Rampage 4c-120 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage 4c-120 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tarıkalp Satıcı Ünvanı: İSMAİL TEZBAŞARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8410086424
    Bu ürün tarıkalp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama Kasa Fanı Marka Rampage Model 4C-120 Renk Siyah - Beyaz Işıklandırma Çift Halka 5 Renk LED M/B Sync Desteği Yok Fan Boyutu 120mm Fan Hızı (RPM) 1200 + 10% RPM Maks Hava Akışı 45.5 CFM Maks Ses Seviyesi 20.9 dB(A) Konnektör 3-Pin - Molex Ürün Boyutu 120x120x25mm Paket Boyutu 125x30x135mm (0.15 Desi) Paket İçeriği Ürün / Montaj Vidaları / Kullanım Klavuzu + Garanti Garanti Süresi 24 Ay

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Yeri Kasa Fanı
  • HDMI Yok
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Rampage 12 cm 5 Renk Ledli Gökkuşağı Kasa Fanı

Uzun süreli oyun maratonları sırasında oyuncuların yardımına koşan Rampage kasa fanı hem yüksek soğutma kapasitesi hem de şıklığı ile muadillerinden ayrılır. Kasanızın en süslü parçası haline gelecek Rampage 4c-120, LED ışıklandırma sistemi sayesinde eğlenceli oyun gecelerinize gösterişli bir hava katar. Açık veya kapalı kasalarda kullanılabilecek olan ürün, dışarıya yaydığı değişken ışıklar ile bilgisayar başında geçirdiğiniz anları daha eğlenceli hâle getirir. Rampage kasa fanı, soğutma performansı ile birçok kullanıcının beğenisini kazanır. Ürün, yüksek ayarlarda açtığınız oyunları daha akıcı bir şekilde oynamanıza yardımcı olur. Fan, bilgisayarınızın ısınma sorununa 12 santimetre boyutundaki tasarımı sayesinde kompakt bir çözüm getirir.

  • Çift halkalı, 5 renk LED aydınlatmaya sahiptir.
  • Fanı 120mm boyutlarındadır.
  • Ürün boyutu 120 x 120 x 25mm’dir.

Rampage Kasa Fanı’nın Özellikleri Nelerdir?

Rampage Kasa Fanı’nın Özellikleri Nelerdir?

Oyun deneyimini daha üst seviyelere taşımak amacıyla üretilmiş olan Rampage 4c-120s 120mm fan, bilgisayarların soğutma sistemine katkıda bulunur. Ürün, 1200 + 10% RPM seviyesine çıkabilir. Fanın sağladığı maksimum hava sirkülasyonu değeri ise 45.5 CFM’dir. Bu da bilgisayarınızı zorlayan programlarda bile kasanın içerisinde iyi bir hava akışı olmasını sağlar. Böylece kasanın ısınmasının önüne geçilir. Çift halka 5 renk LED desteğine sahip olan Rampage 4c-120, sağladığı yüksek kalite ışıklandırma sayesinde kullanıcıların oyun gecelerine renk katar. Ürün 120 x 120 x 25mm boyutlarındadır. Fan, en yüksek devirde bile 20.9 desibel ses çıkarır. Düşük ses seviyesi sayesinde rahatsız edici bir gürültüye maruz kalmadan bilgisayarınızı kullanmanızı sağlar. Ürün, 3-Pin Molex konnektör ile kasaya bağlanır.

Rampage Kasa Fanı Kaliteli midir?

Rampage Kasa Fanı Kaliteli midir?

Rampage 12cm LEDli rainbow kasa fanı, yüksek kaliteye sahip bir ürünüdür. Barındırdığı 5 renk LED desteği ve sahip olduğu yüksek ışıklandırma kalitesi sayesinde bilgisayarınızın kasasının daha şık görünmesini sağlar. Bunu yaparken sadece 20.9 desibel ses çıkaran ürün, birçok kullanıcı tarafından tercih edilir. Bu ses, insan fısıltıları ile eşdeğer bir seviyede olduğu için kullanıcıya rahatsızlık vermez. Kullanıcı deneyimini ön planda tutan Rampage 120mm fan boyutu ile yüksek devir sayısını birleştirir ve kasa içerisinde yeterli seviyede hava sirkülasyonu olmasına imkân tanır. Bu durum, bilgisayarınızın ısınmasının önüne geçerek oyun ve çalışma deneyiminizi bir üst noktaya taşımanıza yardımcı olur. Sahip olduğu özellikler ve nitelikler göz önünde bulundurulduğunda Rampage 4c-120 kasa fanının oldukça kaliteli olduğu söylenebilir.

Rampage Kasa Fanı Her Kasaya Uygun mudur?

Rampage Kasa Fanı Her Kasaya Uygun mudur?

Rampage kasa fanı 120 x 120 x 25 milimetre boyutlarındadır. Ürün, yeterli genişliğe sahip her kasada rahat bir biçimde kullanılabilir. Kasa yeteri kadar büyükse ve diğer bileşenler herhangi bir sıkışıklık yaratmıyorsa Rampage 4c-120 LED’li kasa fanının sağlayacağı soğutma performanstan yararlanılabilir. Bir diğer nokta ise kasanızın sahip olduğu fan bölmelerinden bir tanesinin kullanılabilir durumda olmasıdır. Eğer yeterli sayıda boş bölme yoksa eski fan çıkarılarak yerine Rampage 5 renk LED’li kasa fanı takılabilir. Ürün, 3-Pin Molex konnektör yardımı ile güç kaynağına bağlanır. Bu bağlantıya sahip olan bilgisayarlarda kullanımı uygundur. Yeterli fan bölmesi ve gerekli bağlantı noktasına sahip olan tüm bilgisayarlar, Rampage kasa fanını çalıştırabilir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Rampage 12cm LED’li Rainbow kasa fanı yorumlarını inceleyerek bilgisayarınızın hem daha verimli olmasını hem de daha şık görünmesini sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.