Rampage SN-RX10 ORTHUS 3,5mm Esnek Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık

649 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage SN-RX10 ORTHUS 3,5mm Esnek Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alphotek Satıcı Ünvanı: ALPHO TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0057051507000001 Vergi Kimlik Numarası: 0570515070
    Bu ürün Alphotek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rampage SN-RX10 ORTHUS Siyah/kırmızı 3,5mm Esnek Mikrofonlu Kulaklık
  • Kalitenin ve Şık görünümün birleştiği Orthus Kulak içi kulaklık vazgeçilmeziniz olmaya aday ! Portable mikrofon seçeneği ile göz zevkinze mükemmel olarak hitap eder. Paket içeriğinde bulunan 4 farklı boyutta ki Kauçuk kapakları sayesinde kulak yapınıza uygun olanı takıp kulağınıza rahatsızlık vermez. Telefon görüşmelerinizi portable mikrofonu sayesinde rahatlıkla yapabilirsiniz.
  • Paket içeriğinde bir adet taşıma ve saklama kutusu ve bilgisayar bağlantı kablosu da mevcuttur.
  • Rampage SN-RX10 ORTHUS Siyah/kırmızı 3,5mm Esnek Mikrofonlu Kulaklık
  • Yumuşak kulaklık başlığı özellikle kulak içi kulaklıklarda çok önem arz etmektedir
  • Bu sebeple Rampage Orthus kulaklıkta yumuşak malzeme kullanılmışır. Paket içeriğinde bulunan 4 farklı kulaklık başlığı ile kulağınıza uygun olanı takıp müzik dinlemenin keyfine varın. Kablo üzerinde bulunan kontrol butonu sayesinde gelen aramaları cevaplayıp, sonlandırabilirsiniz.
  • Rampage SN-RX10 ORTHUS Siyah/kırmızı 3,5mm Esnek Mikrofonlu Kulaklık
  • Rampage'in oyunculara sunmuş olduğu bu profesyonel oyuncu kulak içi kulaklık sayesinde mükemmel performanslar çıkarabileceksiniz. Mükemmel dizaynı ve teknik performansı ile sizlerin vazgeçilmezi olmaya aday !

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak içi
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
Geri Bildirim Ver

Rampage SN-RX10 ORTHUS 3,5mm Esnek Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık

Rampage SN-RX10 Orthus kulaklık, ergonomik kullanımı kaliteli ve şık görünüm ile bir araya getirir. Kulaklık kısmına takılabilen portatif mikrofonu ihtiyacınız olmadığında çıkarabilirsiniz. Rampage SN-RX10 Orthus 3,5 mm esnek mikrofonlu oyuncu kulaklık, sunduğu üstün ses performansı ile vazgeçilmeziniz olmaya adaydır. Ürün; 4 farklı boyutta silikon kulak yastıkçığı, bilgisayar bağlantı kablosu ve özel saklama kutusu ile satışa sunulur. Yüksek teknolojili özel tasarımı sayesinde sesleri en ince ayrıntısına kadar duymanızı sağlarken dışarıdan gelen gürültülere karşı da tam yalıtım sağlar. Profesyonel oyuncuların beğenisini kazanan Rampage SN-RX10 Orthus kulaklık, müzik dinleme zevkinizi de arttırır. Kablo üzerinde bulunan kontrol butonu aramaları cevaplandırıp sonlandırmanıza olanak tanır.

