Rampage Rm-19 Forte-y Rgb Usb 7.1 Surround Led Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.334 TL

Ürün Bilgileri

Rampage Rm-19 Forte-y Rgb Usb 7.1 Surround Led Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aykon Bilişim Satıcı Ünvanı: AYKON İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0122077492500001 Vergi Kimlik Numarası: 1220774925
    Bu ürün Aykon Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 2-5 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • RGB Aydınlatma Var
  • Kablo Ucu USB
Geri Bildirim Ver

Rampage ST10948 RM-19 Forte-y RGB USB 7,1 Surround LED Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

Bilgisayar kullanımında kulaklık seçimi önemlidir. Özellikle oyun bilgisayarlarında ya da yayın için kullanılan bilgisayarlarda kulaklık seçiminin önemi daha da artmaktadır. Kullanıcılar bu noktada kulaklığın iyi ses vermesini, online oyunlarda iletişimi daha rahat sağlayabilecekleri bir mikrofon isterler. Beklentiler sadece bununla kalmamalıdır. Bilgisayarda uzun süre vakit geçiren kullanıcılar, kulaklık tercihi yaparken ses kalitesinin yüksek olmasının yanı sıra rahat ve ergonomik kulaklıkları tercih etmelidir. Rampage Rm-19 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı, kullanıcıyı düşünerek tasarlanmış ve üretilmiştir. Birden fazla özelliğiyle kullanıcıya kaliteli bir kullanım sunar.

  • Rampage Rm-19 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı dayanıklı ve kaliteli malzemeden üretilmiştir.
  • Ergonomik bir tasarıma sahiptir.
  • Yüksek ses kalitesine sahiptir.

Rampage Rm-19 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığının Özellikleri

Rampage Rm-19 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığının Özellikleri

Rampage Rm-19 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Usb 2.0 arayüzlü girişe sahiptir. Kulak üstü başa takmalı bir kulaklıktır. Rampage Rm-19 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığında aydınlatma olarak RGB Led aydınlatma kullanılmaktadır. Led aydınlatmalar yüksek teknolojiye sahiptir. Rampage Rm-19 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı gücünü ise DC 5V USB girişinden almaktadır. Rampage Rm-19 forte-y USB 7,1 Surround Mikrofonlu Kulaklık çok yönlü mikrofon tipine sahiptir. Kulaklığın mikrofon empedansı 2.2k Ohm, mikrofon frekans aralığı ise 20 Hz-16KHz’dir. Kulaklık mikrofon hassasiyeti -42dB ±3dB’dir. Mikrofonun bu temel özellikleri kullanıcıya kaliteli bir iletişim imkânı da tanımaktadır. Kulaklık, malzeme olarak da metal ve plastikten üretilmiştir. Kablosu dayanıklı ve korumalı bir kablodur. Rampage Rm-19 Led Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığının ürün ağırlığı 360 gramdır. Böylelikle kulağınızda herhangi bir ağırlık hissetmezsiniz.

Rampage Forte-y Surround Led Işıklı Oyuncu Kulaklığı Kullanışlı mıdır?

Rampage Forte-y Surround Led Işıklı Oyuncu Kulaklığı Kullanışlı mıdır?

Rampage Rm-19 forte-y USB 7,1 Surround Mikrofonlu Kulaklık, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bu tasarım sayesinde kulaklık uzun saatler kulakta kalsa dahi kulağı rahatsız etmez. Mikrofon kalitesinin yüksek olması, sorunsuz şekilde sesli konuşmaların gerçekleşmesini sağlar. Rampage Rm-19 forte-y USB 7,1 Surround Mikrofonlu Kulaklık, hassas yapısı sayesinde dışarıya sesi sızdırmaz. 7.1 ses özelliği sayesinde bütün sesleri gerçekmiş gibi hissettirir. Ses kalitesi diğer mikrofonlu kulaklıklara göre daha yüksektir. Uzun kablosu sayesinde de oldukça rahat hareket etme imkânı tanır. Kablo kaplaması ile herhangi bir kablo kırılması gerçekleşmez. Dayanıklı malzemeye sahiptir ve uzun yıllar kullanım sağlar. Genellikle bilgisayar oyunları için tercih edilen Rampage Rm-19 Forte-y USB 7,1 Surround Mikrofonlu Kulaklık, kullanıcıyı oyunun içindeymiş gibi hissettirir.

Rampage Rm-19 Led Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Kaliteli midir?

Rampage Rm-19 Led Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Kaliteli midir?

Rampage Rm-19 forte-y USB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı, kullanım açısından farklı bir deneyim sunar. RGB Led aydınlatma teknolojisiyle oldukça şık bir görünüme sahiptir. Estetik açısından kullanıcıyı tatmin eden bir görünümüne sahiptir. Metal ve plastikten üretilen Rampage Rm-19 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatının uygunluğuna karşın son derece dayanıklıdır. Dış kaplamalı kulaklık süngeri sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan Rampage Rm-19 forte-y RGB USB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı, herhangi bir ağrı hissettirmeden kullanıcının verimli zaman geçirmesine de olanak tanır. Rampage Rm-19 forte-y USB 7,1 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığının yorumlarına bakıldığında kullanıcıların kulaklığı kullanırken oldukça keyifli ve eğlenceli vakit geçirdiği de çok net görülmektedir. Kaliteli ses konforu, estetik görünümü, kırılmayan kablo özelliği, led aydınlatmasıyla Rampage Rm-19 Led Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı oldukça kalitelidir. Ürünü yalnızca birkaç tıklamayla Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.