Raid Sivrisineklere Karşı 30 Gece Ayarlanabilir Elektro Likit

244,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  244,90 TL
%13 indirim
3 x  213,06 TL
639,19 TL
%14 indirim
4 x  210,61 TL
842,46 TL
%15 indirim
5 x  208,17 TL
1.040,83 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Raid Sivrisineklere Karşı 30 Gece Ayarlanabilir Elektro Likit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SCJ Store Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün SCJ Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Ayarlanabilir Raid Elektrolikit sivrisineklere karşı esnek bir koruma sağlar. Hızlı ve sürekli etkisi ile aynı zamanda pratik ve güvenilirdir. Gecede 8 saatlik kullanım ile normal seviyede 30, yüksek seviyede 18 geceye kadar etkin koruma sağlar. Bir adet cihaz ve bir adet yedek şişe içerir. Raid Ayarlanabilir Elektrolikit, iyi bir gece uykusu için sivrisineklere karşı korumanın gücünü ayarlayabilmenize olanak sağlayan etkili bir sistemdir. Gecede 8 saatlik kullanım ile normal seviyede 30, yüksek seviyede 18 geceye kadar koruma sağlar. Hızlı ve sürekli etki ile maksimum koruma sunarak sizi ve ailenizi sivrisineklerden uzak tutar. Ayrıntılı önlemler ve kullanım talimatları için etikete bakın. Kullanım Talimatı: Şişenin kapağını işaretli yerlerden sıkıp çevirerek çıkarın ve şişeyi cihazın içine çevirerek takın. Prizde iken şişenin dik konumda durabilmesi için cihazın ucundaki fişi çevirerek ayarlayın. Cihazı prize takın. Üzerindeki ışığın yanması cihazın çalıştığını gösterir. Güç düğmesini ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz. Cihaz çalışırken sivrisineklerin oda dışına kaçabileceği kapı veya pencerelerden birini açık bırakın. Cihazın çalışmasını durdurmak için prizden çekmek yeterlidir. Şişedeki likit bittiğinde yeni bir yedekle sivrisineklerden korunmaya devam edebilirsiniz. İlk kullanım için cihazı 1 saat prize takarak ön ısıtma yapmanız önerilir. Ayrıntılı önlemler ve kullanım talimatları için etikete bakın.

Ürün Özellikleri

  • Form Makine
Geri Bildirim Ver

Raid 88100 Sivrisineklere Karşı 30 Gece Ayarlanabilir Elektro Likit

Raid 30 gece ayarlanabilir elektrolikit, çevredeki sivrisineklere karşı yüksek koruma özelliğine sahiptir. Ürün, oldukça etkili niteliği sayesinde pencereler açıkken bile görevini gerçekleştirir. Kesintisiz uyku deneyimi sunan cihaz, belirtilen süre boyunca sivrisinekleri ortamdan uzaklaştırır. Ayrıca hızlı bir şekilde etki göstererek beklentileri karşılayan ürünün son derece anlaşılır kullanım talimatı mevcuttur. Çoğu zaman uyku kesintilerine sebep olarak yaşamı olumsuz etkileyen sivrisinek sorununu çözmek için bu cihazı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • 30 gece kullanıma uygundur.
  • Kademe ayarı bulunur.
  • Prize takılarak kullanılır.

Raid 30 Gece Ayarlanabilir Elektro Likidin Özellikleri Nelerdir?

Raid 30 Gece Ayarlanabilir Elektro Likidin Özellikleri Nelerdir?

