Rampage Kb-r210 Favory Rainbow Aydınlatmalı Kristal Blue Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi

1.449 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage Kb-r210 Favory Rainbow Aydınlatmalı Kristal Blue Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dossimo Satıcı Ünvanı: DÜNYAM SANAL MAĞAZACILIK BİLİŞİMM İNŞAAT TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0322045538800011 Vergi Kimlik Numarası: 3220455388
    Bu ürün Dossimo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Bilek Desteği Var
  • Switch Türü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Rampage KB-R120 Favory Rainbow Aydınlatmalı Kristal Blue Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi

Oyunseverler için bilgisayar, mouse, klavye ve kulaklık gibi ekipmanların kullanışlı olması oldukça önemlidir. İşlevsel fonksiyonlar ile donatılan aksesuarlar, oyun deneyimini bir adım öteye taşır. Rampage KB-R210 Favory Rainbow kristal blue switch mekanik gaming klavye, üstün performansıyla beklentileri karşılar. Oyunlarda başarınızı yükseltmeye yardımcı olan bu ürün, kaliteli yapısı sayesinde adından söz ettirir. Ayrıca şık tasarımıyla oldukça güçlü bir duruş sergiler. LED aydınlatma sistemi, gökkuşağı renkleriyle dinamik oyun ambiyansını kolayca yakalamaya imkân tanır. Değiştirilebilir ışıkları kişiselleştirilebilir nitelik taşır. Mekanik tuşlarıyla konforlu kullanım vadeden bu ürün, eksiksiz bir oyun deneyimi sunar.

  • Bağlantı Tipi: Kablolu
  • Ebat: 450x160x49 mm
  • Klavye Tipi: Türkçe Q klavye

Rampage KB-R210 Favory Rainbow Oyuncu Klavyesi Özellikleri

Rampage KB-R210 Favory Rainbow Oyuncu Klavyesi Özellikleri

Rampage KB-R210 Favory Rainbow kristal blue switch mekanik gaming klavye, fonksiyonel özellikleriyle bir adım öne çıkar. Oyunculara özel olarak tasarlanan bu ürün, mekanik tuş dizaynına sahiptir. Her tuş için hazırlanan anahtarlar, konforlu dokunuş hissi yaşatır. Klavye, tuş tepkimesini hissettirerek oyun heyecanını sonuna kadar yaşamanızı olanaklı kılar. Oyuncu klavyesi, hızlı tepki süresiyle kullanıcılardan tam not alır. Komutları başarılı bir şekilde ileterek kasılma gibi sorunların önüne geçer. Ayrıca renkli LED aydınlatma sistemine de sahip olan ürün, ışıklandırma kombinasyonları ile hareket kazanır. Aydınlatmayı kişisel zevklerinize uygun hâle getirebilirsiniz. Rampage KB-R210 Favory Rainbow kristal blue switch mekanik gaming klavyenin sağ üst köşesinde 7 adet multimedya tuşu yer alır. Bu sayede çeşitli fonksiyonları pratik şekilde kontrol edebilir ve daha rahat konsantre olabilirsiniz.

Rampage KB-R210 Favory Rainbow Oyuncu Klavye Kullanışlı mı?

Rampage KB-R210 Favory Rainbow Oyuncu Klavye Kullanışlı mı?

Rampage KB-R210 Favory Rainbow, tasarımıyla konforlu kullanım imkânı verir. Bilek desteği sağlayan özel yapısı, uzun süreli kullanımlara hitap eder. Ergonomik dizayn ise her açıdan ayrıcalıklı bir deneyim yaşatır. İdeal tuş aralıkları, oyuncu alışkanlıklarına cevap verir. Özellikle sık kullanılan yön tuşları, erişilebilir tasarımıyla hızlı çalışmayı destekler. Rampage KB-R210 Favory, yüksek kaliteli materyallerden imal edilir. Benzersiz malzeme yapısı 50 milyon tuş basım ömrü sunar. Ayrıca su sıçramalarına da dayanıklılık gösterir. Bu ürün, kablo ile bilgisayara bağlanır. Şarj sorunu olmadığı için kesintisiz kullanım sergiler. Windows ve iOS işletim sistemlerine sahip elektronik cihazlarla tam uyum gösterir. Rampage KB-R210 Favory Rainbow kristal blue switch mekanik gaming klavye ile siz de oyunlarda önemli avantajlar elde edebilirsiniz.

Rampage KB-R210 Favory Rainbow Oyuncu Klavyesini Kim Alır?

Rampage KB-R210 Favory Rainbow Oyuncu Klavyesini Kim Alır?

Rampage Favory KB-R210, yüksek performansı sayesinde hemen hemen herkes tarafından beğenilir. Özellikle bilgisayar oyunlarına ilgi duyan kişiler tarafından tercih edilen bu ürün, konforlu yapısı sayesinde çalışma ortamlarında da kullanılır. Mekanik özellikli tuş takımı, rahat bir basım sunduğu için oyuncular dışında; yazılımcılar, yazarlar, tasarımcılar ve mimarlar için de elverişlidir. Oyun klavyesi olarak geliştirilen bu model, bilgisayar aksesuarları konusunda titiz kullanıcıların beklentilerini karşılar. Günlük kullanıma uygun rahat bir klavye arayanlara da hitap eden model, şık renkli ışıklandırması ile oldukça geniş bir alıcı kesiminin ilgisini çeker. Üstün kalitesi sayesinde uzun ömürlü kullanım imkânı vererek size eşlik eder. Her bilgisayara uyumlu olan Rampage KB-R210 Favory Rainbow kristal blue switch mekanik gaming klavye yorumlarını yakından inceleyerek farklı kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı ve şık oyuncu klavyesini satın almak için Trendyol’u ziyaret edebilir, kolay bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.