL
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

R.O.C.S. Rocs Sensation Whitening 74 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECZANEKAPIDA Satıcı Ünvanı: ÖZDEMİRLER MEDİKAL VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0681067150700001 Vergi Kimlik Numarası: 6810671507
    Bu ürün ECZANEKAPIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rocs. Sensation whitening 74 gr.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

R.O.C.S. Rocs Sensation Whitening 74 gram

Bireylerin sağlıklı ve iyi görünmelerinin sırrı, ağız ve diş sağlığına önem vermelerinden geçer. En çok tercih edilen diş macunu çeşitlerinden birisi olan R.O.C.S. Rocs Sensation Whitening, sağlıklı ve beyaz gülüşlere sahip olmanızı sağlar. Dişlerinizi beyazlatmaya yardımcı olan ürün diş plakasını koyu renkten arındırır. Tüp içerisinde 74 gram diş macunu bulunur.

 
  • 74 gram diş macunu
  • Kaliteli ve dayanıklı tüp yapısı
  • Uzun süreli ferahlık

R.O.C.S. Rocs Sensation Whitening Özellikleri

R.O.C.S. Rocs Sensation Whitening Özellikleri

Ağız ve diş sağlığı durumu, hem vücut sistemlerinin işlerliğini hem de dış görünümü yakından etkiler. Sindirim sisteminin başlangıç noktası olan ağız, vücuda aldığı besinler aracılığıyla sistemler üzerinde etkisini gösterir. Ağız ve diş sağlığına gereken önemin verilmemesi durumunda hem özgüven kaybı hem de sindirim sistemi sorunları yaygın olarak görülür. En iyi ağız bakım ürünleri arasında ismi geçen R.O.C.S. Rocs Sensation Whitening 74 gr etkili ve doğal içeriği ile öne çıkar. Koyu renk görünümünü diş plakasından uzaklaştıran diş macunu, kaliteli ve dayanıklı tüp şişe içerisinde yer alır. Kaliteli ve sağlam malzemelerden elde edilen ürün, kullanıcılarına uzun ömürlü kullanım vadeder. Kapak kısmı ise ürünün dışarıya akmasını ve/veya hava almasını engeller. 74 gram boyuta sahip olan diş macunu düzenli ve doğru kullanıldığında göz alıcı beyazlığa ulaşmanızı sağlar. Beyazlatma özelliği bulunan ağız bakım ürünü, dişlerde bulunan kir ve mikropları uzaklaştırır. Diş macunu diş fırçası kullanılarak diş yüzeyine kolayca uygulanır.

 

R.O.C.S. Rocs Sensation Whitening Kullanımı

R.O.C.S. Rocs Sensation Whitening Kullanımı

R.O.C.S. Rocs Sensation Whitening özellikleri bakımından kullanıcılarına pek çok avantaj sağlamasıyla birlikte kullanımı da oldukça kolaydır. Kullanıcıların bir numaralı tercihi olan diş macunu, diş yüzeylerini koyu renk görünümden kurtarır. Ağız bakım ürünü üretimine bakıldığında içerisinde bitkisel enzimler bulunduğu görülür. Etkili ve özel geliştirilmiş içeriği sayesinde diş plakalarındaki renklenmiş görünümü hızlıca çözer. Parlatıcı granüllerle zenginleştirilen diş macunu, doğru miktarda uygulandığında ekstra beyazlık sağlar. Ağız içerisinde hızlı ve kolay yayılan ağız bakım ürünü, küçük parçacıklı yapıya sahiptir. Kullanıcıların ürünü tercih etmeleri durumunda ekstra parlaklık ve beyazlık vadeden 74 gram diş macunu gönderimi sağlanır. Katkı maddesi ve koruyucu içermeyen doğal ağız bakım ürünü, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa uygulanır. Ürünün kullanım aşamasında diş fırçası üzerine fındık büyüklüğünde alınması yeterli olur. Diş macununun diş yüzeyine oval hareketlerle ve baskı yapılmadan uygulanması gerekir.

 

R.O.C.S. Rocs Sensation Whitening Fiyatı ve Yorumları

R.O.C.S. Rocs Sensation Whitening Fiyatı ve Yorumları

Kullanıcıları doğal ve sağlıklı gülüşlere kavuşturan diş macunu, her yaştan kitlenin kullanımına uygundur. Bitkisel enzimlerle zenginleştirilen ağız bakım ürünü, ağız ve diş sağlığı üzerinde etkilidir. Doğal içeriği ile kullanıcılardan yüksek puan alan diş macunu kimyasal antiseptik kullanılmadan üretilir. Ekstra beyazlık ve parlaklık vadeden ürünün düzenli kullanımı ve doğru miktarda uygulanması büyük önem taşır. Ağız yoluyla vücuda alınan besin kalıntıları ve mikropların diş yüzeyinden yok edilebilmesi için yeterli miktarda kullanılması önemlidir. Kullanım esnasında fırça üzerine fındık büyüklüğünde macun alınması gerekir. Küçük miktarda kullanıldığında dahi plak görünümünü ortadan kaldırır. Beyazlatma ve temizleme işlevi bulunan diş macunu günlük kullanıma uygun olarak geliştirilmiştir. Her gün uygulanması önerilen ağız bakım ürünü gün içerisinde 2 defa uygulanması yeterlidir. Trendyol’dan R.O.C.S. Rocs Sensation Whitening 74 gr fiyatı hakkında bilgi alabilir ve ürünü hemen sipariş edebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından oluşturulan R.O.C.S. Rocs Sensation Whitening yorumları ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz.