RAVENSBURGER Bay Böcek Firarda 213399

1.121 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.125 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.238,73 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

RAVENSBURGER Bay Böcek Firarda 213399

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bay Böcek Firardaaa! Bay Böceği ilk olarak kim yakalayacak? Zarı at, bay böceği kendi tuzağına düşürmek için mutfak gereçlerini çevir. Fakat dikkat etmelisin. Çünkü bu böcek çok hızlııııı.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-8 Kişi
  • Yaş 3+ Yaş
  • Dil Türkçe
Geri Bildirim Ver

RAVENSBURGER RAV213399 213399 Bay Böcek Firarda

Ravensburger -213399 Bay Böcek Firarda oyunu, çocukların keyifle vakit geçirmesi için etkileyici içeriğe sahiptir. Çocuklar ve yetişkinlerin bir arada oynayabileceği eğlenceli set içerisinde maksimum 4 kişilik ekipman yer alır. Takım hâlinde oynanan ve yarışmacılara belirli sürede kazanma şansı tanıyan oyun seti, el becerisinin gelişmesine katkı sağlar. Donanımlı içeriğiyle eğlence ve heyecanı bir arada sunan oyun seti, ailelerin kaliteli vakit geçirmesine imkân tanır. Ravensburger -213399 Bay Böcek Firarda oyununun fiyatı için en iyi fırsatları sunan Trendyol üzerinden kampanyaları takip edebilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.

  • Marka: Ravensburger
  • Özellik: Nano Robotik Böcek
  • Yaş Aralığı: 6+

Ravensburger Bay Böcek Firarda Oyunun Özellikleri Nelerdir?

Ravensburger Bay Böcek Firarda Oyunun Özellikleri Nelerdir?

Ravensburger -213399 Bay Böcek Firarda kutu içeriği, eğlenceli bir serüven geçirmek için gerekli tüm materyalleri bir arada sunar. Robotik böcek teknolojisiyle özelleşen kutu oyunu, Hexbug kalitesiyle geliştirilmiş donanımlara sahiptir. Canlı bir böcek kadar hızlı ve hareketli olan nano robotik tasarım, oyunun temelini oluşturur. Donanımlı ve gerçekçi şekilde hazırlanan Ravensburger -213399 Bay Böcek Firarda kutu oyununun içerisinde yarışmacıların ihtiyaç duyacağı her türlü materyal yer alır. Nano böceğin yer aldığı pakette 3 boyutlu oyun alanı ve 4 farklı tuzak bulunur. Her yarışmacı için 8 adet çatal, kaşık ve bıçağın yer aldığı kutuda, 2 ayrı tuzak kapısı ve ahşap bir zar da mevcuttur. Yarışmanın birincisini belirlemek için kullanılan 18 adet jeton ve detaylı kullanım kılavuzu, paket içerisinde gönderilen diğer materyaller arasındadır.

Ravensburger Bay Böcek Firarda Oyunu Kimlere Hitap Eder?

Ravensburger Bay Böcek Firarda Oyunu Kimlere Hitap Eder?

Yarışmacıların robotik böceği yakalaması için birçok joker ve tuzağın yer aldığı Ravensburger kutu oyunu, farklı yaş aralıkları için idealdir. Maksimum 4 kişilik bir grup tarafından oynanabilen eğlenceli içerik, stratejik hamleler yapma becerisini geliştirir. Kutu oyununun gerçekçi materyallerle hazırlanması oyun esnasında ortaya çıkan rekabeti zirveye taşır. Çocuklar ve aileleri için tasarlanan eğlence seti, 6 yaş üzeri için uygundur. Minimum 2 oyuncuyla gerçekleşen müsabakalarda, Ravensburger -213399 Bay Böcek Firarda setinin içeriği orantılı şekilde dağıtılır. Hexbug teknolojisiyle geliştirilen nano robotik böceğin yer aldığı oyun seti, çocukların bilime olan ilgilerinin artmasını sağlar. Küçük pil yardımıyla çalışan ve gerçek böcek kadar hızlı hareket eden robotik tasarım, çocukların odaklanarak yeni stratejiler üretmesine yardımcı olur. Ravensburger -213399 Bay Böcek Firarda kutu oyununun tablası, gerçek bir labirenti andırır.

Ravensburger Bay Böcek Firarda Oyunu Nasıl Oynanır?

Ravensburger Bay Böcek Firarda Oyunu Nasıl Oynanır?

Ravensburger -213399 Bay Böcek Firarda oyunu, 2-4 kişilik kadrolar hâlinde oynanır. Ahşap zarın sonucuna göre yön verilen oyunda hangi mutfak aletinin atılacağı belirlenir. Sırayla attıkları zarın üzerindeki görsellere göre hamle yapan oyuncular, 18 adet karton jetonu toplamaya çalışır. Nano robotik böceğin labirent içinde yakalanması için çevrilen mutfak gereçleri, tuzakların aktif hâle gelmesine etki eder. Böceğin tuzağa düşürülmesi durumunda oyuncu 1 adet jeton kazanır. Müsabaka süresince 5 adet jetonu toplayan ilk yarışmacı, oyunun birincisi olarak kabul edilir. Labirentin içindeki tuzak ve engelleri stratejik şekilde kullanan kişiler, böceği daha kısa sürede tuzağa yönlendirir. Yarışmacı sayısına göre materyallerin paylaşımı ve jeton sayısı değişiklik göstereceğinden orantılı şekilde düzenleme yapılır. Kutu oyununda düzenlenen her tur ortalama 20 dakika boyunca devam eder. Berabere kalan ya da süre sonunda maksimum jetona sahip olan kişiler arasından birinci seçilir. Ravensburger -213399 Bay Böcek Firarda oyun setinin yorumlarında kullanıcı değerlendirmeleri sıralanır. Trendyol üzerinden sepete eklediğiniz oyun için hemen sipariş oluşturabilirsiniz.