Rampage R36 Drop Siyah 7.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık

1.275 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.289,09 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
500 TL'ye 41 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.777 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rampage R36 Drop Siyah 7.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknopcsarf Satıcı Ünvanı: BAYTEK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0159035929100015 Vergi Kimlik Numarası: 1590359291
    Bu ürün Teknopcsarf tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rampage r36 drop siyah 7,1 usb surround gaming mikrofonlu kulaklık
  • ergonomik tasarımı sayesinde uzun kullanımlarda kulaklarınızı rahatsız etmez ve yüksek kaliteli mikrofonu ile internette sorunsuz bir şekilde sesli sohbet etmenize imkan tanır.
  • harici mikrofonunu isteğinize göre kolaylıkla çıkartıp takabilirsiniz.
  • paket içeriğinde bulunan 3 adet harici aparat sayesinde kulaklığınızı play station, xbox, pc ve telefonunuza kolaylıkla bağlayabilirsiniz.
  • 7.1 audio özelliği ile oyun esnasında tüm sesleri net ve birbirinden bağımsız olarak algılamanızı sağlar.
  • hassas yapısı ile dışa ses sızdırmaz.
  • kablosu diğer kulaklıklara nazaran daha uzun olup rahat hareket etmenizi sağlar.
  • garanti süresi 24 ay

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 2-5 m
Geri Bildirim Ver

Rampage R36 Drop 7.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Rampage R36 marka ürün, kulak üstü kulaklık tasarımına sahiptir. Rampage R36 drop uyumluluk noktasında geniş bir özellik sunar. Ses kalitesi ve kuvveti oldukça yüksek olan bir üründür. Mikrofon kısmı oldukça kalitelidir. Ürünün sol kulaktan gelen kablosu, 180 cm uzunluğundadır. Rampage R36 drop 7.1 cihazın kablosu örgülü kaliteli bir malzemeye sahiptir. Ürünün kablosunun giriş kısmı ise altın kaplamaya sahip bir görüntüdedir. Ucunda yer alan giriş kısmı 3 kanallıdır. Bu sayede oyuncu cihazlarına rahatlıkla bağlanabilmesini sağlar. Ürün sayesinde müzikleri yüksek kalitede dinleyebilirsiniz. Bass ve tiz seslerini oldukça kaliteli bir şekilde müşteriye ulaştırır. Rampage mikrofonlu kulaklık ergonomik tasarımıyla uzun saatler kullanıldığında kulakları rahatsız etmez. Kaliteli tasarımdaki bu mikrofonlu kulaklığı, bilgisayarda kullanmak için tercih edebilirsiniz.

  • Mikrofonlu tasarım
  • 7.1 audio
  • Uzun kablo

Rampage Mikrofonlu Kulaklık Özellikleri

Rampage Mikrofonlu Kulaklık Özellikleri

Rampage R36 drop 7.1 gaming mikrofonlu kulaklık - siyah ürünün ana kablosuyla birlikte 3 adet kablosu bulunur. Kablolardan biri, dahili kulaklığın kablosuna bağlanır. Bu sayede kablolardan biri kulaklık ve mikrofon girişi olarak kullanılır. Diğer kablosu ise USB girişe sahiptir. Ucunda da kontrolcü bulunur. Bu kontrolcünün üzerinde 4 adet buton bulunur. En üstteki butonlar sesi ayarlamanızı, alt kısımdaki butonlar ise mikrofon ve kulaklığı tek seferde açıp kapamanızı sağlar. Bu kablonun uzunluğunun 70 cm şeklindedir. Böylece yeterli uzaklıkta kontrolleri yapmanıza yarar. Dahili kablo, bu kontrolcüye bağlanarak kullanılır. Rampage R36 drop 7.1 gaming ürünün kafa bandı suni deriden üretilir. Rampage R36 drop mikrofon özelliği sesli bir biçimde sohbet etmenizi sağlar. Harici mikrofonu istediğiniz zaman çıkarıp takabilirsiniz. Rampage R36 drop özelliklerinden faydalanmak için modeli satın alabilirsiniz.

Rampage Gaming Mikrofonlu Kulaklık Avantajları

Rampage Gaming Mikrofonlu Kulaklık Avantajları

Ürünün yükselticilerinin olduğu kısım, metal bir malzemeye sahiptir. Kulak kısmında beyaz renk tonunda marka logosu bulunur. Rampage R36 drop 7.1 gaming mikrofonlu kulaklık kafa bandını destekleyen yükseltici ayakları metal bir tasarımdadır. Modelin yükseltici ayakları kademeleri olarak kafanızın şekline göre ayarlanır. Kalın ve kaliteli malzemeye sahip olan ürün, olası kırılmaların önüne geçer. Ürün, oldukça esnek bir materyale sahiptir. Hassas yapısıyla dışarıya sesi yansıtmaz. Rampage R36 drop yorum avantajı sayesinde ürünle ilgili detaylı bilgiye ulaşım sağlayabilirsiniz Ürünün 20 - 20K Hz frekans aralığı bulunur. Modelin 7.1 benzetilmiş ses efekti kanalı vardır. Ürünün maksimum giriş gücü ise 20 W değerindedir. Cihazın 110 desibel seviyesinde ses şiddeti bulunur. Bu sayede ses gecikmesinin önüne geçerek kaliteli ses frekansı sunar. Rampage R36 drop inceleme yaparak satın alabilirsiniz.

Kaliteli Rampage Gaming Mikrofonlu Kulaklık

Kaliteli Rampage Gaming Mikrofonlu Kulaklık

Rampage R36 drop 7.1 gaming mikrofonlu kulaklık - siyah R36 drop ürünün kafa yastığı oldukça yumuşak sünger malzemeye sahiptir. Ürün de son derece hafif bir yapıdadır. Bu sayede kulağınızda rahatsızlık hissi oluşturmaz. Tasarımın kulak yastıklarının yapısı siyah yumuşak suni deriden üretilir. Kulak yastığı 2.5 cm kalınlığındadır. Üzerinde hava kanalları bulunur. Bu nedenle kulak üzerinde terleme yapmaz. Rampage R36 drop fiyat bilgisi ürünün sunmuş olduğu tüm özelliklere göre belirlenir. Kaliteli özellikleri, cazip fiyat performansı sunar. Rampage gaming mikrofonlu kulaklık her yöne dönebilen mikrofona sahiptir. Ürünün mikrofonu 50 -10K Hz frekans aralığına sahiptir. Ses seviyesi kulağınızı yormayacak bir biçimde ayarlanır. Cihaz kulağınızdan siz istemediğiniz sürece çıkmaz. Model, kulak çevresini güzelce sarar. Son derece kaliteli olan bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.