2
Oyuncu Klavye Mouse Seti kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Rampage Km-rx7 Fortuna Gökkuşağı Aydınlatmalı Usb Gaming Combo Q Gaming Klavye 6400 Dpi Mouse

1.100 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage Km-rx7 Fortuna Gökkuşağı Aydınlatmalı Usb Gaming Combo Q Gaming Klavye 6400 Dpi Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sarfnet Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM ÇİFTÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3992847349800028 Vergi Kimlik Numarası: 2540273044
    Bu ürün Sarfnet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rampage KM-RX7 FORTUNA Gökkuşağı Aydınlatmalı USB Gaming Combo Q Gaming Klavye + 6400 dpi Mouse

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Rampage Km-rx7 Fortuna Gökkuşağı Aydınlatmalı Usb Gaming Combo Q Gaming Klavye + 6400 Dpi Mouse

Rampage Km-rx7 fortuna gökkuşağı aydınlatmalı klavye ve mouse seti mükemmel bir oyun deneyimi için tasarlanmıştır. Klavyenin dört farklı gökkuşağı RGB aydınlatma modları mevcuttur ve 7 farklı renk seçeneği sunmaktadır. Tüm tuşları anti-ghosting özelliğine sahiptir ve her tuş için herhangi bir gecikme olmadan komutlarınızı algılamasını sağlar. Fare ise 6400 DPI optik sensörü ile herhangi bir kayma olmadan çoklu tuşa basma desteğiyle ön plana çıkar.

 
  • 30 milyon tuş ömrü
  • 6400 dpi mouse
  • 3 milyon mouse tıklama ömrü

Rampage Km-rx7 Fortuna Gaming Klavye + 6400 Dpi Mouse Özellikleri

Rampage Km-rx7 Fortuna Gaming Klavye + 6400 Dpi Mouse Özellikleri

Rampage km-rx7 usb gaming gaming klavye + 6400 dpi mouse özellik ve yapı itibariyle kullanıcı dostu donanıma sahiptir. Klavye, tasarımı ve özellikleriyle her türlü oyuncuya hitap eder. Çoklu multimedya ve fonksiyon tuşlarına sahiptir. Güçlü RGB aydınlatmalı özelliği ile oyuncular için estetik bir görünüm sağlar. Klavye rahat ve sessiz kullanım için tasarlanmıştır. 6400 DPI lazer optik kablolu mouse ise kablosuz teknolojisinden ziyade daha yüksek çözünürlük ve hassasiyet sağlar. Hassasiyeti de kişiselleştirilebilen bu kablolu mouse, ergonomik tasarımıyla kullanıcının konforunu artırır. Sahip olduğu tüm işlevsel özellikleri ile kullanıcıların özellikle oyun oynarken daha hassas bir kontrol sağlamasını sağlamaktadır. Klavye 25 adet gölgelenme önleyici tuş kapasitesine sahiptir. Mouse ise sahip olduğu 3 milyon tıklama ömrü ile sınıfının ötesinde üstün bir performans sunmaktadır.

 

Rampage Km-rx7 Fortuna Gaming Klavye + 6400 Dpi Mouse Kullanımı

Rampage Km-rx7 Fortuna Gaming Klavye + 6400 Dpi Mouse Özellikleri

Rampage km-Rx7 fortuna gökkuşağı aydınlatmalı gaming combo q gaming klavye + 6400 dpi mouse aydınlatması ile kullanıcılarına kişiselleştirilebilir alan deneyimi sunmaktadır. Bu gökkuşağı aydınlatmalı klavye ve mouse seti, masaüstü kurulumunuz için harika bir eklentidir. Klavyenin çok renkli arka ışığı ve geniş bilek desteği kullanımı rahat hale getirir. Gökkuşağı klavye aydınlatması mevcut klavye tuş ömrü 30 milyon 31 tam tuş rollover sistemi sayesinde herhangi bir gecikme veya kopma olmadan aynı anda istediğiniz kadar tuşa basabilirsiniz. Fare stili uzun saatler oyun oynamak için uygun olabilecek bir donanıma sahiptir ve bilek desteği mevcuttur. Tek sol tıklama düğmesi tıklaması 3 milyon kez dayanıklı iken çift sağ tıklama düğmesi tıklaması 1 milyon kez dayanıklıdır. 1000 Hz yoklama hızını destekler. Değiştirilebilir tuş başlıkları ve makro kaydı dahil olmak üzere tamamen programlanabilir bir düzene sahiptir. Bu setin kullanımı ise oldukça kolaydır. Öncelikle, bu kombo ürününün USB girişini bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına takın. Ardından, bilgisayarınızın klavyeyi algılaması için yeniden başlatılması gerekebilir. Bilgisayarınız algılamayı tamamladıktan sonra klavye ve mouse setiniz kullanıma hazırdır. Rampage km-rx7 USB gaming gaming klavye + 6400 dpi mouse kişiselleştirilebilir ayarlamalarınızı yaparak ürünü tamamen özelleştirebilirsiniz.

 

Rampage Km-rx7 Fortuna Gaming Klavye + 6400 Dpi Mouse Fiyatı

Rampage Km-rx7 Fortuna Gaming Klavye + 6400 Dpi Mouse Fiyatı

Bu Rampage km-Rx7 fortuna gökkuşağı aydınlatmalı oyun kombinasyonu, rekabetçi oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır. Son derece duyarlı 6400 dpi pro-sensör ve anti-gölgelenme tuşlarının kombinasyonu, daha hızlı tepki verme ve rakiplerinize karşı zafer kazanma yeteneğinizi artırmak için yapılmıştır. Dahası klavyenin ergonomik tasarımı uzun saatler süren oyunlardan sonra bile rahat ve konforlu bir kullanım sağlar. Rampage km-rx7 usb gaming gaming klavye + 6400 dpi mouse yorum ve değerlendirmelerine göz atarak ürünü daha önceden kullanmış kullanıcıların deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Rampage km-Rx7 fortuna gaming klavye fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Ürünün yorumlarını ve fiyatlarını inceledikten sonra dilerseniz ürünü hemen Trendyol’dan tek tıkla satın alabilirsiniz.