Ravel Konfor Zemin 10 mm Taşıma Askılı Pilates Minderi Yoga Matı

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ravel Konfor Zemin 10 mm Taşıma Askılı Pilates Minderi Yoga Matı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Delta Spor Satıcı Ünvanı: DELTA SPOR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274062543600010 Vergi Kimlik Numarası: 2740625436
    Bu ürün Delta Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kalınlık 10 mm
  • Tip Pilates
  • Renk Pembe
  • Ölçü 180 x 60
  • Mat Çantası yok
Geri Bildirim Ver

Ravel Taşıma Askılı 10mm Deluxe Foam Pilates Minderi Yoga Matı

Sağlıklı bir yaşam için hareket çok önemlidir. Bu nedenle insanlar pilates, yoga ve fitness gibi çeşitli seçenekleri tercih eder. Son yıllarda oldukça sevilen pilates, vücuttaki hemen hemen her kası çalıştırır ve mükemmel bir sonuç elde edilmesini sağlar. İnsan vücudunun sıkı ve zinde görünmesi için çok faydalı bir egzersiz çeşididir. Düzenli aralıklarda uzun vadeli olarak yapacağınız çalışmaları ile kusursuz bir fiziğe sahip olursunuz. Ravel taşıma askılı 10 mm Deluxe Foam pilates minderi yoga matı ile pilates yaparken kendiniz için konforlu bir alan yaratırsınız. Pilates esnasında vücudunuzda özellikle sırtınız zemin ile temas halinde olur. Kaliteli bir pilates minderine sahip olarak zemin ile temasınızı konforlu şekilde gerçekleştirme imkanı bulursunuz.

  • Kolay taşınabilir tasarım
  • Kaymaz yapısıyla konforlu kullanım
  • Uygun fiyat avantajı

Dikkat Çekici Ravel Yoga Matı Özellikleri

Dikkat Çekici Ravel Yoga Matı Özellikleri

Pilates ve yoga yapacağınız zaman bulunduğunuz zemin, çoğu zaman farklılık gösterir. Yapacağınız her çalışmada rahat bir zeminin olması verimlilik açısından çok önemlidir. Bu sebeple her türlü zeminde konforlu deneyim sunan Ravel yoga matı ile standart bir alana ulaşırsınız. Çalışmalarınızda pilates minderi kullanmak için pek çok farklı sebep bulabilirsiniz. Egzersiz sırasında sabit bir pozisyonda durabilmek hem vücut bütünlüğünüze zarar gelmemesi hem de herhangi bir kaza riskinin ortaya çıkmaması bakımından önemlidir. Dizlerinizin, sırtınızın ve ellerinizin zeminle temas etmesi gereken durumlarda yoga matı konfor işlevini yerine getirerek çalışmalarınız için size büyük kolaylık sağlar. Kalabalık salonlarda ve toplu ortamlarda temizliğe dikkat edilmeye çalışılsa da hijyen koşulları tam olarak sağlanamaz. Bu sebeple yalnızca kendinize ait bir pilates minderi edinmeniz temizlik açısından büyük bir gerekliliktir.

Ravel Taşıma Askılı Pilates Minderi Fiyatları

Ravel Taşıma Askılı Pilates Minderi Fiyatları

Kaliteli bir pilates minderine sahip olmak keyifli bir egzersiz süreci geçirmek konusunda büyük etkenlerden biridir. Ravel taşıma askılı 10 mm deluxe foam pilates minderi yoga matı fiyat değeri ürünün kalitesine ve ayırıcı özelliklerine göre dikkatlice belirlenir. Pilates minderini seçerken önemli kriterlerin başında sabitlik, konfor ve hijyen gelir. Ayrıca ürünün hizalanmayı kolaylaştırması da gerekir. Belirtilen tüm niteliklere sahip olması nedeniyle markanın tasarımı pilates ve yoga esnasında keyifli bir deneyim sunar. Kaliteli bir mindere sahip olmak sizi her bakımdan konforlu bir alana taşır. Ravel yoga matı; antibakteriyel özelliği, geniş ölçüleri ve kaliteli yapısı ile rahat ve konforlu bir kullanım sağlar. Egzersiz tamamladıktan sonra matın korunması ve ortadan kaldırılması da pratik olur. İşiniz bittikten sonra matı rulo haline getirip sarabilir ve rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz.

Ravel Taşıma Askılı Yoga Matının Tüm Avantajları

Ravel Taşıma Askılı Yoga Matının Tüm Avantajları

Özellikle yoga ve pilates gibi egzersizler sırasında zemin ile sıklıkla temas edilir. Yoga matları sayesinde bu temas konforlu haline dönüştürülür. Bunun için vücut yapınıza ve yapacağınız egzersiz biçimine uygun olan matı tercih edersiniz. Ravel marka pilates minderi sayesinde hangi zeminde olursanız olun, yumuşak bir zeminde egzersizinizi yaparsınız. Pilates, yoga ve aerobik gibi fazla efor sarfettiren egzersiz türleri terlemeye sebep olur. Bu sebeple zemin üzerinde hareket etmek ve kaymadan durmak zorlaşır. Sağlığınız ve vücut bütünlüğünüz için kaliteli bir yoga matıyla tüm bu aksilikleri yok edersiniz. Sırt askısı bulunan bu ürünü kolayca taşırsınız. Trendyol üzerinden Ravel taşıma askılı 10 mm deluxe foam pilates minderi yoga matı yorumlar bölümüne kolaylıkla ulaşabilir ve müşteri memnuniyetini değerlendirebilirsiniz. Böylece tüm kriterlerinizi karşılayan ürünü rahatlıkla elde edebilirsiniz.