5
Oyuncu Klavyesi kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Rampage Km-Rx9 Cypher Siyah Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Q Standart Oyuncu Klavye + Mouse Set

689,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.016,07 TL

Ürün Bilgileri

Rampage Km-Rx9 Cypher Siyah Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Q Standart Oyuncu Klavye + Mouse Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smallman Satıcı Ünvanı: KÜÇÜKADAM KIRTASİYE BİLGİSAYAR PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0603074618100002 Vergi Kimlik Numarası: 6030746181
    Bu ürün Smallman tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Km-rx9 Cypher Siyah Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Q Standart Oyuncu Klavye + Mouse Set

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Yok
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Bilek Desteği Yok
  • Switch Türü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Rampage KM-RX9 Mouse Klavye Set Zemin Aydınlatmalı Q Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Oyuncuların oyunlarını maksimuma çıkaran Rampage KM-RX9 siyah USB Q klavye + mouse set şık ve ergonomik tasarımıyla dikkat çeker. Kompakt tasarımı uzun ömürlüdür. Klavyeden saçılan ışıklar sayesinde hem gece hem gündüz oyunun büyülü dünyasına girmenizi sağlar. KM-RX9 oyunseverler için özel olarak tasarlanır. Ürünün her detayı oyunlarda sizi rakiplerinizden bir adım öteye taşır. Rampage KM-RX9 siyah USB ergonomik tasarımı sayesinde uzun süre eliniz yorulmadan oyunları oynayabilirsiniz. 1. sınıf malzemeden üretilen tuşlar dayanıklı ve sağlamdır. Rampage KM-RX9 siyah USB Q klavye Türkçe Q tuş dizilimine sahiptir. Bu da alışık olduğunuz düzende daha başarılı oyunlar oynamanızı sağlar. KM-RX9 Rampage mouse USB bağlantısıyla kullanılır. 6 tane birbirinden bağımsız tuş vardır. Oyunun akışına göre kendinize göre ayarlayarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Dayanıklı ve sağlam tuşlar
  • Optik mouse
  • Yüksek performans

Yüksek Performanslı Rampage KM-RX9 Siyah Klavye + Mouse Set

Yüksek Performanslı Rampage KM-RX9 Siyah Klavye + Mouse Set

Rampage KM-RX9 siyah USB gökkuşağı zemin aydınlatmalı Q standart oyuncu klavye şık görünümü ile odanıza farklı bir hava katar. Mavi, yeşil, kırmızı renklerle aydınlatma kullanılan ürün, müşterilerine farklı bir deneyim yaşatır. Bu ürün sayesinde masa başından kalkmak istemezsiniz. Renklerin birbiriyle uyumu ve tuşların sahip olduğu yüksek kalite oyunun zevkini ikiye katlar. Oyunseverler düşünülerek üretilen modelin metal kasası düşme olaylarına karşı dayanıklıdır. Türkçe tuş dizilimi sayesinde zorlanmadan oyunları oynayabilirsiniz. KM-RX9 siyah USB bağlantılı klavyede 12 tane multimedya tuşu vardır. Bu da müşterilerine fonksiyonel kullanım imkanı sağlar. Mouse da örgü kablo kullanılır. 1.8 m boyu ile ürünü istediğiniz yere özgürce hareket ettirebilirsiniz. Özel günlerde yüksek performans gösteren Rampage RX9 siyah klavye ve mouse setini sevdiklerinize hediye alarak onları mutlu edebilirsiniz.

Şık ve Ergonomik Tasarıma Sahip Rampage KM-RX9

Şık ve Ergonomik Tasarıma Sahip Rampage KM-RX9

Rampage KM-RX9 siyah USB gökkuşağı zemin aydınlatmalı bu ürün konforlu kullanım sunar. Avucunuza tam oturan mouse ile uzun saatler oyun oynayabilirsiniz. Dayanıklı kasa tipi ve çevre dostu yapısı ile odanıza farklı bir hava katar. Masanızı renklendiren bu ürünle heyecanlı ve aksiyon dolu oyunları arkadaşlarınızla saatlerce oynarsınız. Rampage KM-RX9 siyah USB gökkuşağı zemin aydınlatmalı sistem özellikle gece karanlığında odanızı aydınlatır. Farklı renklerin oluştuğu ambiyans oyunları zevkli ve eğlenceli hale getirir. Klavyede ileri geri ve scroll tuşları da renklidir. LED ışıklar çalışma odasının dekorunu tamamlar. Masada fazla yer kaplamayan Rampage KM-RX9 siyah zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Klavyede olması gereken tüm özelliklere sahiptir. Ayrıca mouse ile de uyum içinde çalışır. Mouse kablosu oyunlarda hareket özgürlüğü sağlar. Set içinde yer alan mouse farklı bir ürünle değiştirerek de kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Rampage USB Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Klavye

Uygun Fiyatlı Rampage USB Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Klavye

Rampage KM-RX9 siyah USB gökkuşağı zemin aydınlatmalı Q standart oyuncu klavye fiyatları tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Fiyatlandırmasında teknik özellikler kadar şık ve ergonomik olmasında etkilidir. Yüksek performans gösteren klavye ve mouse birbiriyle uyumlu çalışır. Birbirini tamamlayan bu iki ürün oyunlarda sizi o büyülü dünyaya taşır. Gökkuşağı aydınlatmasıyla kendinizi oyunun dünyasında hissedersiniz. Ürün hakkında detaylı bilgi edinmek için Rampage KM-RX9 siyah USB gökkuşağı zemin aydınlatmalı Q standart oyuncu klavye yorumlarını da okuyabilirsiniz. Daha önce bu ürünü satın alıp kullananlar deneyim ve tavsiyelerini diğer müşterilere aktarır. Rampage KM-RX9 siyah USB gökkuşağı zemin aydınlatmalı Q standart oyuncu klavye kullananların yorumları sayesinde aklınıza takılan soruların cevaplarını kısa sürede bulabilirsiniz. Şık ve kompakt yapısıyla uzun süreli kullanım sağlayan bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.