Rampage Kb-rx63 B-atom Siyah Bluetooth Rgb Backlight Brown Switch Mekanik Q 63 Tuşlu Mini Gaming Oyu

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.149 TL

Ürün Bilgileri

Rampage Kb-rx63 B-atom Siyah Bluetooth Rgb Backlight Brown Switch Mekanik Q 63 Tuşlu Mini Gaming Oyu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozalak Sepeti Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9760552252
    Bu ürün Kozalak Sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Yok
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
  • Bilek Desteği Yok
  • Switch Türü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Rampage KB-RX63 B-Atom Siyah Bluetooth RGB Backlight Brown Switch Mekanik Q 63 Tuşlu Mini Gaming Oyun Klavyesi

Rampage KB-RX63 B-ATOM bluetooth RGB backlight switch mekanik siyah Q klavye, şık tasarımlı gelişmiş bilgisayar aksesuarlarından biridir. Klavyenin ölçüleri, 292x102x38 mm’dir. İdeal boyutlara sahip bu ürün hem fazla yer kaplamaz hem de tüm tuşları kolaylıkla kontrol etmenize yardımcı olur. Ürünün ağırlığı ise yalnızca 510 gramdır. Hafifliği sayesinde taşınması ve çalışma esnasında kontrol edilmesi son derece kolay olur. Mekanik klavye kullanmayı seven bireyler için tasarlanan bu ürün, tuşları hissetmenizi sağlar. İki farklı bağlantı yoluyla bilgisayarınıza entegre edebileceğiniz klavyeyi uzun yıllar keyifle kullanabilirsiniz.

  • RGB aydınlatma
  • Mavi xinzuan switch özelliği
  • 50 milyon tuş vuruş ömrü

Rampage KB-RX63 B-Atom Siyah Mini Oyuncu Klavye Özellikleri

Rampage KB-RX63 B-Atom Siyah Mini Oyuncu Klavye Özellikleri

Rampage KB-RX63 B-ATOM bluetooth RGB backlight switch mekanik siyah Q klavye, birçok kullanışlı özellik taşır. Tam klavye özelliği sergileyen üründe toplam 63 adet tuş bulunur. Bu tuş takımı Q klavye dizilimine sahiptir ve Türkçe karakterleri içerir. Bu özelliği sayesinde ürün, oyun içi kullanımın haricinde metin yazmak için de tercih edilir. 6 adet multimedya tuşunu da içinde barındıran bu klavyeyle hızlı ve kişiselleştirilmiş bilgisayar deneyimini yaşamanız mümkün olur. Rampage KB-RX63 klavye, bilgisayarlar ile kullanıma uygun üretilir. Ürünün bilgisayar bağlantısı, kablo veya bluetooth yoluyla gerçekleştirilir. Örgülü bağlantı kablosu, kutu içinden çıkar. Bu kablo, USB ve Type-C olmak üzere iki farklı çıkışa sahiptir. Böylece ürün, hemen her bilgisayarlara uyum sağlar.

Rampage KB-RX63 B-Atom Siyah Mini Oyuncu Klavye Kaliteli mi?

Rampage KB-RX63 B-Atom Siyah Mini Oyuncu Klavye Kaliteli mi?

Rampage KB-RX63 B-ATOM klavye, tasarımı ve üzerinde RGB aydınlatma ile kaliteli bulunur. Bu LED aydınlatma sayesinde kullanım sırasında klavye tuşlarının altından sarı, yeşil, mavi, pembe ve kırmızı renkli ışıklar yayılır. Oyuna adapte olmanıza yardımcı olan bu özellik, eğlenceli ve keyifli bir etki yaratır. Rampage KB R63 klavyede, mavi xinzuan switch özelliği bulunur. Basma sırasında atlama noktası yüksekliğini ifade eden bu özellik, tuş sesinin net olarak duyulmasını sağlar. Böylece tuşlara basma zevkini derinden hissedersiniz. Anti ghosting özelliği ise farklı tuşlara aynı anda basılması hâlinde cihazın doğru komutları algılamasını mümkün kılar. Bu özellik, aksiyonu yüksek oyunlarda maksimum başarıya ulaşmanızı kolaylaştırır. Ayrıca ürün, 50 milyon tuş vuruş ömrü sayesinde uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Rampage KB-RX63 B-Atom Siyah Mini Oyuncu Klavyeyi Kim Alır?

Rampage KB-RX63 B-Atom Siyah Mini Oyuncu Klavyeyi Kim Alır?

Rampage KB-RX63 B-ATOM siyah bluetooth RGB backlight switch mekanik Q klavye, oyuncular için özel olarak tasarlanır. E-sporcular ve bilgisayar oyunlarıyla vakit geçirmekten hoşlanan amatör kullanıcılar bu klavyeyi tercih edebilir. Model, özellikle aksiyon seviyesi yüksek oyunlar için uygun bir seçenektir. Aynı zamanda grupla birlikte oynanan çevrim içi oyunları tercih eden ve mekanik klavye kullanmayı seven kişiler için de ideal bir seçim olur. Aynı zamanda metin yazmak veya günlük işler için de uygun bulunur. Her amaca hizmet eden bu çok fonksiyonlu klavyeyi gündüzleri office programlarıyla, akşamları ise bilgisayar oyunlarıyla kullanmanız mümkün olur. Özellikle karanlıkta çalışmak isteyenler için iyi bir tercihtir. Aydınlatması sayesinde ortamda fazladan bir ışık yakmadan cihaz kullanımını olanaklı hâle getirir. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüşlerinden yararlanmak isterseniz Rampage KB-RX63 B-ATOM siyah bluetooth RGB backlight switch mekanik Q klavye yorumlarına göz atabilirsiniz. Dilerseniz siz de bu mekanik klavyeyi Trendyol’dan satın alarak oyun keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz.