Rampage #N/A

1.699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage #N/A

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ritimtekno Satıcı Ünvanı: YASEMİN ERDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0890569091
    Bu ürün ritimtekno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rampage ATOM mekanik klavyede brown switch kullanılır. Bu da tuşlara hafif bir direnç sağlar.
  • İsteğe göre özelleştirilebilen Rampage ATOM RGB klavyeler, aydınlatma sistemi ile ortama şıklık katar.
  • Yüksek hızlı veri transferi sağlayan Type-C bağlantısı bulunan Rampage ATOM klavye oyunlarda ki gecikmeyi engeller.
  • Kahverengi switch klavye, birden fazla tuşa aynı anda basıldığında bile her tuş vuruşunu ayrı ayrı algılayabilen anti-ghosting özelliğe sahiptir.
  • İhtiyaçlara göre programlanabilen tuşlara sahip olan Rampage KB-RX63 ATOM, uygulamaları daha hızlı ve daha verimli bir şekilde kullanmayı sağlar.
  • Yaklaşık 50 milyon tuş vuruş ömrü olan Rampage ATOM klavye, yoğun kullanıma karşı mükemmel bir dayanıklılık sunar.
  • 1.7 metre uzunluğunda kablosu olan Rampage ATOM brown switch, klavyeyi bilgisayara veya dizüstü bilgisayara bağlamak için yeterli esnekliği sağlar.
  • 490 gram ağırlığında olan kahverengi switch mekanik klavye, taşınabilirlik ve masaüstünde kolay hareket ettirme olanağı tanır.
  • Türkçe-Q klavye düzenine sahip olan kablolu oyuncu klavyesi Rampage ATOM, hızlı ve daha doğru bir şekilde yazma işlemleri sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantılar Kablo
  • Touchpad Var
Geri Bildirim Ver

Rampage KB-RX63 ATOM Kahverengi Switch Type-C RGB Aydınlatmalı Backlight Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi

Rampage Atom Type-C RGB kahverengi mekanik gaming klavye, oldukça işlevsel ve kaliteli bir üründür. Klavyeyi bilgisayarınıza paket içeriğinde gelen kablosuyla bağlayabilirsiniz. Ürün multimedya ve numerik tuşlara sahiptir. Klavye RGB aydınlatmasıyla eğlenceli bir görünüm oluştururken mekanik tuşlarıyla da rahat bir kullanım sağlar. Ürün gününün çoğunluğunu yazarak, oyun oynayarak veya kodlama gibi işlerle geçirenler için idealdir. Klavye bünyesindeki birçok etkin özellikle verimli bir performans sunar. Rampage Atom Type-C RGB kahverengi mekanik gaming klavye, çok yönlü bir üründür. Söz konusu alet RGB tekerleğinin 16 milyondan fazla renginden herhangi birini seçmenize ve bunları tek tek veya setler hâlinde farklı tuşlara atamanıza olanak tanır. Klavye temel renkleri ve desenleri kullanarak günlük işlerinize eğlence katar.

  • Klavye Dili: Türkçe
  • Tuş Düzeni: Q klavye
  • Bağlantı Türü: Kablo

Rampage ATOM Kahverengi Switch Oyuncu Klavye Özellikleri

Rampage ATOM Kahverengi Switch Oyuncu Klavye Özellikleri

Kablo bağlantısıyla bilgisayarla özdeşleşen Rampage atom kahverengi Type-C RGB backlight mekanik gaming klavye, birçok işlevsel özellikle donatılır. Ürünün klavye dili Türkçedir. Ancak dil seçeneğini sonrasında isteğinize göre değiştirebilirsiniz. Klavyenin aydınlatması ve touchpad’i bulunur. Q klavye düzenine sahip ürün multimedya ve numerik tuşları bünyesinde barındırır. Oyuncular için oldukça fazla seçenek sunan Rampage Atom brown switch ile sık kullanılan ateşleme kalıplarını ve büyü atışlarını vurgulamak için özel anahtar haritalar oluşturabilirsiniz. Ürün sistem çok ısındığında veya kablosuz bağlantı kesildiğinde uyaran renk sistemine sahiptir. Oyun tarafından zorunlu kılınan yetenek yavaşlama sürelerine uyacak şekilde senkronize edebileceğiniz ışıkları diğer RGB çevre birimleriyle koordine edebilirsiniz. Rampage atom kahverengi Type-C RGB backlight mekanik gaming klavye oldukça kullanışlı ve kalitelidir. Tuş yapısı parmak yormayan bu klavye oyun performansını maksimuma çıkarmayı hedefler.

Rampage ATOM Switch Oyuncu Klavye Tuşları Ergonomik mi?

Rampage ATOM Switch Oyuncu Klavye Tuşları Ergonomik mi?

Rampage Atom Type-C RGB kahverengi mekanik gaming klavye, sağladığı hızlı tepki süresi ve ergonomik yapısıyla oyuncuların sıklıkla tercih ettiği bilgisayar aksesuarları arasında yer alır. Klavye, parmaklarınızı ve bileğinizi yormayan özel bir yapıya sahiptir. Ürün yazı yazarken ellerinizde oluşabilecek baskıyı azaltır. Klavye uzun süreli kullanım için ideal niteliktedir. Rampage atom kahverengi Type-C RGB backlight mekanik gaming klavye, rahat ve özelleştirilebilir bir üründür. Ürün kişiselleştirilebilir yapısıyla bilgisayardaki işlemlerinizden zaman kazanmanıza yardımcı olur. Rampage atom kahverengi Type-C RGB backlight mekanik gaming klavye ile her zaman elinizin altında durmasını istediğiniz komutları hızlı biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Rampage ATOM Switch Oyuncu Klavyeyi Kimler Tercih Eder?

Rampage ATOM Switch Oyuncu Klavyeyi Kimler Tercih Eder?

Başlangıç ve orta seviyedeki bilgisayar kullanıcıları Rampage Atom Type-C RGB mekanik gaming klavyeyi tercih edebilirler. Ürün bilgisayar işlemlerini ve video oyunlarını kullanmayı basitleştiren yapısıyla gaming kitlesine hitap eder. Bunun dışında oyuncu olmayan birçok kullanıcı da RGB klavyenin pratik işlevlerinden yararlanabilir. Klavyede yer alan ışıklı tuşlar, bilgisayarın gece veya düşük ışıkta kullanılmasına yardımcı olur. Ürünün tuşlarına her basışınızda yalnızca dokunsal değil renk anahtarlı bir görsel yanıt meydana gelir. RGB klavye ana renkler ve desenlerle sunduğu estetik faydalarla eğlenceli tasarımdan hoşlanan kişiler tarafından ilgi görür. Klavye ofis çalışanları, yazarlar ve yazılımcılar gibi çeşitli iş kolları tarafından da tercih edilebilir. Ürün hakkında kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Rampage Atom kahverengi Type-C RGB backlight mekanik gaming klavye yorumlarını incelemeniz mümkündür. Sonrasında Rampage Atom kahverengi Type-C RGB mekanik gaming klavyeyi Trendyol’un avantajlarından faydalanarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.