  • 3,5 mm jaklı ve esnek mikrofonlu
  • Yumuşak ve değiştirilebilir kulaklık başlıkları
  • Profesyonel oyuncu kulaklığı

Rampage SN-RX10 Orthus Oyuncu Kulaklığının Özellikleri

Rampage SN-RX10 ORTHUS 3,5mm Esnek Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Çeşitleri

Rampage SN-RX10 Orthus multifonksiyonel bir üründür. Mükemmel bir oyuncu kulaklığı olmasının yanı sıra müzik dinlemek ve telefon görüşmesi yapmak için de rahatlıkla kullanılabilir. Özgün tasarımı ile kulağınıza tam uyum sağlar. Rampage SN-RX10 Orthus, sunduğu yüksek ses performansı ile oyunlardaki başarınızı arttırmanıza yardımcı olur. Kulaklık ucundaki hafif ve sağlam silikon yastıkçıkların paket içerisinde 4 farklı boyu bulunur. Böylece ürünü, kulak yapınıza en uygun şekilde ayarlamanız mümkün olur. Rampage SN-RX10 Orthus siyah - kırmızı esnek mikrofonlu kulaklık, 3,5 mm jak girişi sayesinde birçok cihaz ile uyumlu şekilde çalışır. Takıp çıkarılabilen portatif mikrofonu ile pratik ve şık bir kullanım sağlar. 13,5 mm güçlü neodymium mıknatıslara sahiptir. Kablosu üzerindeki kontrol düğmelerine kolayca erişilebilir. E-spor ve ofis kullanımı için ideal bir kulaklıktır.

Rampage Oyuncu Kulaklığının Ses Kalitesi Nasıldır?

Rampage SN-RX10 ORTHUS 3,5mm Esnek Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Çeşitleri

Rampage SN-RX10 Orthus; oyun oynarken, müzik dinlerken veya telefon ile görüşürken en iyi ses kalitesini elde etmeniz için tasarlanmış bir kulaklıktır. 92 ± 3 dB hassasiyete sahiptir. Rampage SN-RX10 Orthus kırmızı/siyah kulak içi mikrofon ve kulaklık, kusursuz ses performansı arayan oyuncuların ilk tercihleri arasındadır. Oyunlarda sahnelerin hızlı bir şekilde değişmesinden kaynaklı olarak aktarılan sesler de sürekli olarak farklılaşır. Aksiyonun yükseldiği anlarda ses akışı hızlanır. Böyle durumlarda Rampage SN-RX10 Orthus kulaklık, sizi öne geçirecek saniyelik kararları vermeniz için gereken ses hassasiyetini sağlar. Tecrübeli oyuncuların ‘ses kasmak’ dedikleri oyuna ses açısından da hâkim olma durumunun gerçekleşmesini mümkün kılar. Rampage Orthus’un esnek mikrofonu, seslerin kaliteli bir şekilde karşı tarafa iletilmesine imkân verir.

Rampage SN-RX10 Orthus Oyuncu Kulaklığı Uzun Ömürlü müdür?

Rampage SN-RX10 ORTHUS 3,5mm Esnek Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Çeşitleri

Rampage SN-RX10 Orthus oyuncu kulaklığı, uzun süreli kullanımlar göz önünde bulundurularak sağlıklı, kaliteli ve sağlam malzemelerden üretilmiştir. Cihazın kulak içine yerleştirilen ve cilde temas eden kısımları yüksek nitelikli silikondan imal edilir. Bu sayede terleme gibi aşındırıcı sorunlardan etkilenmez. Sünger kulaklıklarda rastlanan çabuk yıpranma ve ses yalıtım özelliğini kaybetme gibi bir problemler ile karşılaşmazsınız. Kabloları, silikon kısmı ve diğer birleştirici parçaları ile ergonomik şekilde tasarlanan Rampage SN-RX10 Orthus kulaklık, konforlu bir kullanımı uzun ömürlü şekilde deneyimlemenize olanak sağlar. Aynı zamanda sık ve uzun saatler kullanımdan kaynaklanabilecek sorunları minimum seviyeye indirir. Rampage SN-RX10 Orthus fiyatı, performansı çerçevesinde değerlendirildiğinde son derece ekonomiktir. Rampage SN-RX10 Orthus yorumlarına Trendyol’un ürün değerlendirmeleri bölümünden ulaşabilirsiniz. Kullanıcıların oyuncu kulaklığı hakkında verdikleri bilgileri okuyabilirsiniz. Ardından sadece birkaç tıklama ile sipariş oluşturabilirsiniz.