Rampage X-Nova 7.1 Rgb Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Gaming Kulaklık Gürültü Engelleyici Mikrofon

899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage X-Nova 7.1 Rgb Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Gaming Kulaklık Gürültü Engelleyici Mikrofon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİOTECH BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: SERDAR ALPASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0560187160
    Bu ürün BİOTECH BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 2-5 m
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • RGB Aydınlatma Var
  • Kablo Ucu USB
Geri Bildirim Ver

Rampage RM-K11 X-NOVA USB 7.1 RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık

Sevdiğiniz oyunlarda yüksek ses kalitesiyle üst düzey bir deneyim yaşamak isterseniz Rampage RM-K11 X-Nova USB 7.1 RGB gaming kulaklık siyah sizin için idealdir. Cihaz, gelişmiş ses tasarımı sayesinde oyunun ambiyansına girmenizi sağlar. Bu model, yüksek ses fonksiyonlarının yanı sıra görünümüyle de dikkat çeker. Siyah renk tasarımı ürünün estetik bir yapıya sahip olmasını sağlar. Kulaklık kısımlarındaki aydınlatmalar ise cihazın şıklığını destekler. Kulaklığın kullanımı oldukça kolaydır. Bu ürün, yüksek fonksiyonları pratik bir kullanımla vadeder. Cihazda aynı zamanda dâhili bir mikrofon da yer alır. Bu sayede oyun esnasında yayın ve görüşme yapabilirsiniz.

  • Ürün Ebatları: 92 mm x 202 mm x 186 mm
  • Kablo Uzunluğu: 2.2 m
  • Kullanım Tipi: Kulak üstü

Rampage RM-K11 X-NOVA Mikrofonlu Kulaklık Özellikleri

Rampage RM-K11 X-NOVA Mikrofonlu Kulaklık Özellikleri

X-Nova aydınlatma efekti, Rampage RM-K11 X-Nova USB 7.1 RGB siyah gaming kulaklık ürününün dikkat çeken özelliklerinden biridir. Kulaklık çalıştığında yüzeydeki lambalar otomatik olarak aktifleşir. Renkli ışıklar oyun ve dinleme esnasında hoş bir görünüm sağlar. Ürün bu özelliği sayesinde gece kullanımı için de idealdir. Mikrofon, sol kulaklığa entegre biçimde bulunur. Bu aparatı kullanarak online görüşme veya ses kaydı yapabilirsiniz. Mikrofonu kulaklığın üzerindeki tuşla aktifleştirebilirsiniz. Gelişmiş ped tasarımı bu cihazın dikkat çeken özellikleri arasındadır. Bu kısım, yumuşak ve kaliteli bir malzemeden imal edilir. Pedler, sesi doğrudan kulağa iletecek biçimde dizayn edilir. Söz konusu dizayn, oyun esnasında tam anlamıyla bir yalıtım sağlar. Deri benzeri malzemeden yapılan pedler uzun süreli kullanımı konforlu hâle getirir. Cihaz, malzeme kalitesi sayesinde uzun yıllar boyunca kullanılabilir.

Rampage RM-K11 X-NOVA Mikrofonlu Kulaklık Ses Kalitesi Nasıl?

Rampage RM-K11 X-NOVA Mikrofonlu Kulaklık Ses Kalitesi Nasıl?

Rampage RM-K11 X-Nova USB 7.1 RGB siyah gaming kulaklık gelişmiş yapısı sayesinde üst düzey ses kalitesi vadeder. Kulaklık 50 mm sürücü desteğine sahiptir. Bu yapılandırma sesin kaliteli ve detaylı bir biçimde aktarımını sağlar. Oyunlardaki adım, vuruş, silah ve patlama gibi efektler net bir biçimde duyulur. Surround ses geliştirmesi sayesinde oyunun ambiyansına girmek oldukça kolaydır. Bu kulaklığın bir diğer özelliği de Virtual 7.1 ses motoru desteğidir. Söz konusu yapılandırma, oyun aktivitesi esnasında ön ve arka plan seslerinin ayarlanmasını sağlar. Bu sayede oyundaki sesler arasındaki uzaklık yakınlık farklarını da ayarlayabilirsiniz. Rampage RM-K11 X-Nova 2200 mikrofon empedansına sahiptir. 100 – 20 KHz aralığındaki frekans sayesinde sesiniz karşı tarafa kaliteli bir biçimde aktarılır. Bu sayede yüksek kaliteli yayınlar yapabilirsiniz.

Rampage RM-K11 X-NOVA Mikrofonlu Kulaklık Ergonomik mi?

Rampage RM-K11 X-NOVA Mikrofonlu Kulaklık Ergonomik mi?

Rampage RM-K11 X-Nova USB 7.1 RGB siyah gaming kulaklık yüksek ses performansının yanı sıra ergonomik bir tasarım da sunar. Ürün, kafaya tam oturan bir yapıdadır. Cihazı kullanmak için pedleri kulaklarınıza ve ana gövdeyi kafanıza yerleştirmeniz yeterlidir. Kulaklık, bilgisayara USB ile bağlanır. Ürünü aktifleştirmek için ekstradan bir pil veya kablo kullanmak gerekmez. Cihaz, bilgisayara bağlandığında otomatik olarak kurulur ve kullanıma hazır hâle gelir. Rampage RM-K11 X-Nova USB 7.1 ses ayar tuşları sol pedin alt kısmında yer alır. Bu butonları kullanarak gelen ses düzeyini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ürün, özel gelişmiş yapısı sayesinde rahat ve konforlu bir kullanım sağlar. Ped ve gövde tasarımının sunduğu rahatlık sayesinde ürünü saatler boyunca sorunsuz bir biçimde kullanabilirsiniz. Dilerseniz Rampage RM-K11 X-Nova USB 7.1 RGB gaming kulaklık siyah yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de üst düzey oyun deneyimi vadeden bu kulaklığı Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz.