Ramsoy Strafor Duvar Paneli (120 X 50 X 2 Cm )

220 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ramsoy Strafor Duvar Paneli (120 X 50 X 2 Cm )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BiPanel İnşaat İzolasyon Satıcı Ünvanı: RAMSOY İNŞAAT İZOLASYON KİMYEVİ MADDE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734097491600001 Vergi Kimlik Numarası: 7340974916
    Bu ürün BiPanel İnşaat İzolasyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Ramsoy Rh Strafor Duvar Paneli Ürünleri Trendyol'da!

Ramsoy strafor duvar paneli, uygulandığı alanlarda estetik ve şık bir görünüm meydana getirir. Modern dekorasyonun vazgeçilmezlerinden olan duvar panelleri, işlevsel özellikleriyle de sıklıkla tercih edilir. Ürünün ısı ve ses yalıtımı sağlaması birçok alana uygulanma özelliği sunar. Ramsoy 120x50x2 cm strafor bej tuğla duvar paneli ideal boyutlarıyla da dikkat çeker. Genellikle ev ortamında tercih edilse de ofis, lokanta ve kafe dekorasyonlarında da şık bir görünüm sunar. Her tarza uyum sağlayan renkleriyle öne çıkar. Dekorasyonda şık bir bütünlük ortaya koyarak görünümün estetik hâle gelmesine yardımcı olur. Ramsoy 120x50x2 cm strafor bej tuğla duvar paneli ürününün öne çıkan bazı özellikleri şunlardır:

  • İdeal panel ölçüleri ile fonksiyonel kullanım
  • Ses ve ısı yalıtımı sağlar.
  • Sert ve dayanıklı çift katman

Ramsoy 120x50x2 cm Strafor Duvar Paneli Nasıl Kullanılır?

Ramsoy 120x50x2 cm Strafor Duvar Paneli Nasıl Kullanılır?

Ramsoy 120x50x2 cm strafor bej tuğla duvar paneli ürünü kolay ve pratik kullanım olanağı sunar. Ürün, ev içerisinde genellikle tek duvara uygulanır. Böylece modern bir dekorasyon sağlanmış olur. Ürünü uygulamaya başlamadan önce ev ya da iş yeri duvarının ölçüleri belirlenmelidir. Straforun uygulama yapılacak alana uygun büyüklükte olması oldukça önemlidir. İhtiyaca göre birden fazla ürün satın alınabilir. Ramsoy 120x50x2 cm strafor bej tuğla duvar paneli uygulanacak alan temizlenmeli, toz ve kirden arındırılmalıdır. Bu şekilde straforun duvara daha sağlam bir biçimde yapışması sağlanmış olur. Yapıştırma işlemi için silikon tabancasının ucuna akrilik mastik yerleştirilir. Sabitleme işlemi aşağıdan yukarıya doğru yapılır. Eğer strafor duvara büyük geldiyse maket bıçağı yardımıyla uygun yerlerinden kesilebilir.

Ramsoy 120x50x2 cm Strafor Duvar Paneli Nasıl Temizlenir?

Strafor duvar paneli uygulandığı alana farklı ve şık bir görünüm kazandırır. Kolayca uygulanan ürün, temizlik ve bakım konusunda da işlevseldir. Ramsoy 120x50x2 cm strafor duvar panelinin temizliğinde nemli ya da kuru bez kullanılabilir. Ürünün kaliteli yapısı boya işlemine gerek kalmadan temiz bir görünüm ortaya koyar. Ramsoy 120x50x2 cm strafor bej tuğla duvar paneli ürünü, nem ve bakteri tutmayan yapısı ile dikkat çeker. Uygulandığı alanın havasını değiştiren strafor duvar paneli, doğal görünüm ortaya koyar. Dokunulduğunda bile herhangi bir yapay hissiyat vermeyen panel, kaliteli yapısı sayesinde uzun süreli kullanıma uygundur. Ortamın havasını değiştiren Ramsoy 120x50x2 cm strafor duvar paneli sudan etkilenmeyen yapıya sahiptir. Zamanla deformasyona uğramadan kullanmaya imkân tanır.

Ramsoy 120x50x2 cm Strafor Duvar Paneli Kaliteli midir?

Ramsoy 120x50x2 cm strafor bej tuğla duvar paneli oldukça kaliteli materyaller kullanılarak elde edilir. Ürünün özel yapısı her mevsime uyum sağlar. Uygulandığı alanın; kışın sıcak, yazın ferah hale gelmesini sağlar. 30 DNS EPS tabanlı olması sayesinde alevi artırmaz. Bir yanma durumu meydana geldiğinde ürün alevi içinde tutar. Duvar panelinin tutuşturucu özelliği yoktur. Ürün tuğla taş görünüme sahiptir. Bu nedenle balkon, veranda ve kış bahçesi gibi dış mekan dekorasyonlarında da sıklıkla tercih edilir. Yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilen strafor duvar paneli, çevre dostu olması sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanır. Ramsoy 120x50x2 cm strafor bej tuğla duvar paneli yorum ve değerlendirmeler bölümünde ürünü kullanan kişilerin deneyimlerini inceleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Siz de hemen Trendyol üzerinden Ramsoy 120x50x2 cm strafor bej tuğla duvar paneli ürününü satın alarak dekorasyona farkınızla imza atabilirsiniz.