Raid ayarlanabilir elektrolikit, sivrisineklerle mücadele için geliştirilen etkin bir solüsyona sahiptir. Özel formülüyle kesin çözümler getiren bu ürün, güçlü konsantre yapısı sayesinde priz bulunan her alanda kullanıma uygundur. Pratik ve güvenli kullanıma sahip cihaz, içeriğinde sivrisineklerin kontrolü için kullanılan prallethrin maddesi barındırır. Bu kovucu böcek ilacının ortama salınmasıyla uzun süreli etki ortaya çıkar. Formülasyonun bir diğer bileşeni olan çözücü antioksidan ise üründe %98,8 oranında mevcuttur. Raid 30 gece ayarlanabilir elektrolikit, bu karışımıyla sivrisineklere karşı istenmeyen koku yaratarak hepsini ortamdan uzaklaştırır. İnsan sağlığına hiçbir zararı bulunmayan Raid 30 gece ayarlanabilir elektrolikitin kademeleri mevcuttur. Bulunduğunuz bölgedeki sivrisinek yoğunluğuna göre normal veya üst düzeyde koruma alternatifini seçebilirsiniz. Belirlediğiniz ayara göre maksimum etki yaratan bu ürünü 18 veya 30 geceye kadar kullanmanız mümkündür.

Raid 30 Gece Ayarlanabilir Elektro Likit Ne İşe Yarar?

Raid 30 Gece Ayarlanabilir Elektro Likit Ne İşe Yarar?

Raid elektrolikit, gece boyu koruma sağlayarak sizi ve ailenizi sivrisineklerden uzaklaştırır. Evinizde veya bahçenizde bulunan davetsiz misafirlerden hızlı bir şekilde kurtulabileceğiniz ürün, uzun süreli kullanım ömrüyle de dikkat çeker. Özellikle iyi bir gece uykusu sürebilmek için oldukça etkili özellikler taşıyan cihazın kullanma talimatını doğru bir şekilde uyguladıktan sonra kolayca hazır hâle getirebilirsiniz. Normal ayarda 30, yüksek seviyede ise 18 geceye kadar koruma imkânı sunan ürün, kurtarıcı niteliğe sahiptir. Solüsyon, özellikle yaz aylarında ciltte izlere dâhil yol açan sivrisinekleri özel formülüyle etkisiz hâle getirir veya ortamdan uzaklaştırır. Prize takarak aktifleştirebileceğiniz şişeyle güvenli bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz. En dirençli sivrisineklerde dâhil etki gösteren ürünün çalıştığını cihaz üzerinde yanan ışıktan kolayca anlayabilirsiniz. Ayrıca likit bittiğinde değiştirerek korunmaya devam etmeniz mümkündür.

Raid 30 Gece Ayarlanabilir Elektro Likit Nasıl Kullanılır?

Raid 30 Gece Ayarlanabilir Elektro Likit Nasıl Kullanılır?

Raid 30 gece ayarlanabilir elektrolikit yorumları ele alındığında kullanıcı memnuniyeti dikkat çeker. Ürün, kolay ayarlanabilirliğinin yanı sıra hızlı etkisiyle de konforlu gece geçirmenizi sağlar. İlk aşamada şişenin kapağını işaretle belirtilen yerlerden çevirip çıkarmanız gerekir. Daha sonra içerisinde solüsyon bulunan yapıyı cihaza kolayca geçirebilirsiniz. Prize taktığınız andan itibaren şişenin dik durması son derece önemli olduğundan fişi buna göre ayarlamanız önemlidir. Cihazı 220 V bölgeye taktıktan sonra ışığın yanmasıyla ürünün çalıştığınızı anlayabilirsiniz. Güç düğmesindeki artı ve eksi işaretleriyle farklı kademelerde ayarlama yapabilir, aktif maddenin yoğun bir şekilde yayılmasını sağlayabilirsiniz. İlk kullanım için Raid 30 gece ayarlanabilir elektrolikidin yaklaşık 1 saat boyunca prizde bırakılarak ön ısıtmaya tabi tutulması tavsiye edilir. Cihazın içerisinde solüsyon bulunduğu sürece dik hâlde olması beklentiyi karşılayabilmesi için sürecin oldukça önemli parçasıdır. Raid 30 gece ayarlanabilir elektrolikidi Trendyol üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilir, uzun süre kesintisiz uyku deneyimi yaşayabilirsiniz.