Rampage Bygame-x3 Siyah 7.1 Usb Surround Rgb Işık Efektli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage Bygame-x3 Siyah 7.1 Usb Surround Rgb Işık Efektli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VPBİLİSİM Satıcı Ünvanı: VP BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925094322900001 Vergi Kimlik Numarası: 9250943229
    Bu ürün VPBİLİSİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Marka Rampage Model BYGAME-X3 Renk Siyah Uyumluluk 7.1 Usb Surround Kontrol Metodu Kablo Üzeri Giriş Arayüzü USB Aydınlatma RGB Frekans Cevabı 20Hz - 20KHz Kulaklık Empedans 22 Ohm Kulalık Hassasiyeti 108dB Kulaklık Pedi Boyutu 100mm Kanal Yapısı 7.1 Stereo Gürültü Engelleme Yok Çıkarılabilir Mikrofon Yok Mikrofon Yönlendirme Çok Yönlü Mikrofon Hassasiyeti -42dB +3 Mikrofon Empedansı 2.2k Ohm Tipi Kulak Üstü Sürücü 50mm Katlanabilirlik Var Ses Kontrol Var Konnektör USB Malzeme Plastik Mikrofon Boyutu 190x15mm Kablo Tipi Örgülü Kablo Uzunluğu 215Cm +/-10 Ayarlanabilir Kafa Bandı Var Paket Boyutu 210x100x250mm Paket İçeriği Ürün / Garanti Belgesi - Kullanım Klavuzu Garanti Süresi 24 Ay Özellik RGB Işık Efektli Gaming

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Rampage Bygame-x3 7.1 Usb Gaming Oyuncu Kulaklık Siyah

Kulaklık, hem oyuncular hem de bilgisayar kullanıcıları için gerekli olan bir ekipmandır. Oyuncular, oyun içerisindeki sesleri ve efektleri duymak için kaliteli bir kulaklığa sahip olmalıdırlar. Ayrıca oyuncu kulaklıklarında mikrofon da önemli bir yer tutar. Rampage markası, tasarladığı kulaklıklar ile oyunculara keyifli bir oyun deneyimi yaşatır. Rampage bygame-x3, mikrofon eklentili olup kaliteli özelliklere sahiptir. Bu özelliklerin içerisinde kablolu bağlantı türü dikkat çeker. Kablo uzunluğu bir metre ile iki metre arasında olup uzaklaşıldığı zaman bir sorun teşkil etmeyecektir. Rampage bygame-x3 driver, birçok oyuncunun özellikle seçtiği bir modeldir. Bunun nedeni gürültü engelleme özelliğine sahip olmasıdır. Kulak pedleri, hem gürültü hem de ses yansımalarını engelleyerek kaliteli oyun deneyimi yaşatır. Bygame-x3 siyah 7.1 Usb surround ışık efektli gaming oyuncu kulaklığı özellikleri ve kalitesiyle dikkat çeker.

  • Usb Kablolu
  • Gürültü Önleyici Özellikli
  • Işık Efektli Tasarıma Sahip

Mikrofonlu Rampage Bygame-X3 Siyah

Mikrofonlu Rampage Bygame-X3 Siyah

Oyuncu kulaklıkları tercih edilirken dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biri mikrofona sahip olmasıdır. Mikrofonlu kulaklıklar, oyun oynarken karşı taraf ile iletişim kurmanızı sağlarken aynı zamanda video çekimi gibi çeşitli durumlar için de önemli bir özelliktir. Rampage bygame-x3 siyah 7.1, mikrofonlu olması ile ön plana çıkıyor. Hem mikrofon hem de kulaklık bakımından kaliteli bir deneyim sunan bu kulaklık, oyuncular için oldukça ideal bir seçim olacaktır. Çok yönlü mikrofon hassasiyeti ile ses kaybı sorunları engellenebilir, mikrofon kullanımını pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Rampage bygame-x3 alınır mı sorusu birçok insanın aklında olan sorulardandır. Kalitesi ve performansı ile çeşitli özelliklere sahip olan bu kulaklık uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Sizler de oyun oynarken keyifli bir ses deneyimi istiyorsanız bu kulaklığı gözden geçirebilirsiniz.

Işık Efektli Tasarıma Sahip Rampage Bygme Kulaklık

Işık Efektli Tasarıma Sahip Rampage Bygame Kulaklık

Kulaklıkların tasarıma genel olarak klasik tasarımlardan oluşur. Rampage kulaklıklar içerisindeki bygame-x3 kulaklık, ışık efektlerine sahip olup oyunculara şık bir tasarım sunar. Rampage bygame-x3 siyah 7.1 usb surround rgb ışık efektli gaming oyuncu mikrofonlu kulaklık çeşidi, şık bir tasarıma sahiptir. Böylece hem kalite hem de şıklık bir arada yaşanabilir. Rampage bygame-x3 özellikleri içerisinde ayarlanabilir kafa tasarımı ön plana çıkar. Farklı kafa yapıları için kulaklığın boyutunu ve sıkma derecesini ayarlayabilirsiniz. Konforlu bir kullanım için kulaklığın ayarlanabilir olması oldukça önemli bir noktadır. Oyuncular için tasarlanan kulaklıklar oyun temasına uygun bir şekilde tasarlanır. Işık efektli kulaklıklar ile keyifli bir oyun deneyimi yakalayabilirsiniz.

Rampage Bygame X3 Siyah Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Rampage Bygame X3 Siyah Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Kulaklık fiyatları genel olarak belirli etkenlere göre farklılaşıyor. Öncelikle kulaklığın ses kalitesi fiyatlar üzerinde etkili olan faktörlerdendir. Kaliteli bir deneyim yaşatan rampage bygame x3 kulaklık modeli de fiyat performans açısından tatmin edici özellikler taşır. Sizler de rampage kulaklık bygame x3 modelini tercih ederken özelliklerini inceleyerek bir seçim yapabilirsiniz. Dilerseniz rampage bygame x3 yorum bölümü aracılığıyla seçimlerinizi şekillendirebilirsiniz. Oyuncu kulaklıklarında ses kalitesi kadar mikrofonda önemlidir. Mikrofon ve kulaklık ikisi bir arada kaliteli bir deneyim sağlar. Böylece oyun keyfinizi bölmeden rahatlıkla şekilde devam ettirebilirsiniz. Oyun içerisindeki ses efektlerini canlı bir şekilde duymanız için gürültü önleyiciler mevcuttur. Kulaklık pedleri, gürültü önleyici olarak da çalışır. Böylece kaliteli bir oyun deneyimi yaşarsınız. Dilerseniz Trendyol aracılığıyla ST11385 kodu ile bu kulaklığa ulaşabilir, özelliklerini inceleyebilirsiniz.